Vores garanti

Eftersom vi i INR stiller høje krav til os selv, for at forblive en bæredygtig leverandør, kan du også have tillid til, at vores produkter er levedygtige. Dels for at de er nemme at anvende baseret på stilrent design og smarte funktioner, som igen gør, at vi kan give generøse garantier, og dels med at vores materialer er nøje udvalgt for at minimere miljøbelastningen. Læs mere om vores miljøarbejde

Garanti

På de fleste bruseløsninger er det 15 års garanti mod alle eventuelle fabriksfejl. På vores BRIC-kabiner og standardiserede BASIC-modeller yder vi 5 års garanti. På det meste af vores øvrige sortiment yder vi 5 års garanti. På eventuelt tilbehør til det normale sortiment gælder normal forbrugergaranti.

Vores produkter

CE-mærkede brusevægge

Samtlige ARC-, LINC- og BASIC-bruseafskærmninger er CE-mærket. I deklarationen anvises produktets egenskaber, hvad produktet er beregnet til at blive anvendt til, hvem som har produceret den, samt hvem som har testet den. Deklarationen følger med i produktets emballage og kan downloades på respektive produktside.

Læs mere

Säker Vatten

INR er tilsluttet Säker Vatten, som er et system, der er udviklet af VVS-branchens installatører sammen med leverandører og forsikringer. Formålet med sammenslutningen er, at mindske mængden af vandskader, som kan opstå i forbindelse med badeværelsesrenoveringer, hvis det udføres forkert. Vælg derfor produkter og VVS-forhandler, som er tilsluttet Säker Vatten.

Læs mere

Glas er et levende materiale, som reelt består af smeltet sand. Hver enkelt glasplade får derfor sin helt egen karakter og naturlige variationer kan forekomme i og på glasset.  

Hærdet sikkerhedsglas

Glasset i alle vores bruseløsninger er hærdet. Det betyder, at det er betydeligt stærkere end almindeligt glas. Og hvis ulykken alligevel skulle være ude, så granulerer glasset og danner små bitte stumper i stedet for skarpe splinter og skår. Hærdet glas giver altså en tryghed, ikke mindst hvis du har barn i familien. Som en yderligere kvalitetsgaranti er alle vores bruseglas fremstillet ifølge S-EN 12150-2.

 

Glasset som vi anvender fremstilles i Småland og hærdes i en særlig ovn, da glasset først hurtigt bliver varmet op til ca. 800 grader, og derefter køles ned igen. Hærdningen giver glasset en speciel overfladespænding, og efter hærdningen kan man ikke skære i eller justere glasset uden det granulerer. Derfor må glasset skæres i det helt nøjagtige mål, og hulskæring til greb og håndtag skal foretages inden hærdningen.