GRAND Walnot™
– mere end valnød

En passion for ægte varer gennemsyrer alt hvad vi gør. Men fra tid til anden sker det, at kopien overgår originalen. Finéren i vores nye badeværelsesmøbel GRAND Walnot både, ser ud og føles som ægte valnød, men er skabt af noget helt andet. Hvordan er det muligt?

I samarbejde med Alpi, verdens førende producent af økologisk bæredygtigt trækompositfinér, præsenterer vi GRAND Walnot. Et førsteklasses og svenskfremstillet badeværelsesmøbel i en limited edition, skabt til dig, der leder efter det bedste inden for nordisk design og kvalitet - og som også beskytter vores jord.

From wood to wood

I en proces kaldet ’From wood to wood’ skabes eksklusive kompositfinérer i mange varianter og mønstre til forskellige sammenhæng.

Gennemsigtighed og sporbarhed

Med fuld gennemsigtighed og sporbarhed i hele produktionskæden, er Alpi baseret på økologisk bæredygtige træsorter som poppel, lind og ayous fra certificerede træplantager.

Håndværk og innovation

Hundredtusinder af kubikmeter finér - med deres oprindelse klart markeret - mens de venter på at få deres unikke mønster og udtryk anvendt.

No monkey business

Flere arter af valnød findes på The IUCN Red List of Threatened Species, med høj risiko for at blive helt udryddet i den nærmeste fremtid. Derfor arbejder vi med minimalt med (<1%) ægte valnød i vores produktion. Det er den sorthovedede edderkoppeabe særlig taknemmelig for, da den er helt afhængig af valnød for at kunne overleve.

< >

En valnød i de smålandske skove

Med en forkærlighed for det smukke, men på visse steder også truede træsort valnød, blev det en hjertesag for INRs designer Henrik Gustavsson at finde et tilsvarende, men bæredygtigt alternativ til INRs nye limited edition. Han vidste ikke, at han skulle bevæge sig langt væk fra de smålandske skove for at finde det helt rigtige.

I det langdistancerede og usandsynlige møde mellem smålandsk håndværkstradition og italiensk innovation opstår en udsøgt smuk sammensmeltning af nordisk og kontinental form. Et glimrende eksempel på når modsætninger tiltrækker, et slags yin-yang møbel- design, som du nu kan nyde i dit eget private badeværelse.

Stockholm 7 PM

I sit mørke design får du et elegant møbel, der inficerer sig selv med sin ro. Komplet med belysning under vaskeskabet i de mørke timer på døgnet.

GRAND Walnot 100 med bordplade Raven Satin og antracitfarvet håndvask 24.470,- Art. nr. 225717

Oslo 11 AM

Match de kølige toner og materialer fra Norden med den varme finér i Walnot. Resultatet er perfekt.

GRAND Walnot 100 med bordplade Plain White Satin og mat hvid håndvask 23.470,- Art. nr. 225718

Nordisk møbeldesign med gennemtænkte detaljer

Det er naturligvis ikke tilfældigt, at vores mest gennemtænkte og rummelige møbelserie har fået navnet GRAND. GRAND er nordisk møbeldesign når det
er bedst. Det unikke ved Walnot Edition er især det stilfulde, integrerede greb.

En anden detalje, der bør fremhæves, er, at den sammensatte finér i GRAND Walnot ikke bliver gul på samme måde som ægte valnød. Tilføj dertil markedets mest holdbare overfladebehandling TX Top ExtremeTM, og vi kan garantere et møbel, der holder til hjemmets mest udsatte miljø i 15 år eller mere.

Hvorfor vælge Walnot og ikke valnød?

 1. Valnød er en træsort elsket for sin smukke farve og årer - en populær træsort der har eksisteret i møbelproduktioner siden tidernes morgen. I dag finder vi flere truede træarter på The IUCN Red List of Threatened Species, med høj risiko for at blive helt udryddet i den nærmeste fremtid.
 2. Overlevelsen af flere af verdens primater er afhængig af valnød, herunder gorillaen og den sorthovedede edderkoppeabe.
 3. Flere og flere vælger økologisk bæredygtige alternativer. Nu bliver det lettere end nogensinde, at også lave et bæredygtigt alternativ til badeværelset.
 4. Finér i GRAND Walnot er modstandsdygtig og bliver ikke gul som ægte valnød.
 5. GRAND Walnot er overfladebehandlet med TX Top ExtremeTM og leveres med 15 års garanti.

Varianter

 

GRAND Walnot 80, lys

 • Bordplade Plain White Satin med mat hvid håndvask
  20.870,- / Art. nr. 225716

GRAND Walnot 100, lys

 • Bordplade Plain White Satin med mat hvid håndvask
  23.470,- / Art. nr. 225718

GRAND Walnot 80, mørk

 • Bordplade Raven Satin med antracitfarvet håndvask
  21.870,- / Art. nr. 225715

GRAND Walnot 100, mørk

 • Bordplade Raven Satin med antracitfarvet håndvask
  24.470,- / Art. nr. 225717

Tilvalg

 

Plus Lys

LED-belysning 3000K, lysstrøm 150–530 lm i vaskeskabets øverste skuffe og under vaskeskabet.

 • 80 cm: 2.990,- / Art. nr. 337080
 • 100 cm: 3.990,- / Art. nr. 337100

Plus Strøm

Dobbelt, sort stikkontakt 230V til højre i nederste skuffe.

 • 80 cm: 690,- / Art. nr. 339080
 • 100 cm: 690,- / Art. nr. 339100

Plus Organizer

2 stk. skuffe-opbevaring i sort aluminium og valnødsfinér.

 • 590,- / Art. nr. 390141

Godt at vide

 

• B: 800/1000 mm H: 570 mm D: 450 mm

• Finér ALPI Xilo 2.0 Walnut Striped / Curated By Piero Lissoni

• Grebsliste og Organizer i valnødsfinér (<1%)

• Skuffesystem Grass® Vionaro med Soft-Close

• Håndvask i porcelæn og bordplade i kvartskomposit (fra serien GRAND Level). kan bestilles uden hul til armatur

• Organizer, 2 stk. indgår i øverste skuffe

• Skridsikre måtter indgår

• Suppler med bundventil

• TX Top Extreme™ overfladebahandling

• Produceret i Sverige

• 15 års garanti

Spejl

LOOX 110

Et rigtig stort rundt spejl med stemningsfuld belysning bag kanten, og det passer lige så godt ind i stuen som i badeværelset. Spejlet sluttes til rummets stikkontakter.

Fra 7 290 kr.

Håndklædetørrer

LINE

Originalen blandt lange smalle håndklædetørrere med sin ikoniske lysstribe øverst, som angiver aktiv position. LINE tørrer effektivt dit håndklæde og passer ind næsten hvor som helst.

Blankpoleret Matbørstet NCS Hvid Sort Messing

Fra 2 890 kr.

Håndvaskarmatur

SLEEK

Med sit smukke formsprog og overflade i krom, hvid eller sort tilfører SLEEK et legende og på samme tid luksuriøst touch til hele dit badeværelse. SLEEK fås også i en helt mat hvid og mat sort version.

Krom Sort Hvid

Fra 2 290 kr.

Højskab

VISKAN Solid 40 med skuffer

Et yderst rummeligt højskab i 160 cm højde, 40 cm bredde og 40 cm dybde samt to skuffer i mat sortlakeret aluminium. Højskabet har tre flytbare hylder i 6 mm hærdet sikkerhedsglas og en fast hylde i træ. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 8 190 kr.

Oplev GRAND Walnot™ hos udvalgte forhandlere fra uge 42.