Support & Tips

Oavsett var du befinner dig i processen – planera, installera eller underhålla –  hoppas vi kunna förse dig med den information du söker. Scrolla nedåt för att hitta genvägar eller navigera med hjälp av knapparna. Och glöm inte att du alltid kan vända dig till din närmaste INR-återförsäljare för att få råd och tips.

Jeg vil gerne ...

PLANLÆGGE

Her finder du genveje til inspiration, tips og idéer samt til vores produkter.

At planlægge eller renovere et nyt badeværelse er en både hyggelig og spændende proces, der kræver tid til eftertanke. Derfor er det vigtigt at lægge ud med god planlægning – med de rette forberedelser har renoveringen alle forudsætninger for at ende præcis som du ønsker det.

Planlægning

Badeværelses­planlægning

Når du renoverer et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet nogle almindelige problemer og forslag til løsninger.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Inspirationen til rummet i dit hjem, hvor livets vigtigste forberedelser finder sted. Badeværelset.

Se mere

Inspiration

Badeværelsestrends

Farvemæssigt bruger årets badeværelsestrends 2021 dels de varme jordfarver, men vi længes også efter vores nordiske vildmark, hvor alle naturens kolde nuancer af blå og grøn skyller ind over os og hjælper os med at finde ro.

Se mere

INSTALLERE

Her finder du genveje til vores filarkiv og til information i forbindelse med installation af dine INR-produkter.

Support

Installation

Vigtig information inden installation af badeværelsesindretning fra INR.

Se mere

Alternativ og tilvalg

Borefri montering

Med SAFE-FIX limes aluminiumsprofilen eller bruseopbevaringen sikkert fast på væggen.

Se mere

VEDLIGEHOLDE

Her har vi samlet genveje til sider, der beskriver, hvordan du plejer og holder dine INR-produkter optimalt.

Alternativ og tilvalg

Servicekit brusere

Du kan nemt udskifte både tætningslister og magnetlister på din brusevæg. Læs mere om vores servicekit.

Se mere

Support

Plejeanvisninger

Find ud af, hvordan du bedst tager dig af din badeværelsesindretning fra INR.

Se mere

Alternativ og tilvalg

Sokkelliste

Sokkellisten er i blankt aluminium og fås i tre varianter til rundt brusehjørne, lige brusehjørne og niche.

Se mere