Plejeanvisning for bruseopbevaring

Sådan tager du hånd om din bruseopbevaring

Vil du hellere have en printet version, klik her.

OVERFLADER I METAL & AKRYL

Vi anbefaler, at du gør det til en vane at tørre din bruseopbevaring af ofte, så forbliver den som nyt. Sæbe og kalkrester er lettere at fjerne, og du undgår at bruge rengøringsmidler, der ikke er miljøvenlige. Til ugentlig rengøring anbefaler vi, at du bruger en blød svamp eller klud sammen med et mildt opvaskemiddel eller andet flydende pH-neutralt rengøringsmiddel. Skyl derefter med rent vand og tør efter med en blød tør klud.

FOREBYGGELSE AF KALKAFLEJRINGER

Mod snavs, kalk og aflejringer der har sat sig fast, brug kun rengøringsmiddel til den type materiale, som midlet er beregnet til og læs instruktionerne grundigt. Husholdningseddike (maks. 12%) er også effektiv mod kalkpletter. Gnid ind, lad det virke, skyl med rent vand og tør efter med en blød klud eller et frottéhåndklæde

VÆLG RENGØRINGSMIDLET MED OMSORG

Undgå hårde skuresvampe og slibende rengøringsmidler da de kan medføre permanent skade på overfladefinishen. Brug aldrig sure, klor- eller alkoholholdige rengøringsmidler som også kan give grimme pletter og skade overfladen. Hvis du bruger disse i nærheden af bruseopbevaringen, skal du sørge for at beskytte den mod stænk.

Bruseopbevaring PILE

Vi anbefaler at rengøre alle metaloverflader med en blød klud om nødvendigt sammen med et mildt opvaskemiddel. Til snavs eller kalk brug kun rengøringsmiddel til den type materiale, som midlet er beregnet til og læs instruktionerne grundigt. Husholdningseddike (maks. 12%) er også effektiv mod kalkpletter. Gnid ind, lad det virke, skyl med rent vand og tør efter med en blød klud eller et frottéhåndklæde. Undgå altid opløsningsmidler, såsom hårde skuresvampe, skurepulver og skuremidler. Test altid på en lille overflade først, hvis du er i tvivl.

Andre har også besøgt

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere

Support & Tips

Plejeanvisninger

Find ud af, hvordan du bedst tager dig af din badeværelsesindretning fra INR.

Se mere