Plejeanvisning for badeværelsesmøbler

Sådan tager du hånd om dine badeværelsesmøbler

Vil du hellere have en printet version, klik her.

Plejeanvisning for badeværelsesmøbler

PORCELÆN

Porcelænsvask har en hård, glaseret og holdbar overflade. Du renser porcelæn glatest med et lys fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Brug ikke værktøjer, der indeholder hårdeslibemidler.

Undgå også kaustisk soda, da det ødelægger den glaserede overflade. Sorte striber kan opstå, når porcelæn kommer i kontakt med metalgenstande. Du kan fjerne linjerne med et keramisk viskelæder

STENKOMPOSIT

For at sikre en langvarig mat effekt anbefales det, at du årligt rengør hele håndvasken med den medfølgende slibesvamp. Hvis du har behov for at købe en ny, anbefaler vi en slibesvamp medium, rød. Pletter fra neglelak, hårfarve, kaffe og vin fjernes straks. Håndvasken må ikke udsættes for vand på over 65°C, da det kan forårsage revner. Undgå at placere varme genstande direkte på overfladen. Undgå kontakt med aggressive rengøringsmidler, syrer, ammoniak, klorin og andre stærkt ætsende produkter. Undgå brug af skarpe genstande, der kan beskadige overfladen.

Ved daglig pleje, brug en klud og et mildt rengøringsmiddel. Test altid rengøringsmidlet på et lille stykke af overfladen først. Ved ridser, vanskelige pletter eller misfarvninger, brug den medfølgende slibeklud, skyl med vand og tør efter med en klud. Brug slibekluden over hele håndvasken for at få en glat og fin mat finish.

VANDLÅS

Vi anbefaler regelmæssig rengøring af vandlåsen for at fjerne sæberester, hår osv., der kan forårsage tilstopning i håndvasken.

Undgå at bruge vaske- eller afløbsrens, da dette kan beskadige håndvasken.

lakerede træoverflader

Låger og strukturer rengøres - som håndvaske – med en let fugtet klud og mildt rengøringsmiddel. Undgå at bruge møbelpolish, rengøringsmiddel eller svampe med slibende effekt, ammoniak eller andre stærke opløsningsmidler.

Vi har omhyggeligt malet eller lakeret alle vores møblers indgående dele i flere lag, før de sættes sammen, for at indelukke alle sammenføjninger og dermed også forhindre vandindtrængning, så vidt det er muligt. Men der er naturligvis grænser. Vand og stænk bør med det samme tørres af med en tør klud og det er vigtigt, at møblerne placeres i en sådan afstand fra badekarret eller bruseren, at det ikke kan nås af vandstænk.

Hvis du dagligt udsætter et træmøbel for væske kan den det – selvom det er produceret af fugtsikret materiale og overfladebehandlet i flere lag – med tiden få små skavanker, hvor fugt kan trænge ind, få træet til at give sig og på sigt få lakken til at revne. Men hvis du passer lidt på og aftørrer de kritiske områder, som f.eks. lågerne, vil dit træmøbel holde sig pænt i rigtig lang tid.

Plejeanvisning for bordplader

CORIAN®

En bordplade af Corian® er heller ikke helt vedligeholdelsesfri,men kræver minimalt med pleje for at se frisk og pæn ud. Til den daglige rengøring rækker det at aftørre Corian® med en fugtig klud og vand. De fleste pletter og fedt fjernes med vand og opvaskemiddel. Hele overfladen bør dog rengøres omhyggeligt fra tid til anden for at glansen ikke skal udvikle sig ujævnt. Corian® kan repareres, hvis overfladen skulle blive beskadiget.

DEKTON® SIRIUS

Bordplader af Dekton kræver meget lidt vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du regelmæssigt rengør pladen med en blød køkkensvamp, grøn sæbe og varmt vand. De fleste PH-neutrale rengøringsmidler kan bruges. Ved mere stædige pletter er den bedste metode at vaske overfladen med lidt grovere rengøringsmiddel af typen Cif Cream eller Fix Universal og at skrubbe lidt ekstra for derefter at skylle efter med varmt vand.

DEKTON® TUNDRA

Bordplader af Dekton kræver meget lidt vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du regelmæssigt rengør pladen med en blød køkkensvamp, grøn sæbe og varmt vand. De fleste PH-neutrale rengøringsmidler kan bruges. Ved mere stædige pletter er den bedste metode at vaske overfladen med lidt grovere rengøringsmiddel af typen Cif Cream eller Fix Universal og at skrubbe lidt ekstra for derefter at skylle efter med varmt vand.

Plejeanvisning for spejle og spejlskabe

Til spejle og glasoverflader brug glasrens og klud. Til aluminium og forkromede overflader brug en let fugtig klud og et mildt opvaskemiddel (blanding 1/8).

Andre har også besøgt

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere

Support & Tips

Plejeanvisninger

Find ud af, hvordan du bedst tager dig af din badeværelsesindretning fra INR.

Se mere