litet badrum

Plejeanvisning for armaturer

Sådan tager du hånd om dit armatur

Vil du hellere have en printet version, klik her.

UDVENDIGE METALOVERFLADER

Vi anbefaler, at du gør det til en rutine at aftørre dit blandingsbatteri ofte, så det holder sig som nyt. På den måde slipper du for, at rester efter sæbe og kalk nemt sætter sig fast og undgår også at skulle bruge midler, der ikke er miljøvenlige. Ved ugentlig rengøring anbefaler vi, at du bruger en blød klud med en mild sæbeopløsning eller andet flydende, pH-neutralt rengøringsmiddel. Skyl derefter med rent vand og tør efter med en blød, tør klud.

AFKALKNING OG RENGØRING

For at undgå at kalk sætter sig fast, kan du gøre det til en god vane med jævne mellemrum at gnide eller trække tommelfingeren over gummidetaljerne på brusemundstykket eller brusehovedet. Så forsvinder de fleste kalkaflejringer automatisk ved næste brusebad. Vi anbefaler også regelmæssig afkalkning, så gummidetaljerne ikke tilstoppes og på grund af overtryk får produktet til at gå i stykker med tiden. Brug husholdningseddike (maks. 12 %). Gnid ind, lad virke, skyl med rent vand og tør med en blød klud eller et frottéhåndklæde. Du kan også afkalke brusemundstykket eller hele brusehovedet ved at lægge dem i et bad med eddike i et stykke tid.

VÆLG RENGØRINGSMIDDEL MED OMHU

Undgå hårde skuresvampe og engøringsmidler med slibemiddel, da de kan forårsage permanente skader på overfladens finish. På samme måde må der aldrig anvendes sure, klor- eller alkoholholdige rengøringsmidler, som også kan efterlade grimme pletter og skader på overfladen. Hvis du bruger den slags i nærheden af blandingsbatteriet, skal du sørge for at skylle godt efter for stænk. Undgå også at sprøjte rengøringsmiddel direkte på blandingsbatteriet, da der kan være risiko for at indvendige dele tager skade. Brug kun silikonefedt, hvis du mod forventning skal smøre en del af blandingsbatteriet

UNDGÅ FROSTRISIKO

Undgå at transportere eller opbevare blandingsbatteriet på steder, hvor der er risiko for frost, eftersom vandrester i blandingsbatteriet kan fryse indvendige dele, så de går i stykker

Andre har også besøgt

Support & Tips

Plejeanvisninger

Find ud af, hvordan du bedst tager dig af din badeværelsesindretning fra INR.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere