badeværelsesplanlægning

At renovere badeværelse eller bygge nyt kan være en udfordring, særligt hvis du støder på forhindringer tidligt i planlægningen. På denne side har vi samlet et par almindelige hovedpine og foreslå løsninger, så du kan undgå de mest almindelige faldgruber. At få styr på forudsætningerne og udarbejde en omhyggelig plan er alfa og omega for et vellykket resultat.

Tjekliste ved renovering

Guide: Vælg den rette bruseløsning

Forskellige typer af bruseløsninger har forskellige fordele og begrænsninger. Her har vi samlet de fleste af dem.

Læs mere

Find løsningerne

Nogle gange kan en skråvæg eller et vindue på det "forkerte" sted, vanskeliggøre din badeværelsesplanlægning, men den slags findes der heldigvis løsninger til. Rul ned for at se nogle af de klassiske hovedbrud og vores kunders løsninger.

Prøv vores værktøjer

Når du er kommet så langt i din badeværelsesplanlægning, er det tid til at vælge indretning, og her kan du med fordel bruge vores værktøjer. I Badeværelsesstudiet får du hjælp til at visualisere dit nye badeværelse, mens Bruseværkstedet er et værktøj, hvor du kan prøve forskellige brusevægge på et specifikt sted.

Indret dit badeværelse

I Badeværelsesstudiet kan du enkelt møblere dit nye badeværelse.

Sæt i gang 

Måltilpas brusevæggen

Test målene på din bruseplads på vores brusevægge.

 Til Bruseverkstædet 

Mere tendenser og inspiration

Duschvägg TRAC 20 och handdukstorkar BOW. Kommod AIR 150 i skiffergrått.

Badeværelse inspiration

I vores verden er der plads til flere forskellige personligheder. Lad din komme frem.

Læs mere

Produkter

Bruseløsninger

Gå på opdagelse i vores brusebadssegment med alt fra brusevægge og -kabiner til håndklædetørrere og andre produkter, der relaterer sig til brusebad.

Læs mere
badrumsmöbler

Produkter

Badeværelsesmøbler

Når vi hos INR tegner vi vores badeværelsesmøbler tænker vi på, hvad vi godt selv kunne tænke os at blive mødt med som det første på dagen. 

Læs mere