vaskeskabe

Møbler

Møbler til en skønnere hverdag

Invester i et svensk fremstillet møbel fra INR af højeste kvalitet i et stilfuldt nordisk design og med mange smarte funktioner skabt til hjemmets mest sårbare miljø. Med vores unikke overfladebehandling TX Top Extreme™ er vores møbler indkapslet og tåler fugt samt stød og daglig slitage i mindst 15 år.

Sammenlign serier   TX Top Extreme™

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

kommoder och badrumsmöbler
Kommoder GRAND
kommoder

Om vaskeskabe fra INR

Siden 2017 har Aspen været en del af INR Iconic Nordic Rooms, og der findes en enorm kærlighed til møbelhåndværket - en konsekvent genkendelsesfaktor i alle vores badeværelsesmøbler, vaskeskabe og håndvaske. Hvis du vælger et af ​​vores vaskeskabe, får du et møbel med den højeste kvalitet med hensyn til design, innovation og funktion, både indvendigt og udvendigt. De fleste af vores vaskeskabe leveres med mange lækre detaljer som standard. Vil du, så kan du tillægge luksuøse og praktiske tilvalg som lyd og lys.

Alle vaskeskabe fra INR leveres færdigmonteret, er udstyret med den meget vand- og stødsikre TX-lak, har Soft-Close skuffer fra Grass og leveres med 15 års garanti. Afhængigt af designserien vælger du mellem vaskeskabe med stilfulde håndvaske i slidstærkt porcelæn, stenkomposit eller de silkebløde kompositmaterialer Corian og Dekton. Filtrere blandt vores vaskeskabe efter serie, størrelse og farve, og du er kommet et stort skridt tættere på et vaskeskab, der passer til både dig og dit badeværelse. Hvilke af vores vaskeskabe vælger du?

Andre har også besøgt

Alle vores spejle og spejlskabe.

Serier

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere