vaskeskabe

Vaskeskabe

Vaskeskabe til en skønnere hverdag

Invester i et svensk fremstillet vaskeskab fra INR af højeste kvalitet i et stilfuldt nordisk design og med mange smarte funktioner skabt til hjemmets mest sårbare miljø. Med vores unikke overfladebehandling TX Top Extreme™ er vores møbler indkapslet og tåler fugt samt stød og daglig slitage i mindst 15 år.

Møbelserier

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

Nyhed

Unleashed

Unleashed giver dig et farvematchet og komplet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter: brusevæg, hovedbruser, håndklædetørrer og blandingsbatteri til håndvask.

Få kendskab

Relaterbare sider

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står for nordisk premium badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der vil modstå de hårdeste hjemmemiljøer i mindst 15 år.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere

Håndvaske og vaskeskabe til din skønne hverdag

Elegante detaljer, smagfulde nedsænkninger, dybe rum og velgennemtænkte muligheder. De svenskfremstillede håndvaske med underskabe fra INR giver dig stilfuld praktik. Sådan får du et flot miljø med mange muligheder - af den højeste kvalitet. Alle vaske og skabe er nemlig i skønt nordisk design og med funktioner, der kan skræddersys til dit hjem, dit bad og din hverdag.

Brug forskellige stilarter til at indrette badeværelset

Vores håndvaske med underskabe fås i flere forskellige stilarter, hvor der blandt andet er fokus på delikat minimalisme, romantisk konkretisme og skøn, velkendt klassicisme. Med INR får du således muligheden for at indrette badeværelset med en håndvask og et underskab ud fra de farver, konturer og virkemåder, der kan gøre din hverdag - som starter på badeværelset - endnu skønnere.

Forfriskende farver der samler dit badeværelse

Skal dit badeværelse samles med møbler af gyldne træmaterialer? Eller er det de hvide, stilige elementer, som skal forsimple og forankre opbevaringspladsen i dit badeværelse? INR’s forskellige designs, farver og materialer kan præge dit badeværelse, så du får præcis den indretning og den stil, som du foretrækker.

Træ

Træets mørke undertoner, varme detaljer og naturlige udtryk kan give dit badeværelse endnu mere hjerte. Derfor kan du selvfølgelig finde forskellige badeværelsesmøbler i træ hos INR. Her er blandt andet lyse og mørke træelementer, som kan inkorporeres i dit skab.

Skal badeværelset være ekstra elegant, kan du få udformet dit skab med smukke, tynde finérplader. Her skaber træpladerne drømmende associationer til Nordens majestætiske Skovfyr og den rødgyldne Elm. Du kan også finde skønne underskabe i Walnot-serien, der i sit mørke design giver elegance og ro til opbevaringspladsen - en ro som hurtigt breder sig til resten af baderummet. Samtidig ligner og føles alle vores underskabe fra Walnot-serien som ægte valnøddetræ med detaljerede åre og en dejlig, beroligende duft.

Sten

Robuste sten og glatte mineraler finder du overalt i den smukke nordiske natur. Og derfor finder du det selvfølgelig også hos INR. Et ikonisk baderum kan derfor ikke komme udenom det viljefaste materiale, og af den grund har vi flere forskellige underskabe i diverse solide sten.

Er du til minimalistiske designs, som forener og forenkler baderummets opbevaringsmuligheder? Så vil skuffer og skabe i slidstærk porcelæn tilgodese dine behov. Du kan også finde mat stenkomposit, der med sine forskellige dele giver liv til indretningen på badeværelset. Hvis dit rum omvendt skal fordunkle badeområdet og give fred og balance, så kan du vælge en af vores antricitfarvede underskabe. Vores bademøbler tilbydes nemlig i flere forskellige farver, så du kan finde den sten og nuance, der giver det perfekte finish til netop dit baderum.

Håndvaske i forskellige udtryk

Er du vild med Sveriges lyse naturpræg? Norges vovede landskab? Eller Danmarks nedtonede dale? Hos INR kan du finde udtryk, der matcher de forskellige aspekter af den nordiske natur - fra inderst til yderst.

Vælg eksempelvis en håndvask i slidstærkt porcelæn, som kan drage sammenligninger til den blændende svenske natur. Du kan også finde en overflade, der fås i dynamisk stenkomposit inspireret af Norge. Eller hvad med en badefacilitet i silkebløde kompositmaterialer, som Corian og Dekton, der giver et afdæmpet, klassisk og danskinspireret runding i underskabet?

Overflader af TX-lak og TX Top Extreme™

Et badeværelse skal kunne holde til mange påvirkninger: damp, vandsprøjt, daglig brug og hverdagens uforudsigelige slitage. Men det kan det også med INR’s unikke overfladebehandling. Vi kalder det for TX Top Extreme™, da det giver en ekstrem holdbarhed.

TX Top Extreme™ forsegler og indkapsler alle møbler og overflader, så de bliver sikret mod fugtskader, slag og mindre slitage. I mindst 15 år. Dét at badeværelset kan holde og modstå dagligdagen, mener vi hos INR, er en ret for dig. Derfor er behandlingen altid inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores vaskeskabe, spejle eller opbevaringsløsninger til badeværelset.

Håndvask og vaskeskabe i den bedste kvalitet

INR har kærlighed til håndværket. Ligesom dig selv. Så du kan være ganske rolig - det er en konsekvent genkendelsesfaktor i alle vores badeværelsesmøbler, vaskeskabe og håndvaske, at kvaliteten er i top. Så når du vælger et af ​​vores vaskeskabe, får du et møbel med design, innovation og funktion af bedste klasse. Både indvendigt og udvendigt.

Hos INR har vi den gode kvalitet med fra vores lange erfaring, der går helt tilbage til 1988. Dengang startede vi med at fremstillet badeværelser til både private hjem, hoteller og offentlige miljøer. Og dén viden har vi taget med os, så vi i dag kan skabe nordiske premiumbadeværelse med det bedste og mest intelligente interiør, der holder.

En fuldendt levering fra INR

De fleste af vores vaskeskabe leveres med mange lækre detaljer som standard. Udover at alle vaskeskabe fra INR leveres færdigmonteret, så kommer de også med:

  • Vand- og stødsikker TX-lak
  • Soft-Close skuffer fra Grass
  • 15 års garanti

Vil du gerne tillægge dit badeværelsesinteriør flere luksuriøse og praktiske tilvalg? Afhængigt af designserien kan du vælge mellem stilfulde håndvaske i slidstærkt porcelæn, stenkomposit eller de silkebløde kompositmaterialer, Corian og Dekton. Vores vaskeskabe varierer også efter serie, størrelse og farve, og du kan tilføje skønne elementer som lyd og lys, de steder du foretrækker. Sådan kan du sammen med INR skræddersy nordisk kvalitetshåndværk, så det passer til både dig, dit badeværelse og din hverdag.

Find inspiration til en særlige indretning

Badeværelset er hjemmets hjerte. Det er her dagen starter, og det her dagen slutter. Derfor skal rummet også være noget særligt. Lige fra detaljerne ved dine håndklæder og stedet, hvor badet udfolder sig, til skufferne, vasken og ikke mindst rummets generelle funktionalitet. Men hvordan får du samlet alle de små dele til ét komplet baderum, der passer lige ind i din stil og din praktik?

Hos INR kan du blive inspireret til at vove og handle. Og ikke mindst mærke efter, hvad du har brug for. Dyk ned i vores badeværelsesinspiration, hvor du finder tips og guides til alle stilarter og rumstørrelser. Du kan også imponeres af andres badeværelser, og hvordan de har fået det æstetisk smukke kombineret med funktionalitet, så det hele lever op til kravene fra hverdagen.

Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger et vaskeskab?

Tag udgangspunkt i størrelsen på badeværelset og vælg et så rummeligt vaskeskab som muligt. Er I flere, der deler pladsen, er et vaskeskab med to skuffer at foretrække. Se også på prisen. Kvalitet koster lidt mere, men det får du igen i sidste ende. Vaskeskabe fremstillet i Sverige kommer normalt med en lang garanti - op til 15 år.

Findes der vaskeskabe i farver?

Ja. Du kan vælge hvilken som helst farve du ønsker, på NCS-skalaen. Dit vaskeskab bliver lakeret med den valgte farve både udvendigt og indvendigt. Vælg et vægskab eller højskab i samme farve. Alle vaskeskabe er behandlet med overfladebehandlingen TX Top Extreme, som beskytter mod fugt og stød i mindst 15 år.

Kan jeg bygge mit eget vaskeskab?

Ja. Prøv det digitale Møbelværksted og se dit vaskeskab komme til liv sammen med et spejl, håndvaskarmatur og opbevaring. Åbn og luk skufferne og tilføj lækre tilvalg, som belysning og skjult el-kontakt.

Hvad er forskellen på de forskellige producenters vaskeskabe?

Forskellen ligger i både design, materiale og funktion. Prisen er normalt også en god indikator. Det samme gælder garantiperioden. Vaskeskabe fremstillet i Sverige kommer med en højere pris men også en længere garanti. Husk at dit badeværelse skal holde i mindst 10-15 år. Vælg et vaskeskab der er fremstillet i Sverige, som du kan stole på, holder længe.

Hvorfor skal jeg vælge et vaskeskab der er fremstillet i Sverige?

Der findes flere gode grunde til at vælge et svenskfremstillet vaskeskab. Vaskeskabet har som regel en længere garanti, end de importerede alternativer. Og set fra et klimaperspektiv, er det også en god idé at vælge et produkt der er produceret lokalt. Vælger du et vaskeskab der er fremstillet i Sverige, kan du regne med, at dit badeværelse holder længe. Endda længere end du tror.

kommoder och badrumsmöbler
Kommoder GRAND
kommoder