baderomsspeil

Spejle og spejlskab

Spejle der lyser din hverdag op

Et spejl med justerbar LED-belysning er uvurderlig, når du anvender morgenmakeup. Juster både intensitet og lystemperatur efter humør og lejlighed, og se dig selv fra din bedste side. Eller hvorfor ikke investere i et af vores stilfulde spejlskabe til pladsbesparende opbevaring over vaskeskabet. Spejlskabene fås i både kantede og runde designs.

Sammenlign spejle   Spejlskabe

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

Om spejle og spejlskabe fra INR

Tag dig god tid til at udforske vores spejle og spejlskabe. Det rigtige spejl sætter stilen i badeværelset og giver både lys, dybde og plads til dit badeværelse. Tilføj et praktisk og stilfuld LED-belysning for ekstra stemning. Vores spejle og spejlskabe matcher bredden på alle vores vaskeskabe og fås i både runde og firkantede designs og med mange spændende og praktiske tilvalg bag dørene.

 

Vores spejlskab med LED-belysning fås i flere varianter - f.eks. Spejlskabe med forsænket belysning eller spejlskabe med overbelysning. I vores brede udvalg af spejle og spejlskabe har vi også runde spejle og runde spejlskabe - begge muligheder tilføjer en trendy og smuk karakter til dit badeværelse, både dag og nat. Hvilke af vores spejle og spejlskabe vælger du?

Andre har også besøgt

Alle vores spejle og spejlskabe.

Serier

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Serier

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere