baderomsspeil

Spejle og spejlskab

Spejle der lyser din hverdag op

Et spejl med justerbar LED-belysning er uvurderlig, når du anvender morgenmakeup. Juster både intensitet og lystemperatur efter humør og lejlighed, og se dig selv fra din bedste side. Eller hvorfor ikke investere i et af vores stilfulde spejlskabe til pladsbesparende opbevaring over vaskeskabet. Spejlskabene fås i både kantede og runde designs.

Sammenlign spejle

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

Relaterbare sider

Spejl SCENE med justerbar sidebelysning.

Serier

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere

Serier

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står for nordisk premium badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der vil modstå de hårdeste hjemmemiljøer i mindst 15 år.

Se mere

Praktisk æstetik i ét spejl

Spejle er praktiske, æstetiske og - ikke mindst - essentielle på badeværelset. For med et spejl kan du både gøre dig klar til dagen, ændre på rumopfattelesen og reflektere badets lys, så det fremstår på allersmukkeste vis.

Tag et kig på de forskellige spejle og spejlskabe hos INR. Her finder du alt fra et stort og rektangulært spejl til et lille spejl, der giver kant til rummet. Hvilket spejl, du foretrækker, kommer således an på din hverdag, dit badeværelse og din særlige stil.

Spejl dig i INR

Tag dig god tid til at udforske INR’s spejle og spejlskabe. Det rigtige spejl sætter nemlig stilen i badeværelset og giver både ekstra lys, dybde og plads. Det rigtige spejl gør en forskel.

Et spejl med LED-lys kan for eksempel gøre forskellen ved at give bedre praktik og ekstra stemning på badeværelset. Det samme kan et spejl, der matcher bredden på vaskeskabet. Du kan således finde et spejl, der både er smukt og praktisk, hos os. Vores spejle og spejlskabe er nemlig i både runde og firkantede designs - og med mange spændende og praktiske tilvalg bag dørene. Sådan kan du finde netop spejle og spejlskabe i et af Nordens bedste kvaliteter hos INR.

Spejle der lyser din hverdag op

Et spejl med justerbar LED-belysning er uvurderlig, når blandt andet morgen-makeuppen skal lægges. Her kan du justere intensitet og lystemperatur efter humør og lejlighed - og se dig selv fra din bedste side. Du kan også investere i et af vores stilfulde spejlskabe med pladsbesparende opbevaring over vaskeskabet. Disse finder du i både kantede og runde designs.

Vores spejlskabe med LED-belysning fås altså i flere varianter. Blandt andet har vi spejlskabe med sænket belysning og spejlskabe med ekstra lys. I vores brede udvalg af spejle og spejlskabe har vi også runde varianter, der giver mulighed for at tilføje en mere blød og smuk æstetik til dit badeværelse.

Store spejle

Vil du gerne skabe en luftig stemning i baderummet, der både giver dybde og får badeværelset til at virke større? Så tag et kig på INR’s store spejle. Her vil de flotte, blanke overflader, der er inspireret af Nordens tindrende søer, give et smukt spil på badeværelset. Et stort spejl kan nemlig få rummet til at synes større og mere indbydende.

Hos INR kan dit badeværelsesspejl således blive udgjort af et stort spejl, der både kan rumme hele familien og facilitere baderummet på bedste vis.

Små spejle

INR’s små spejle er både til de store badeværelser og de små badeværelser. Har du meget plads, kan du blandt andet bruge flere små spejle til at give et anderledes - og samtidig luksuriøst - spil på badeværelset, mens du udnytter pladsen bedst muligt. Har dit badeværelse, omvendt, ikke så meget plads? Så kan INR’s små spejle have mulighed for at passe bedre ind og give følelse af mere plads i det ellers trange rum.

Selvom kvadratmeterne ikke er mange, er det altså ikke ensbetydende med, at rummeligheden og den pragtfulde luksus ikke kan indfinde sig. Tværtimod. INR’s små spejle kan agere et dekorativt element, der får badets og badeværelsets rummelighed samt kvalitet til at højnes. Prøv selv, og oplev forskellen med de små og smukke spejle fra INR.

Nordens bedste spejle

Når du kigger ind i INR’s spejle, så kigger du ind i velgennemtænkte badeværelsesprodukter. For intet, af det vi laver, overlades til tilfældighederne. Derfor kan du også være sikker på, at både spejlets ramme og glas er lavet af materialer og med en teknologi, som du ikke finder andre steder.

Spejlglasset i alle vores badeværelsesspejle er blandt andet hærdet og kontrolleret på bedste vis. Sådan kan du altid være sikker på, at dit spejl vil stå smukt mange år frem. Oplev således fordelen - og forskellen - med et spejl fra INR, som gør din badeværelsesdrøm til virkelig. Både nu og mange år frem.

Markedets mest holdbare spejlskabe

Rummet bag spejlet i spejlskabet er næsten lige så vigtigt som selve spejlet. For det er her, du kan pakke hverdagens praktik ind i et skønt og detaljeret ydre. Netop derfor er spejlskabene hos INR også med til at give dig en luksuriøs opbevaring med masser af plads - skræddersyet til dine behov.

Du kan blandt andet vælge, om dit spejlskab skal være med en eller to dobbeltsidede spejldøre. Så kan du se dig selv fra alle vinkler og sørge for, at skabet samtidig får badeværelset til at virke større. Du kan også finde spejlskabe hos INR med integreret lys, så det smukke skab er praktisk både dag og nat. Samtidig bliver spejlskabene ved med at være praktisk de næste 15 år - vores garanti sørger nemlig for, at du får Nordens mest holdbare og slidstærke badeværelsesindretning.

Find det rigtig spejl til dit badeværelse

Har du brug for ikoniske baderum i nordisk design´? Så har du brug for INR. For hos INR bringer vi dig tættere på din badeværelsesdrøm. Derfor guider og inspirerer vi også til, hvilke løsninger der er bedst for netop dig. Du kan blandt andet finde inspiration til dit nye badeværelse, læse om forskellige trends og se, hvordan andre har indrettet deres badeværelse med INR’s ikoniske løsninger.

Passer runde spejle ind hos dig?

Med INR’s runde spejle kan du bløde indretningen op, skabe sammenhæng til den runde vask og kontrastere de firkantede fliser. De runde spejle giver således et dekorativt strøg til badeværelset, som former og understreger rummets stil.

Hos INR kan du vælge et stort rundt spejl, hvis hele familien skal kunne ses - men du kan også kombinere det mindre runde spejl med andre spejle for at give et mere særligt udtryk, der samtidig udnytter pladsen bedst muligt.

Firkantede spejle til dig med klassisk smag

Klassiske kanter, der udnytter pladsen og giver den største spejlflade. Dét vil du opleve med INR’s firkantede spejle. Her får du simple og markerede spejle - både med og uden ramme - som passer godt ind på alle typer af badeværelser.

Med et eller flere firkantede spejle fra INR vil du samtidig opleve den bedste udnyttelse af pladsen. Her får du den største blanke overfladen, hvor spejl-pladsen giver rum for alle familiens medlemmer - endda på samme tid. Sådan kan et firkantet spejl fra INR indramme alle og sørge for den bedste omfavnelse af hverdagens praktik.

Spejle og spejlskabe til det lille badeværelse

Er kvadratmeterne ikke så mange, så kan du finde diverse spejle hos INR, der både får rummet til at virke lysere og større. Hæng eksempelvis et af vores store spejle op, som sørger for at udvide rummet fra top til tå. Eller hvad med at anvende flere forskellige spejle enten samme sted eller forskellige steder på badeværelset?

INR’s smukke spejle, der kan skubbes til side, lyse rummet op og løftes, kan hjælpe med at gøre det mindre badeværelse mere luftigt og lækkert. Spejlenes intense glas kan nemlig skabe ekstra dimensioner og mere lys, som kun vil få dit baderum til at virke større. Samtidig kan spejlene og spejlskabene komme op i højden, så badeværelsesgulvet får luft, og indretningen dermed virker mere overskuelig.

Ikoniske spejle og spejlskabe i særlig nordisk design

Hos INR finder du spejle og spejlskabe i nordisk kvalitet og design - hele vejen igennem. De bløde kanter, solide overflader og stilrene detaljer er nemlig både inspireret af og fremstillet i Sverige. Sådan bevarer vi den fulde kontrol over vores produkter og sikrer, at kvaliteten aldrig daler.

Vores svenske produkter, som eksempelvis spejle, spejlskabe, skræddersyede brusesystemer og alt andet lækkert interiør til badeværelset, sørger for, at du har dit drømmebadeværelse mange år ud i fremtiden. Ved at investere i vores produkter og deres særlige overflader, får du nemlig en af markedets længste garantier, som end ikke baderummets fugtige miljø kan deformere.