Spejle og spejlskabe

Tænk dig godt om, når du vælger dit badeværelsesspejl. Hvilken slags belysning ønsker du, og hvad skal spejlet gøre for rummet? Udforsk vores store udvalg af spejle og spejlskabe i forskellige former og størrelser med smarte funktioner som justerbar og dæmpbar LEDbelysning.

Sammenlign spejle

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

Spejlskabet der får din hverdag til at stråle

Runde og kantede spejlskabe med lysjustering via touchpanel.

Bliv inspireret

Spejle og spejlskabe

Tænk dig godt om, når du vælger dit badeværelsesspejl. Hvilken slags belysning ønsker du, og hvad skal spejlet gøre for rummet? Udforsk vores store udvalg af spejle og spejlskabe i forskellige former og størrelser med smarte funktioner som justerbar og dæmpbar LED-belysning.

Vores spejle og spejlskabe matcher bredden på alle vores kommoder og fås i både runde og firkantede designs og med mange spændende og praktiske muligheder bag lågerne. Vores spejlskab med LED-belysning fås i flere varianter – som spejlskab med forsænket belysning eller spejlskab med ovenlys. I vores brede udvalg af spejle og spejlskabe har vi også trendy runde spejle og runde spejlskabe – begge muligheder tilføjer en trendy og smuk karakter til dit badeværelse, både dag og nat. Hvilke af vores spejle og spejlskabe vælger du? Mere om spejlskabe