Håndklædetørrere og kroge

Lær vores energivenlige og elegante elektriske håndklædetørrer kende. Der findes 2 varianter, se hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil. Suppler med kroge fra samme serie.

Inspireres


Prisvindende håndklædetørrere

Vores lange og smalle elektriske hånklædetørrere med originalet Line i spidsen har i mange år tiltrukket meget mere opmærksomhed end elektricitet, og nu har vi udvidet kategorien håndklædetørrere med et par helt nye ikoner til badeværelset. BOW håndklædetørreren tiltrak stor opmærksomhed ved Red Dot Awards og blev tildelt en pris for fremragende produktdesign. Men funktionen bag vores håndklædetørrere er mindst lige så iøjnefaldende som det slanke design.

Takket være LED-lyskilden trækker vores håndklædetørrere minimalt med strøm - ligesom en pære. Vælg håndklædetørrere i to forskellige designs: den runde originale Line og den tofarvet buede Bow. Begge udstyret med belysning, der giver et dejligt skær, når det er mørkt i rummet. Begge håndklædetørrere fås i flere finish og valgfri NCS.