handdukstorkar

Håndklædetørrere

Energieffektive håndklædetørrere i et ikonisk design

Lad håndklædetørreren blive en lækker indretningsdetalje på badeværelset. Vores prisvindende håndklædetørre med matchende kroge fås i flere varianter, finish og farver. Du kan endda få den lakeret i valgfri farve. Hvilken af ​​vores håndklædetørrere bliver din personlige favorit?

Sammenlign håndklædetørrere

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

Relaterbare sider

Serier

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energivenlige elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere
INR Unleashead er en Match made in heaven™ til badeværelsets mest essentielle metaller

Serier

Unleashed

Unleashed giver dig et perfekt farvematchet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter.

Se mere

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står for nordisk premium badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der vil modstå de hårdeste hjemmemiljøer i mindst 15 år.

Se mere

Prisvindende håndklædetørrere

Vores lange og smalle elektriske håndklædetørrere har i mange år tiltrukket meget mere opmærksomhed end elektricitet, og nu har vi udvidet kategorien håndklædetørrere med et par helt nye ikoner til badeværelset. BOW håndklædetørreren tiltrak stor opmærksomhed ved Red Dot Awards og blev tildelt en pris for fremragende produktdesign. Men funktionen bag vores håndklædetørrere er mindst lige så iøjnefaldende som det slanke design.

Energieffektive håndklædetørrere

Takket være LED-lyskilden trækker vores håndklædetørrere minimalt med strøm - ligesom en pære. Vælg håndklædetørrere i tre forskellige designs fra den runde originale LINE til den firkantede version af den samme håndklædetørrere - MARK. BOW fås i så mange som ti farvekombinationer. Den populære LINE fås i sort, hvid, blankpoleret, matbørstet, messing eller en hvilken som helst RAL. Hvilke af vores håndklædetørrere vælger du?

svarta handdukstorkar

Sorte håndklædetørrere

Handdukstorkar

Lange og smalle håndklædetørrere

Vita handdukstorkar

Hvide håndklædetørrere