EPIC 1

Brusevæg

Blankpoleret
En utrolig elegant bruseløsning med drejeophængt glas, der trods sin vægt drejer så let som en fjer 360° omkring sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive bruseserie fremstillet i 10 mm glas og med en imponerende teknisk præcision i håndværket.
Pris totalt
kr.
tilpasse
Pris totalt
----------- kr.
tilpasse

Konfigurationen på billedet

Fakta

I en udsøgt kombination af design og teknologi får du med EPIC de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejehængsler, der drejer fjerlet omkring deres egen akse. EPIC imponerer med sin vægt og præcision og tager dit badeværelseslook til et helt nyt niveau. Bruseløsningerne i EPIC-serien tilpasses gratis både i bredde og højde inden for specificerede målintervaller. Glasset kan også skæres skråt, hvor designet tillader det. På Plus-modellerne foldes lofts- og gulvbeslagene ind, hvilket giver glasset et luftig og svævende look. Modellerne uden Plus i navnet leveres med en stabiliserende overligger, der holder drejehængslet og glasset i et sikkert greb.

 • Fås i klart glas, Opal Klar, Opal Frost, gråt glas
 • Beslag i blankpoleret aluminium
 • EPIC-greb er inkluderet som standard
 • Tilpasses gratis i både bredden (1100-1600 mm) og højden (op til 2100 mm overkant ramme)
 • Med mål menes bredden af nichen mellem væggene
 • Gulvbeslaget er 15 mm højt, fræses 5 mm ned i gulvet og ødelægger dermed hverken imprægneringen eller eventuelle varmeslanger.
 • Afstanden mellem gulvbeslaget og døren er 3 mm.
 • Gulvbeslag kan ikke justeres og skal monteres på et vandret gulv. Kontrollér gulvets hældning inden bestilling
 • Modellen er vendbar
 • Glasset kan tilpasses efter overflademonterede rør
 • Ved opmåling skal du huske at tage hensyn til eventuelt fald i gulvet

 

Fordele

Billeder

2/5

EPIC Model 1 med ARC 32 Front blandingsbatterivæg og blandingsbatteri til håndvask.

Download billeder i høj opløsning

5/5

EPIC-beslag i blankpoleret aluminium.

Download billeder i høj opløsning

< >

Dokument

Match med

Brusesystem

EASE

I samarbejde med Mora – et svensk fremstillet brusesystem, der forener det bedste fra to verdener: æstetisk og ergonomisk design på ydersiden og verdens førende armaturteknologi på indersiden. EASE er et højdejusterbar brusesystem med firkantet brusehoved, der passer godt sammen med de kantede beslag i bruseserierne ARC og EPIC.

Krom Sort Hvid

Fra 8 090 kr.

Håndklædetørrer

BOW

Designvinderen BOW er elektriske håndklædetørrere i flere farvekombinationer. Belysningen i bunden af håndklædetørreren er en stilfuld og praktisk detalje om aftenen.

Hvid Sort NCS Matbørstet Blankpoleret

Fra 4 090 kr.

Bruseopbevaring

CASE

Et stilfuldt vægskab med låge med drejehængsler til opbevaring af flasker i brusekabinen. CASE fås i flere stilfulde farver og kan limes op.

Sort Hvid

Fra 790 kr.

Håndklædetørrer

LINE

Originalen blandt lange smalle håndklædetørrere med sin ikoniske lysstribe øverst, som angiver aktiv position. LINE tørrer effektivt dit håndklæde og passer ind næsten hvor som helst.

Blankpoleret Matbørstet NCS Hvid Sort Messing

Fra 2 890 kr.

Håndklædetørrer

MARK

Den kantede version af håndklædetørreren LINE med samme ikoniske lysstribe øverst, der angiver aktiv position. MARK tørrer effektivt dit håndklæde og passer ind næsten hvor som helst.

Blankpoleret NCS

Fra 3 390 kr.

Brusesystem

EASE

I samarbejde med Mora – et svensk fremstillet brusesystem, der forener det bedste fra to verdener: æstetisk og ergonomisk design på ydersiden og verdens førende armaturteknologi på indersiden. EASE er et højdejusterbar brusesystem med firkantet brusehoved og håndbruser med 3 funktioner, der passer godt sammen med de kantede beslag i bruseserierne ARC og EPIC.

Krom

Fra 8 090 kr.

Håndvaskarmatur

STRICT

Et håndvaskarmatur med et kantet look i krom eller mat sort finish. Et oplagt valg til dig, der foretrækker stramme linjer i badeværelset, og som elsker det kantede look hos brusevæggene i serierne ARC og EPIC.

Krom Sort

Fra 2 490 kr.

Bruseopbevaring

NEST

Et vægskab med ruminddelt låge til opbevaring i bruseren. Når du åbner skabet, vippes den frostede låge, så får et godt overblik over dine bruseprodukter. Kan limes op.

Sort Hvid

Fra 1 190 kr.

Håndklædekrog

MARK

En stilfuld krog, der matcher MARK håndklædetørrer. Fås i samme finish som håndklædetørreren og i valgfri RAL-farve.

Blankpoleret NCS

Fra 390 kr.