Brusevægge og brusekabiner

Nordens største udvalg af bruseløsninger - designet, udviklet og produceret i Sverige af de bedste materialer og med 15 års garanti. Langt de fleste løsninger kan tilpasses, så de passer til dit badeværelse uanset størrelse og form.

Bruseserier

Filtrere på

Ryd filter

0 produkter vises

En skræddersyet bruseoplevelse

Gå på opdagelse i vores bruseserier eller find ud af hvordan du skaber din egen unikke bruseløsning.

Bruseserier

Farvematchende metaller til hele badeværelset

Match armaturet, brusvæggen og håndklædetørreren i metallerne Brushed Stainless, Brass eller Bronze.

Unleashed

Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger en brusevæg?

Udgå fra brusevæggens placering. Leder du efter et brusehjørne, en nicheløsning eller en brusekabine? Derefter bør du tænke over, hvor meget plads du har. Hvor meget plads har du til at åbne og lukke dørene? Vil du gerne kunne folde dørene ind mod væggen, når du er færdig med at bade og dermed spare værdifuld plads?

Hvilke typer brusevægge findes der?

Brusevægge findes normalt i fem typer: brusehjørner, nicheløsninger, brusevægge, brusekabiner og bruseløsninger til placering midt på væggen. Forholdene for hver type er vigtige at undersøge - hvor er gulvafløbet, hvor stort er badeværelset, hvordan ser gulvfaldet ud? Hvis gulvet er i stykker, bør du vælge en brusekabine.

Hvad er forskellen på en brusevæg og en brusekabine?

En brusekabine har et kar med omsluttende døre - som regel skydedøre - der holder vandet inde i bruseren. Brusevægge eller brusehjørner monteres direkte mod fliserne på væggen og kræver korrekt gulvfald, placering af gulvafløb og at vandtætningslaget er intakt.

Hvorfor skal jeg vælge en brusevæg der er fremstillet i Sverige?

Brusevægge der er produceret i Sverige, kommer ofte med en længere garanti og højere kvalitet end brusevægge fra østen. Prisen er normalt en anelse højere, men holdbarheden er længere. Ønsker du en skræddersyet bruseløsning, er det bedre at bestille den fra en lokal producent, som har fuld kontrol over hele produktionskæden.

Kan jeg skræddersy min brusevæg?

Ja, du kan tilpasse de fleste brusevægge på forskellige måder. Måske har du en skråvæg som glasset skal tilpasses til. En anden almindelig tilpasning er udskæring til for eksempel udenpåliggende vandrør. Disse brusevægge kræver en tegning, som du godkender inden produktion. Kontakt en forhandler, så hjælper de dig videre.

Betagende brusevægge

Hos INR finder du brusevægge i nordiske designs, der alle er inspireret af den smukke skandinaviske natur. Dyk ned i alt fra bruseafskærmning i frostet glas til brusehjørner og -døre i smukt klart glas, der udgør en elegant løsning til netop dit badeværelse. De fleste af brusevæggene fra INR kan specialtilpasses dine ønsker og præferencer. Hos os er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser for dit nye badeværelse.

Det særlige ved en brusevæg fra INR

Skal brusevæggen elegant forme rummets hjørne, skærme for det brusende vand, eller med åbne vidder og klart glas vise bruseløsningen i dit baderum frem? Så vælg brusevægge fra INR. Her finder du brusevægge i nøjagtig dét udtryk, som du vil have. Vi kan tilpasse vores produkter til din skråvæg, indtænke de udendørs omgivelser i designet og tilføje detaljer, så rummets bademuligheder tilsammen bidrager til en skøn, gennemtænkt stil. På denne side finder du flere forskellige muligheder inden for brusevægge til at skabe en smuk ydre løsning med et intelligent indre, der passer ind i den daglige rutine på badeværelset. Spørgsmålet er nu blot: Hvilken af vores brusevægge passer til dig og dit badeværelse?

Frostet glas, hærdet glas og klart glas

Siden 1988 har INR fremstillet utallige kvalitets brusevægge til både private hjem, hoteller og offentlige miljøer. Måske har du derfor allerede taget et forfriskende bad under et af vores brusesystemer eller bag en af de ikoniske vægge, uden at du vidste det? Vores brusevægge og -løsninger har nemlig altid kunnet løfte stilen i ethvert badeværelse - og det kan de stadig. Sortimentet på siden i dag emmer derfor stadig af stil og særlige egenskaber. Her finder du alt fra funktionelle hjørner og eksklusive detaljer til stilfulde buer og innoverende features i sortimentet af brusevægge fra INR. Det giver muligheder i særklasse, når der skal nyt inventar til det luksuriøse badeværelse. Det eksklusive udvalg betyder samtidig, at du også kan vælge mellem flere skønne glastyper: Fra klart sikkerhedsglas, der viser de smukke armaturer og ikoniske brusesystemer frem, til frostet brusedøre, der afskærmer og på samme tid indrammer indretningen på badeværelset. Med den nye brusevæg fra INR vil dit badeværelse blive indrettet med smuk bruseafskærmning af materialer i ordentlig kvalitet.

Fast brusevæg, brusedør eller brusekabine?

Lad dampen smyge sig om brusevæggens side, eller åbn døren til et forfriskende brusebad. Udvalget af brusevægge hos INR er stort men samtidig gennemtænkt, og der er derfor mange muligheder for at entrere badet på den helt rigtige måde. Med en fast glasvæg kan der skabes en stilfuld afskærmning i badeværelset, hvor brusesystemer og alternative badeværelsesmøbler kan gemmes bag. Du kan også kombinere mere end én fast brusevæg, så der kommer mere plads i badet. Ved at vælge brusedøren og den inviterende bruseniche, kan du i stedet åbne ind til badet og lukke igen, når der er behov for det. De smukke glasdøre og buede overflader giver derved badeværelsets indretning mere plads, samtidig med at badeområdet er omsluttet af en klar, mat eller frostet overflade, der tilføjer mere ro til øjeblikkene i badet.

Til det store og mindre badeværelse

INR brusevægge er til alle badeværelser: Fra de store arealer med vidtrækkende vaske og badekarret i granit til gæsternes lille badeværelse med bruseren i en petit badekrog. Derfor kan du vælge netop de brusevægge og funktioner, som passer ind på dit badeværelse. Uanset hvilken bruseløsning du finder hos INR, kan du være sikker på god kvalitet og funktionelle løsninger, der forenes i smukke, ikoniske og nordiske designs.