Tjekliste ved renovering af badeværelse

Fire trin til dit nye badeværelse

En badeværelsesrenovering er et spændende projekt med en fantastisk belønning, der venter, når du kommer ud på den anden side - et nyt badeværelse, der giver daglig glæde i mange år fremover. Men det er også et omfattende projekt, der kræver meget forberedelse. Her deler vi vores bedste tips i fire håndterbare dele, der fører dig tættere på målet - badeværelset i dine drømme.

Hvis du vil have en mere udviklet version af tjeklisten, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får den komplette tjekliste i din mail-box inden for få minutter. Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig.

✓ Jeg vil have den komplette liste

tjekliste til badeværelset

1. Inspirationsfasen

Start med at finde så meget inspiration du kan. Søg på Google, læs indretningsmagasiner og tjek forskellige blogs. Tænk over indretningen og dine behov. Hvad har du brug for? Et vaskeskab, toilet og bruser eller badekar. Hvor mange skal deles på badeværelset? Og hvilken stil passer bedst: klassisk, rustik eller minimalistisk? Skab gerne et moodboard på f.eks. Pinterest for at få den rigtige fornemmelse, når det kommer til farver og materialer.

Inspiration & Trender   Badeværelsesmøbler

2. Planlægningsfasen

Tid til at begynde at planlægge seriøst. Start med papir og blyant, og tegn rummet med døre og vinduer. Tegn i skala og tænk over, hvordan døre og vinduer åbnes. Er der nogle særlige omstændigheder at tage hensyn til? Hvor er gulvafløbet? Har du et vindue nær hjørnet? Eller måske en skråvæg? Marker alt dette på din skitse.

Brug gerne digitale værktøjer til at prøve forskellige løsninger til indretning og bruseløsning. Måske er en tilpasset bruseløsning den optimale løsning til dit badeværelse. Husk at vælge interiør, der holder længe – både hvad angår design, funktion og kvalitet. Glem ikke at planlægge for god belysning og opbevaring.

Planlægge badeværelse   Digitale værktøjer

tjeklliste renovere badeværelse

3. Implementeringsfasen

Hvis du ikke allerede har gjort det, så er det tid til at besøge en af vores forhandlere og lufte dine ideer. Udnyt sælgerens ekspertise og bed om konkrete input. Måske ser de løsninger, som du ikke selv har tænkt på. Tænk dig godt om, inden du beslutter dig for møbler og materialer. Hvis du ikke allerede har fundet en håndværker til renoveringen, så tilbyder mange forhandlere denne tjeneste. Vælger du en uafhængig entreprenør, så bør du kontrollere at de er kompetente i henhold til den respektive brancheorganisation. Lav gerne en aftale med din håndværker for at undgå misforståelser.

Find forhandler   Håndværkerformularet

4. Slutfasen

Nu ser du lyset i tunnelen - dit nye badeværelse er snart klar! Når badeværelset er helt færdigt, er det vigtigt, at du modtager et kvalitetsdokument fra håndværkeren som bevis på, at arbejdet er udført professionelt. Dette certifikat er vigtigt at have ved hånden, hvis du i fremtiden skulle støde på en lækage og ønsker at kunne bruge din forsikring, men også når eller hvis du skal sælge boligen.

Sidst men ikke mindst - tillykke med dit nye badeværelse! Del gerne resultatet på Instagram.

Vil du have flere tips og råd?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du vil modtage en komplet version af tjeklisten, som du kan printe ud.

✓ Ja, jeg vil vide mere

dit badeværelse på instagram

Relaterbare sider

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere
inspiration badrum 2023

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere