Små badeværelser

Vores 10 bedste tip til dig, der skal planlægge og indrette små badeværelser

At indrette små badeværelser kræver ekstra planlægning og tanker - især hvis du vil have rummet til at give den længe ventede afslapning, som de fleste af os søger. Se vores 10 bedste tip til, hvordan du bedst udnytter pladsen i små badeværelser med usædvanligt smarte badeværelsesmøbler og bruseløsninger skabt til de mindste badeværelser.

Alle INR’s badeværelsesmøbler er fremstillet på vores egne fabrikker i Sverige, og er specielt tilpasset til fugtige miljøer og leveres med 15 års garanti.

1. Vælg et lille, men rummeligt vaskeskab

Lad dig ikke narre af et beskedent ydre - selv et lille møbel kan overraske med masser af plads i skufferne. Her ser du det mindste vaskeskab i GRAND Solid møbelserien, der tilbyder usædvanlig meget opbevaring takket være, at den både er højere og dybere end de fleste vaskeskabe i samme bredde. Vælg også et spejlskab og opbevaring i samme serie.

Vaskeskabe 40–60 cm

Vaskeskab

VISKAN Grip 40 med låge

Et vaskeskab med låge med grebsliste til det lille badeværelse eller måske gæstetoilettet. Vælg mellem Premium White, Still Grey, Black Oak-finer eller NCS, og kombiner med en grebsliste i mat hvid, sortbørstet eller mat grå i samme nuance som Still Grey. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 2 790 kr.

Vaskeskab

VISKAN Grip 60

Et flot møbel med et eksklusivt look takket være dets grebsløse og minimalistiske design. Med VISKAN Grip 60 får du meget møbel for pengene. Uanset hvilket design du vælger, er vores yderst fugtbestandige og slagfast overfladebehandling TX Top Extreme ™inkluderet. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 5 290 kr.

Vaskeskab

AIR 60 A

AIR i sin smukkeste form, kun 60 bred, til det lille badeværelse, men med samme mesterlige kvalitet som de større vaskeskabe i serien og med gode muligheder for at skabe dit eget unikke vaskeskab.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 3 290 kr.

Vaskeskab

GRAND Classic 60

GRAND Classic 60 er det perfekte valg til dig, der bor småt og drømmer om New England. Her kombineres håndværk i topklasse med indenforliggende fronter, samtidig med at du får maksimal opbevaringsplads på trods af den lille bredde og takket være en højde og dybde ud over det sædvanlige. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 6 890 kr.

Planløsninger af små badeværelser

Lad os se på 5 usædvanligt smarte planløsninger på små badeværelser med brusesøsning og se om vi kan inspirere dig. Du kan faktisk få plads til det meste.

Planløsninger badeværelser

2. Fokusere på indersiden

I små badeværelser bliver funktionerne og pladsen inde i møblerne ekstra vigtig. Med alle vores vaskeskabe medføjer to af vores små vendbare opbevaringsbeholdere i egetræ, der hjælper dig med at holde styr på børster og hårelastikker, der ellers har en tendens til at forsvinde. Køb evt. ekstra. I spejleskabet - det lille badeværelses bedste ven - er der flere smarte funktioner til et organiseret liv, såsom magnetholderen og skjult stikkontakt. Spejleskabet fås fra 40 cm og opefter.

Spejlskabe

Produkter

At indrette et langt og smalt badeværelse

Se hvordan Aston udnyttede rummet og skabte sit drømmebadeværelse ved hjælp af smarte løsninger, stilfuldt design og lækre tilvalg.

Besøg

Produkter

3. Vælg et smart badeværelsesspejl

Et godt badeværelsesspejl får det lille badeværelse til at føles større. I kombination med den smarte opbevaring bag spejlglasset eller LED-belysning er resultatet endnu bedre. På flere af vores spejle kan du også justere både lysstyrke og lystemperatur - for det allerbedste make-up-resultat.

Badeværelsesspejle

Spejlopbevaring

HIDE

Smart helfigursspejl, der afslører fem store rum på indersiden af døren til opbevaring af dine ansigtscremer eller nøgler og småting, hvis du vælger at placere HIDE i gangen.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 3 990 kr.

Spejlskab

STAGE 40

Vores mindste spejlskab i 40 cm bredde med en låge, hvor du ved bestilling angiver, om døren skal åbne til højre eller venstre. TX Top Extreme™, stikkontakt, gadgetholdermagnet og spejl på indersiden af lågen er inkluderet. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 4 290 kr.

Spejl

TOUCH 60

Et rigtig flot badeværelsesspejl, der udstråler både design og kvalitet. Indstil præcis den type lys, øjeblikket kræver: Når du skal vågne om morgenen, lægge den perfekte makeup eller imponere gæsterne lørdag aften.

Fra 5 490 kr.

Spejl

LOOX 70

Her har du vores runde successpejl med det flotte baggrundslys i Ø70 cm. Et must for dig, der gerne vil have en trendy og tidløs indretning på samme tid.

Fra 5 790 kr.

4. Skræddersy din bruseløsning

Når det kommer til bruseløsningen, skal du ikke lade badeværelsets mærkelige vinkler og kroge stoppe dig. Som bruserspecialist er vi mere end glade for at hjælpe dig med at skabe en løsning, der er tilpasset på millimeteren til netop dit badeværelse. Læs mere om vores skræddersyede bruseløsninger til både store og små badeværelser.

Skræddersyede bruseløsninger

Vores serier

Brusevæg

LINC Angel Flex

Et brusehjørne til det lille badeværelse. To foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede Angel Flex fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 9 790 kr.

Brusevæg

LINC 2 Flex

En foldedør i 6 mm glas til den smalle niche. Svenskfremstillede LINC 2 Flex fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 5 490 kr.

Brusevæg

LINC Josephine

Her ser du originalen blandt vores brusevægge. Stilfuld bruser bag denne svenskfremstillede og ikoniske bevægelige afskærmning i 6 mm glas med udskiftelig tætningsliste. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Matbørstet Hvid Sort

Fra 6 190 kr.

Brusevæg

- LINC 13 Flex

Et brusehjørne til det lille badeværelse. En fast væg og en foldedør i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC 13 fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 8 390 kr.

Skab din bruseløsning i bruseværkstedet

Kom godt i gang, og skab din drømmebruser i bruseværkstedet.

Bruseværkstedet

5. Vælg en bruseløsning med foldedøre

I små badeværelser er det naturligt, at badekarret må give pladsen til bruseløsningen, og her har du enhver mulighed for at skabe en bruseløsning, der både er æstetisk tiltalende og pladsbesparende på samme tid. Specielt optimeret til det lille badeværelse er de praktiske sammenfoldelige bruseløsninger i LINC Flex.

LINC Flex

6. Skab en niche

At skabe en niche i badeværelset kan give ufattelige mange muligheder. Med en bruseløsning på den ene side og for eksempel et toilet på den anden side kan du få plads med mere på et overraskende lille område. Hvis du vælger en bruseløsning med foldedøre fra vores LINC FLEX serie er det nok, at nichen er 580 mm bred, for at du uden problemer kan komme ind og ud!

Alle nicheløsninger

7. Udnyt loftshøjden

Et bruseglas, der strækker sig fra gulv til loft, afgrænser det lille badeværelse og giver en forstørrende fornemmelse, se modellerne med "Plus" i navnet i bruserserierne ARC og EPIC. Ved at skabe højdeforskelle i loftet skaber du dybde og dynamik i det lille badeværelse.

ARC Frame

8. Lad ikke vinduet stoppe dig

En tilbagevendende hindring i mange af vores kunders badeværelsesplaner er det vindue, der altid synes at være i vejen for små badeværelser. LINC Monument er navnet på brusehjørnet, som du kan montere i en stort set valgfri afstand fra hjørnet. En utrolig alsidig bruseløsning, der fungerer i de fleste badeværelser. Se nogle eksempler i linket her under.

Bruseløsning ved vindue

9. Den lodrette håndklædetørrere

Når gulv- og vægplads er begrænset på siderne af badeværelset – så byg på højden i stedet for! Vores ikoniske håndklædetørrerne LINC, MARK og Red Dot Award vinderen BOW gør netop det med deres elegante lange og smalle udtryk. Og tørrer håndklædet mindst lige så effektivt som en traditionel model.

Håndklædetørrere

10. Smart opbevaring i bruseren

I små badeværelser bliver det vigtigere end nogensinde før, at optimere opbevaring - selv inde i bruseren. For hvem vil virkelig snuble over shampoo-flasker på gulvet? Oplev vores smarte opbevaringsløsninger og maksimer bruseløsningen.

Bruseopbevaring

Andre har også besøgt

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Bruser ved vindue

Bruser ved vindue? Sådan arbejder du dig rundt i bruseren med en LINC Monument. 

Se mere

Badeværelses­inspiration

Det smalle badeværelse

Udnyt dit lange, smalle badeværelse og skab en privat oase med smarte løsninger, stilfuldt design og lækre tilvalg!

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere