Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der skal planlægge og indrette små badeværelser

At planlægge og indrette små badeværelser og formå at skabe et sted til afslapning, samtidig med at den begrænsede plads skal kunne rumme næsten alt, ja, det er en udfordring!

Her kan du tage del i vores 10 bedste tips til, hvordan du udnytter pladsen i små badeværelser – med usædvanligt smarte badeværelsesmøbler og bruseløsninger skabt til de mindste badeværelser.

1. Vælg et lille, men rummeligt møbel

Lad dig ikke narre af et beskedent ydre - selv et lille møbel kan overraske med masser af plads. I vores møbelserier Air, Grand og Viskan finder du møbler i bredden 40 cm og opad, med skuffer eller låger i forskellige højder og dybder. Vælg også spejlskabe og opbevaringer i samme serie.

Møbler 40–60 cm


Møbelserier

Alle badeværelsesmøbler fra INR er fremstillet i Sverige, og er specielt tilpasset fugtige miljøer og kommer med 15 års garanti.

S M Å   B A D E V Æ R E L S E R

7 almindelige planløsninger

Lad os tage et kig på syv usædvanligt smarte planløsninger på små badeværelser med bruseløsning og se, om de kan inspirere dig. Du kan faktisk få plads til det meste, tro det eller ej.

Planløsninger

2. Fokusere på indersiden

I små badeværelser bliver funktionen og pladsen inde i møblerne ekstra vigtigt. Alle vores møbler kommer med to små opbevaringsenheder i egetræ, der hjælper dig med at holde styr på børster og hårbånd, der ellers har en tendens til at blive væk. Tilføj evt. flere. I spejlskabet – det lille badeværelses bedste ven – er der flere smarte funktioner til en organiseret tilværelse, f.eks. magnet og skjult stikkontakt.

Små møbler


Spejlskabe

Den rigtige belysning får badeværelset til at føles større, og mangler rummet også vinduer, bliver belysningen naturligvis endnu vigtigere.

3. Vælg det rigtige badeværelsesspejl

Et godt badeværelsesspejl eller spejlskab får det lille badeværelse til at føles større og mere luftigt. Effektiv belysning i kombination med smart opbevaring bag spejlglasset er et vindende koncept. På mange af vores spejle og spejlskabe kan du også indstille både lysstyrke og lystemperatur præcis, som du ønsker det.

Badeværelsesspejle

Spejlskabe

S M Å  B A D E V Æ R E L S E R

Det lille badeværelse med den udfordrende planløsning

På et lille badeværelse er det almindeligt, at man ønsker at få, så meget ind som muligt – da størrelsen begrænser. Resultatet kan nemt blive et overfyldt badeværelse hvor man føler sig indespærret. Sanna mente det modsatte.

Besøg

duschvägg för små badrum

4. Valg af bruseløsninger til små badeværelser

Tænk lidt ekstra, når du skal vælger en bruseløsning til dit lille badeværelse. Måske er der en mere optimal løsning, end den du først havde tænkte på. Brug vores bruseguide til at finde den rigtige løsning til dig og dit badeværelse.

Guide: Vælg bruseløsning

Skræddersyet bruseløsning

6. Skab en niche

At skabe en niche i badeværelset kan give ufattelige mange muligheder. Med en bruseløsning på den ene side og for eksempel et toilet på den anden side kan du få plads med mere på et overraskende lille område. Hvis du vælger en bruseløsning med foldedøre fra vores Linc Flex serie er det nok, at nichen er 580 mm bred, for at du uden problemer kan komme ind og ud!

Nicheløsninger

7. Udnyt loftshøjden

Et bruseglas, der strækker sig fra gulv til loft, afgrænser det lille badeværelse og giver en forstørrende fornemmelse, se modellerne med "Plus" i navnet i bruserserierne Edge, Arc og Epic. Ved at skabe højdeforskelle i loftet skaber du dybde og dynamik i det lille badeværelse.

Brusevægge

S M Å  B A D E V Æ R E L S E R

Sådan indretter du et langt og smalt badeværelse

Vi besøger Astons hjem og ser, hvordan han udnyttede rummets form og skabte sit drømmebadeværelse ved hjælp af smarte løsninger, stilrent design og lækre tilvalg.

Besøg

8. Lad ikke vinduet stoppe dig

En tilbagevendende hindring i mange af vores kunders badeværelsesplaner er det vindue, der altid synes at være i vejen for små badeværelser. Linc Monument er navnet på brusehjørnet, som du kan montere i en stort set valgfri afstand fra hjørnet. En utrolig alsidig bruseløsning, der fungerer i de fleste badeværelser. Se nogle eksempler i linket her under.

Bruser ved vindue

9. Den lodrette håndklædetørrer

Når gulv- og vægplads er begrænset på siderne af badeværelset – så byg på højden i stedet for, men vores ikoniske håndklædetørrerne Line og Bow med deres elegante lange og smalle udtryk. De tørrer håndklædet mindst lige så effektivt som en traditionel model og har samtidigt et lavt energiforbrug.

Håndklædetørrere

10. Smart opbevaring i bruseren

I små badeværelser bliver det vigtigere end nogensinde før, at optimere opbevaring - selv inde i bruseren. For hvem vil virkelig snuble over shampoo-flasker på gulvet? Oplev vores smarte opbevaringsløsninger og maksimer bruseløsningen.

Bruseopbevaring


Relaterbare sider

inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Ofte stillede spørgsmål og svar om små badeværelser

Hvad er vigtigt når man planlægger små badeværelser?

Udgå altid fra størrelsen på badeværelset, og tænk på hvad du ikke kan leve uden. Et toilet, et møbel med håndvask og en bruseløsning er en god start. Tænk på, hvordan døre åbner og lukker. Kan du selv få plads? Se gerne plantegninger på små badeværelser og lav din egen skitse, hvor du tegner de forskellige produkter ind.

Hvordan skal man få plads til alt i små badeværelser?

Tænk over hvad de tre vigtigste ting er for dig, og undersøg, hvilke muligheder der er. Vælg et møbel med låge for at optimere opbevaringen. Og når det kommer til brusevæggen, kan du vælge døre der kan foldes på midten. Det gør det nemmere at komme ind i bruseren, og du kan folde dem ind mod væggen, når du er færdig.

Hvilke farver skal man vælge til små badeværelser?

Jo lysere farver du vælger, jo større føles badeværelset. Men mørke farver kan også være effektive, især i kombination med masser af belysning og spejle.

Hvor finder jeg produkter til små badeværelser?

Der er mange stilfulde og praktiske muligheder til små badeværelser, hvor opbevaringen er optimeret på en særlig smart måde. Spejlskabet kaldes normalt for det lille badeværelses bedste ven og når det kommer til håndklædetørrere, er en lang og smal udgave som regel den bedste til en begrænset plads.