Brusevæg midt på væggen

Brusevæg midt på væggen

At montere en brusevæg midt på en væg er en god løsning, der virkelig sætter bruseren i fokus. Men dette forudsætter, at gulvafløbet er placeret korrekt. Måske er det sådan, at der før var et badekar i badeværelset, og at gulvafløbet allerede sidder lidt væk fra hjørnet. Så kan en af ​​løsningerne på denne side fungere rigtig godt.

Forskellige typer brusevæge midt på væggen:

  • Walk-in-bruser med beslag og/eller ramme
  • U-bruser med vægprofil

Walk-in-brusere

Den mest majestætiske løsning er de helt enkeltstående walkin-løsninger i ARC, der holdes på plads af forskellige kombinationer af beslag og rammer. Disse bruseglas i 8 mm er lavet på bestilling, og du kan få dem fra gulv til loft, hvis du ønsker det. Det, du skal tænke over, før du vælger en af ​​disse løsninger, er gulvfaldet og placeringen af ​​gulvafløbet. Følelsen i disse helt åbne løsninger er ekstremt luksuriøs, men ikke så hyggelig som i en mere traditionel løsning med flere glas og døre.

ARC Original   ARC Frame

Se alle

Brusevæg

ARC 43 Frame

En fritstående løsning i 8 mm glas til placering midt på en væg. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 12 990 kr.

Brusevæg

ARC 43 Frame Plus

En fritstående opløsning i 8 mm glas fra gulv til loft til placering midt på en væg. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 14 590 kr.

Brusevæg

ARC 43 Original Plus

En fritstående opløsning i 8 mm glas fra gulv til loft til placering midt på en væg. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Sort Messing

Fra 14 590 kr.

Alle bruseløsninger fra INR er fremstillet i Sverige og af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet og leveres med 15 års garanti. Dit førsteklasses valg af brusevæg.

U-bruser

Hvis du vil have en omsluttende følelse, når du bruser, skal du vælge LINC Monument, en såkaldt u-bruser, som er monteret midt på væggen. Kombiner gerne med bruseopbevaringen PILE i vægprofilen, så du ikke har flaskerne stående på gulvet. LINC Monument holder tæt takket være tætningslister mod gulvet og mellem dørene og kommer i 6 mm glas.

LINC Monument

Andre har også besøgt

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere

kampagne

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 januar 2022.

 

Se mere

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens bruserspecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere