Brusehjørner

Brusehjørner til alle typer og størrelse badeværelser

Brusehjørner er den mest almindelige type bruseløsning, og her på INR har vi utallige modeller at vælge imellem, alle fremstillet i Sverige i hærdet sikkerhedsglas og med 15 års garanti. Rul ned for at se nogle populære eksempler på brusehjørner.

5 almindelige varianter brusehjørner:

  • Brusehjørner med vægprofil
  • Brusehjørner med foldedør
  • Brusehjørner uden vægprofil
  • Brusehjørner ved vindue
  • Brusehjørner med ramme

At undersøge præcis hvilken type og model på brusehjørnet der passer til dig og dit badeværelse, vil være det næste vigtige trin i beslutningsprocessen. Det er også tid til at begynde at arbejde med målene og begynde at tænke på glas, finish og eventuelt tilvalg. Du gør dette på respektive produktside på ​​hvert brusehjørne. Men først skal du vælge det type brusehjørne, der tiltaler dig mest.

Hvilken type brusehjørne er du ude efter?

Brusehjørner med vægprofil

Det mest klassiske brusehjørne er det med to lige eller buede døre med profiler, der skrues eller limes til væggen. Men før du beslutter dig for denne model, skal du tænke over, hvordan du forestiller dig indretningen generelt. Hvis du har et vaskeskab lige ved siden af, kan det være bedre at investere i et brusehjørne med en dør og en fast væg eller en helt fritstående skærm.

I serien LINC Original har du tætningslister mellem gulv og glas, hvilket forhindrer vanden i at søge ud fra bruseren. Her får du også et praktisk løftehængsel og døre, som du kan åbne både udad og indad. Alle brusehjørner i LINC kan limes op og kombineres med den smarte brusebadopbevaring PILE.

LINC Original

Se alle

Brusehjørne

LINC Angel

Et funktionelt brusehjørne med to lige foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC Angel fås i faste standardmål, som du frit kan kombinere, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Matbørstet Hvid Sort

Fra 6 790 kr.

Brusehjørne

LINC Niagara

Et funktionelt brusehjørne med to buede foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC Niagaras døre kan frit kombineres og monteres på brusekabiner med stort set hvilket som helst mål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Sort Hvid Matbørstet

Fra 6 790 kr.

Brusevæg

LINC 15 Original

Et funktionelt brusehjørne med en fast væg og en mindre væg med en dør i 6 mm glas og med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillet LINC specialfremstilles gratis inden for bestemte intervaller. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Hvid Blankpoleret Matbørstet

Fra 17 690 kr.

I serien LINC Flex og Original lukker tætningslister til mod gulvet og mellem glas tæt, hvilket forhindrer vandet i at søge ud fra bruseren.

Brusehjørner med foldedør

I det lille badeværelse passer et brusehjørne med foldedøre rigtig godt ind. I LINC Flex-serien har vi flere varianter af brusehjørner, hvor du kan folde en eller flere døre, to gange. Dette gør det lettere, når du går i bad, og gør det let for dig at undgå at ramme møbler, der er placeret lige ved siden af ​​det. Når du ikke bruser, tryller du dørene væk ved at folde dem ind mod hjørnet.

Serien LINC Flex

Se alle

Brusevæg

- LINC 13 Flex

Et brusehjørne til det lille badeværelse. En fast væg og en foldedør i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC 13 fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 8 390 kr.

Brusevæg

LINC Angel Flex

Et brusehjørne til det lille badeværelse. To foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede Angel Flex fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 9 790 kr.

Brusevæg

LINC 66 Flex

Et brusehjørne til det lille badeværelse. En foldbar dør og en foldedør i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC 66 Flex fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 9 790 kr.

Alle bruseløsninger fra INR er fremstillet i Sverige og af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet og leveres med 15 års garanti. Dit førsteklasses valg af brusevæg.

Brusehjørner uden vægprofil

Dig der elsker frie glasoverflader, bliver sikkert tiltrukket af brusehjørnerne i ARC- og EPIC-serien, der tilbyder maksimalt med glas, i 8 eller 10 mm, og minimum med detaljer. Alle brusehjørner i disse serier tilpasses gratis inden for bestemte rammer, og hvis du skal foretage yderligere justeringer som for eksempel til en skråvæg eller udskæring til udenpå liggende rør, er der normalt ikke noget problem.

ARC Original

Se alle

Brusevæg

EPIC 13

Her ser du Skandinaviens mest eksklusive brusehjørne med en dør med drejehængsler og en fast væg i 10 mm glas fremstillet med en imponerende teknisk præcision i håndværket. Test og tilpas til lige præcis dine mål.

Blankpoleret

Fra 22 090 kr.

Brusehjørne

ARC 15 Original

Brusehjørne med en fast væg og en mindre væg med dør i 8 mm glas. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Messing Sort

Fra 27 490 kr.

Brusevæg

ARC 12 Original

Et stilfuldt brusehjørne med to lige foldedøre i 8 mm glas. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Sort Krom Messing

Fra 11 790 kr.

Husk at brusesystemet skal monteres lidt over glasset, hvis du vil kunne åbne eller folde dørene ind. Regn med en standardhøjde op til glassets overkant på ca. 2000 mm. Se respektive brusemodel.

Brusehjørne ved vindue

Det er ikke ualmindeligt, at et vindue placeres så tæt på hjørnet, at det kan virke besværligt at placere et brusehjørne der. LINC Monument er løsningen på denne bekymring.

Bruseløsning ved vindue

Brushjørner med ramme

I vores populære serie ARC Frame i 8 mm glas finder du løsninger til placering i hjørnet med en flot skinne i poleret eller sortlakeret aluminium, der hjælper med at holde vandet på den rigtige side af glasset. Vælg mellem flere varianter, hvor højden på plusmodellerne kan være op til 2700 mm.

ARC Frame

Se alle

Brusevæg

ARC 13 Frame

Brusehjørne med en fast væg og en dør i 8 mm glas. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 15 490 kr.

Brusevæg

ARC 20 Frame

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 9 790 kr.

Brusevæg

ARC 20 Frame Plus

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas fra gulv til loft. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 10 590 kr.

Andre har også besøgt

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere

kampagne

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 august 2022.

 

Se mere

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere