Afskærmning

Forskellige typer afskærmninger til bruseløsninger

En fast eller svingbar afskærmning, der er placeret i rimelig afstand fra et af badeværelsets hjørner, er en meget populær bruseløsning. Her finder du en håndfuld eksempler på praktiske og stilfulde afskærmninger - svingbare og faste og med eller uden en vægprofil. Uanset hvilken du vælger, kan du huske på, at alle bruseløsninger fra INR er fremstillet i Sverige i hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet og leveres med 15 års garanti.

Typer afskærmninger

  • Afskærmning uden vægprofil
  • Afskærmning med ramme
  • Afskærmning med vægprofil

Afskærmning uden vægprofil

Til dig der tiltrækkes af frie glasoverflader uden unødvendige detaljer, bør se nærmere på afskærmningerne i ARC. Her finder du flere faste og svingbare skærme i 8 mm glas i masser af glastyper og finish. Her finder du også imponerende løsninger, der løber fra gulv til loft.

Alle afskærmninger i ARC kan tilpasset.

ARC Original   ARC Frame

Se alle

Brusevæg

ARC 19 Original

En foldbar, fritstående brusedør i 8 mm glas uden greb. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Sort Messing

Fra 7 190 kr.

Brusevæg

ARC 20 Original

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Sort Messing

Fra 8 090 kr.

Brusevæg

ARC 20 Frame Plus

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas fra gulv til loft. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 10 590 kr.

Brusevæg

ARC 20 Original Plus

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas fra gulv til loft. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Sort Messing

Fra 10 590 kr.

Hvis du leder efter en omsluttende følelse, er et brusehjørne den rigtige løsning. De åbne varianter er flotte, men giver en lidt mere pulserende fornemmelse end dem med to eller flere glas.

Afskærmning med vægprofil

Hvis du leder efter en afskærmning med vægprofil, er det LINC-serien, du skal se på. Her finder du to stilfulde og praktiske skærme med en vægprofil og tætningsliste, der hjælper med at holde vandet på plads.

LINC Original

Se alle

Brusevæg

LINC Josephine

Her ser du originalen blandt vores brusevægge. Stilfuld bruser bag denne svenskfremstillede og ikoniske bevægelige afskærmning i 6 mm glas med udskiftelig tætningsliste. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Matbørstet Hvid Sort

Fra 6 190 kr.

Brusevæg

LINC 19 Original

En foldbar, fritstående brusedør i 6 mm glas med udskiftelig tætningsliste. Svenskfremstillede LINC 19 fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Hvid Blankpoleret Matbørstet

Fra 4 190 kr.

Andre har også besøgt

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

kampagne

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 august 2022.

 

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere