duschvägg linjeglas

G U I D E

Sådan vælger du den rigtige brusevæg til badeværelset

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Inden du går for langt med planlægningen når det kommer til design, glas og finish, er det en god idé at være helt sikker på beslutningen om, hvilken type brusevæg, der passer bedst til dit badeværelse. Skal din brusevæg placeres i et af badeværelsets hjørner, i en niche, midt på væggen, eller er en brusekabine med kar egentlig den bedste løsning? Når du er klar med det første vigtige valg, kan du stille og roligt gå videre til  næste: forestiller du dig en brusevæg med en eller flere døre og vægge? Leder du efter en brusevæg med profil eller foretrækker du frie glasoverflader med beslag? Vil du have klart eller røget glas, blanke eller sorte detaljer?

Men først starter vi med at se på hvilken type brusevæg, du synes passer bedst til dit badeværelse.

Brusehjørner

Den variant af brusevæg, som vi sælger mest, og som normalt er det, de fleste beder om, er en brusevæg i hjørnet, eller brusehjørne, kort sagt. I vores sortiment har vi forskellige typer hjørneløsninger: med eller uden vægprofil, foldedøre og beslag. Fælles for dem alle er, at de er monteret i et af hjørnerne i badeværelset og har to eller flere glas, der omslutter dig og giver dig et virkelig varmt og behageligt brusebad.

Mere om brusehjørner


Alle brusehjørner

Alle bruseløsninger fra INR er fremstillet i Sverige og af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet og leveres med 15 års garanti. Dit førsteklasses valg af brusevæg.

Afskærmninger

En fast eller bevægelig glasskærm er en enkel og trendy løsning, der passer til de fleste badeværelser, måske især de mindre. Bare husk på, at følelsen ikke vil være lige så hyggelig og varm, som hvis du vælger en løsning med flere døre og glas, og at du nok bliver nødt til at stå ud med, at vandet søger uden for bruseren.

Mere om afskærmninger


Alle afskærmninger

Hvis du mangler plads kan døre, der foldes på midten, være løsningen for dig. Fås til både hjørne og niche.

Brusedøre

En anden almindelig variant af en brusevæg er løsningen med en eller flere bruserdøre, der er monteret i en niche. Dette giver dig en løsning med en  hyggelig følelse, og her har vi mange modeller at vælge imellem. Hvis du har begrænset med plads, vil vi gerne anbefale de praktiske foldedøre i Linc Flex, der fungerer rigtig godt i små badeværelser. Du kan også kombinere disse med bruseopbevaringen Pile, der passer perfekt ind i vægprofilen.

Mere om brusedøre


Alle brusedøre

Hvis du leder efter en omsluttende følelse, er et brusehjørne den rigtige løsning. De åbne varianter er attraktive, men giver en lidt mere køligere følelse.

Brusevæg midt på væggen

En lækker variant af brusevæg, er den der er monteret fritstående midt på ​​væggen. Forudsat at gulvafløbet er placeret på en passende måde. Vælg denne løsning hvis brusevæggen skal være i fokus i badeværelset, og hvis du har det ok med at vandet søger sig uden for bruseren, selvfølgelig afhængigt af hvordan gulvfaldet er.

Mere om denne løsning


Alle midt på væggen-løsninger

En brusekabine er det bedste valg hvis du mangler gulvfald, eller hvis du ved at vandtætningslaget i badeværelset mangler.

Brusekabiner

En brusekabine er det bedste valg hvis du mangler gulvfald, eller hvis du ved, at vandtætningslaget i badeværelset mangler. Med denne løsning bruser du i et kar omgivet af døre med tætningslister, der forhindrer vandet i at trænge ud.

Mere om brusekabiner


Alle brusekabiner

Badekarsskærme

Til dig der ikke ønsker at skille dig af med badekarret, men også gerne vil kunne nyde et brusebad indimellem, er en badekarsvæg på badekarskanten både en smart og stilfuld løsning. En win-win løsning, der passer perfekt til familien med børn.

Mere om badekarsskærme


Alle badekarsskærme

Relaterbare sider

Brusekampagne

Brusehjørne med integreret bruseopbevaring. Gælder til og med d. 31. januar 2024 hos alle danske forhandlere.

 

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores fem bruseserier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille ned specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere
Skræddersyet brusevæg Arc 4 Original i Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i 35 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere