brusevæg

Guide: Sådan vælger du den rigtige brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Inden du går for langt med planlægningen når det kommer til design, glas og finish, er det en god idé at være helt sikker på beslutningen om, hvilken type brusevæg, der passer bedst til dit badeværelse. Skal din brusevæg placeres i et af badeværelsets hjørner, i en niche, midt på væggen, eller er en brusekabine med kar egentlig den bedste løsning?

6 almindelige varianter på en brusevæg:

  • Brusehjørne
  • Afskærmning
  • Brusedør i niche
  • Brusevæg midt på væggen
  • Brusekabine
  • Badekarsvæg

Når du er klar med det første vigtige valg, kan du stille og roligt gå videre til  næste: forestiller du dig en brusevæg med en eller flere døre og vægge? Leder du efter en brusevæg med profil eller foretrækker du frie glasoverflader med beslag? Vil du have klart eller røget glas, blanke eller sorte detaljer? Men først starter vi med at se på hvilken type brusevæg, du synes passer bedst til dit badeværelse.

Hvilken type brusevæg søger du?

Brusehjørne

Den variant af brusevæg, som vi sælger mest, og som normalt er det, de fleste beder om, er en brusevæg i hjørnet, eller brusehjørne, kort sagt. I vores sortiment har vi forskellige typer hjørneløsninger: med eller uden vægprofil, foldedøre og beslag. Fælles for dem alle er, at de er monteret i et af hjørnerne i badeværelset og har to eller flere glas, der omslutter dig og giver dig et virkelig varmt og behageligt brusebad.

5 typer brusehjørner

Alle bruseløsninger fra INR er fremstillet i Sverige og af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet og leveres med 15 års garanti. Dit førsteklasses valg af brusevæg.

Afskærmning

En fast eller bevægelig glasskærm er en enkel og trendy løsning, der passer til de fleste badeværelser, måske især de mindre. Bare husk på, at følelsen ikke vil være lige så hyggelig og varm, som hvis du vælger en løsning med flere døre og glas, og at du nok bliver nødt til at stå ud med, at vandet søger uden for bruseren.

2 typer afskærmning

Hvis du mangler plads kan døre, der foldes på midten, være løsningen for dig. Fås til både hjørne og niche.

Brusedør i niche

En anden almindelig variant af en brusevæg er løsningen med en eller flere bruserdøre, der er monteret i en niche. Dette giver dig en løsning med en  hyggelig følelse, og her har vi mange modeller at vælge imellem. Hvis du har begrænset med plads, vil vi gerne anbefale de praktiske foldedøre i LINC Flex, der fungerer rigtig godt i små badeværelser. Du kan også kombinere disse med bruseopbevaringen PILE, der passer perfekt ind i vægprofilen.

6 typer brusedøre

En fast eller bevægelig glasskærm er en enkel og trendy løsning der passer til de fleste badeværelser, især de mindre.

Brusevæg midt på væggen

En lækker variant af brusevæg, er den der er monteret fritstående midt på ​​væggen. Forudsat at gulvafløbet er placeret på en passende måde. Vælg denne løsning hvis brusevæggen skal være i fokus i badeværelset, og hvis du har det ok med at vandet søger sig uden for bruseren, selvfølgelig afhængigt af hvordan gulvfaldet er.

2 løsninger

En brusekabine er det bedste valg hvis du mangler gulvfald, eller hvis du ved at vandtætningslaget i badeværelset mangler.

Brusekabine

En brusekabine er det bedste valg hvis du mangler gulvfald, eller hvis du ved, at vandtætningslaget i badeværelset mangler. Med denne løsning bruser du i et kar omgivet af døre med tætningslister, der forhindrer vandet i at trænge ud.

Vores brusekabiner

Badekarsvæg

Til dig der ikke ønsker at skille dig af med badekarret, men også gerne vil kunne nyde et brusebad indimellem, er en badekarsvæg på badekarskanten både en smart og stilfuld løsning. En win-win løsning, der passer perfekt til familien med børn.

Badekarsvæg

Andre har også besøgt

kampagner

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 august 2023.

 

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere
Specialfremstillet brusevæg ARC 4 Original, Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i 35 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere