Rørgennemføring på brusevæg

Selvom dit badeværelse har vandrør, nøjagtigt der hvor du forestillede dig din nye brusevæg, er dette normalt ikke et problem. I princippet kan alle brusevægge i vores serier ARC, LINC og SYNC monteres på trods af vandrør langs væggen. Læs mere under hver serie her under.

Installation i vægprofil

Det enkleste er først at montere bruseren og derefter bore hullerne hvor vandrørene skal trækkes igennem. Husk at skære ud på bagstykket af løftehængslet, så brusevæggen let kan demonteres ved f.eks. udskiftning af lister. Hvis rørene allerede er på plads, når brusevæggen skal monteres, skal du skære ud i vægprofilen og bagstykket på løftehængslet.

Find en forhandler

Rørgennemføring i LINC, op til 35 mm fra væggen.

Brusevæg med vægprofil

Alle vores brusevægge med vægprofil har plads til rørindtrængning op til 35 mm fra væggen. Du løser boring og samling selv, enten alene eller ved hjælp af en håndværker. Læs beskrivelse her under.

Bruseserien LINC Original

 

Andre har også besøgt

Specialfremstillet brusevæg ARC 4 Original, Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i 35 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere
små badrum

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der planlægger og indretter små badeværelser.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere