Bruseløsning ved vindue? Sådan arbejder du dig rundt om et vindue.

Det er ikke ualmindeligt, at et vindue er placeret så tæt på et af hjørnerne i badeværelset, at det kan synes umuligt at placere et brusehjørne dér uden at risikere fugtskader. Men der findes en elegant løsning på problemet, nemlig LINC Monument, som er et brusehjørne særligt udviklet til asymmetrisk montering og med valgfri mål fra hjørnet.

LINC Monument leveres altid i samme glasstørrelse, men er altså meget fleksibel ved montering. Se nogle almindelige monteringsmål længere nede på siden.

LINC Monument

 

.

LINC Monument kan placeres helt indtil hjørnet og løser dermed problemet med et vindue i bruseren.

Hvor langt fra hjørnet vil du montere bruseren?

For at få den bedst mulige form på brusehjørnet foreslår vi et af følgende fire monteringsmål, selvom LINC Monument i princippet kan monteres med et hvilket som helst mål. Se også, hvordan størrelsen på bruserens overflader ændrer sig med de forskellige monteringsmål. Alle monteringsmål henviser til yderkant vægprofil.

200 mm

Monument kan faktisk placeres helt ind til hjørnet, men for at få den flotteste form på brusehjørnet anbefaler vi 200 x 967 mm som mindste monteringsmål fra hjørnet. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

320 mm

Ved placering 320 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 320 x 942 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

439 mm

Ved placering 439 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 439 x 900 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

560 mm

Ved placering 560 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 560 x 836 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

LINC Monument i sammenfoldet position.

Fleksible LINC Monument kan også monteres midt på væggen.

Andre har også besøgt

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark. Her får du hjælp med at nå dine badeværelsesdrømme.

Se mere

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Inspirationen til rummet i dit hjem, hvor livets vigtigste forberedelser finder sted. Badeværelset.

Se mere