Bruseløsning ved vindue? Sådan arbejder du dig rundt om et vindue.

Linc Monument er brusehjørnet, som du kan placere midt på væggen eller asymmetrisk i hjørnet - smart, hvis du tilfældigvis har et vindue i vejen. Linc Monument er altid i samme størrelse, men er altså meget fleksibel, når du monterer. Se nogle forskellige monteringseksempler længere nede på siden, eller test med dine egne mål på produktsiden.

Kampagnepris 6.990,-

Normalpris 9.990,-

Tilbuddet gælder hos vores danske forhandlere til og med d. 31 jaunar 2024.

Linc Monument


Hvor langt fra hjørnet vil du montere bruseren?

For at få den flotteste form på brusehjørnet i lukket position foreslår vi en af ​​nedenstående monteringsmål. Disse mål giver også en vinkel, der får dørene til at stoppe mod væggen i foldet position. Det sparer dig værdifuld gulvplads, når du ikke bruser. Se hvordan størrelsen på bruseroverfladen ændres med de forskellige monteringsmål. Alle monteringsmål henviser til vægprofilens yderkant.

200 mm

Monument kan faktisk placeres helt ind til hjørnet, men for at få den flotteste form på brusehjørnet anbefaler vi 200 x 967 mm som mindste monteringsmål fra hjørnet. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

260 mm

Ved placering 260 mm fra hjørnet er den optimale monteringsmål for vægprofilerne 260 x 957 mm. Så får brusehjørnet samme for som på billedet.

320 mm

Ved placering 320 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 320 x 942 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

380 mm

Ved placering 380 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 380 x 923 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

439 mm

Ved placering 439 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 439 x 900 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

500 mm

Ved placering 500 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 500 x 871 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.

560 mm

Ved placering 560 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmål for vægprofilerne 560 x 836 mm. Så får brusehjørnet samme form som på billedet.


Relaterbare sider

Brusekampagne

Brusehjørne med integreret bruseopbevaring. Gælder til og med d. 31. januar 2024 hos alle danske forhandlere.

 

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Find forhandler

Oplev, planlæg og køb INR brusevægge og badeværelsesindretning hos en af ​​vores forhandlere med showrooms over hele landet.

Se mere