Brusedøre

Brusedøre til alle typer og størrelser badeværelser

Brusedøre placeres normalt i en eller anden form for niche med enten en dør, en dør og en fast væg eller mere avancerede varianter med flere døre og faste vægge til den virkelig brede niche. Hertil hører også skydedøre.

I vores brede sortiment af svenskfremstillede bruserdøre har vi mange forskellige varianter, der også adskiller sig i både funktion og design. Leder du efter en brusedør med en vægprofil eller foretrækker du store glasoverflader og beslag?

6 almindelige varianter brusedøre:

  • Brusedøre med foldedør
  • Brusedøre med vægprofil
  • Brusedøre uden vægprofil
  • Brusedøre med svinghængsler
  • Skrå brusedøre
  • Skydedøre i niche

Hvilken type brusedør er du ude efter?

Brusedøre med foldedør

Til den smalle niche anbefaler vi brusedøre med foldedør. Når du trækker i grebet, folder døren sig på midten, hvilket gør det let at komme ind i bruseren, selvom overfladen er meget lille. Bruserdørene i LINC Flex fås i 6 mm klart glas og flere finish. Supplere gerne med bruseropbevaringen PILE, der er integreret i vægprofilen, og du får smart opbevaring på indersiden af ​​bruseren.

LINC Flex

Se alle

Brusevæg

LINC 2 Flex

En foldedør i 6 mm glas til den smalle niche. Svenskfremstillede LINC 2 Flex fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 5 490 kr.

Brusevæg

LINC 3 Flex

To foldedøre i 6 mm glas til den smalle niche. Svenskfremstillet LINC specialfremstilles gratis inden for bestemte intervaller. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 13 390 kr.

Brusevæg

LINC 4 Flex

En fast væg og en foldedør i 6 mm glas til den smalle niche, gerne under skråvægge. Svenskfremstillet LINC specialfremstilles gratis inden for bestemte intervaller. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Blankpoleret Matbørstet

Fra 14 590 kr.

Brusedøre med vægprofil

Måske er de mest almindelige type brusedøre dem med en vægprofil og tætningslister, der holder tæt mod både gulvet og den modsatte væg. Start fra nichens faste mål (efter fliserne er lagt), og vælg den løsning, der passer bedst til dig. Supplere gerne med bruseropbevaringen PILE, der er integreret i vægprofilen, og du får smart opbevaring på indersiden af ​​bruseren. Vælg mellem flere finish og glastyper i 6 mm.

LINC Original

Se alle

Brusevæg

LINC 2 Original

En brusedør i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister til den lille niche. Svenskfremstillede LINC fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Hvid Blankpoleret Matbørstet

Fra 4 590 kr.

Brusevæg

LINC 3 Original

To foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister til den mellemstore niche. Svenskfremstillet LINC specialfremstilles gratis inden for bestemte intervaller. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Matbørstet Hvid Sort

Fra 11 890 kr.

Brusevæg

LINC 4 Original

En fast væg og en dør i 6 mm glas til den mellemstore niche, gerne under skråvægge. Svenskfremstillede LINC specialfremstilles gratis inden for bestemte intervaller. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Hvid Blankpoleret Matbørstet Sort

Fra 11 490 kr.

Alle bruseløsninger fra INR er fremstillet i Sverige og af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet og leveres med 15 års garanti. Dit førsteklasses valg af brusevæg.

Brusedøre uden vægprofil

Hvis du tiltrækkes af frie glasoverflader og minimale detaljer, er det bruserdørene i ARC, du skal se på. Her får du 8 mm glas og store muligheder, når det kommer til at skabe din egen helt unikke bruseløsning. Start fra nichens faste mål (efter fliserne er lagt), og vælg en model, der passer. Vi tilpasser selvfølgelig bruserdøren på millimeteren efter dine mål, og hvis du har skråvæg i nichen, løser vi også det.

ARC Original

Se alle

Brusevæg

ARC 2 Original

En brusedør i 8 mm glas til den lille niche. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Sort Messing

Fra 6 190 kr.

Brusevæg

ARC 3 Original

To døre i 8 mm glas til den mellemstore niche. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Messing Sort

Fra 14 490 kr.

Brusevæg

ARC 4 Original

En fast væg og en dør i 8 mm glas til den mellemstore niche, gerne under skråvægge. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Messing Sort

Fra 15 590 kr.

Husk at brusesystemet skal monteres lidt over glasset, hvis du vil kunne åbne eller folde dørene ind. Regn med en standardhøjde op til glassets overkant på ca. 2000 mm. Se respektive brusemodel.

Brusedøre med svinghængsler

Nordens mest eksklusive bruserdøre findes i EPIC, der takket være sit drejelige hængsel roterer helt rundt om sin egen akse. Her får du 10 mm glas- og bruserdøre, der er monteret i gulv og loft. Badeværelset der svarer til Ferrarin. Vælg mellem flere spændende modeller og glas.

EPIC

Se alle

Brusevæg

EPIC 1

En utrolig elegant bruseløsning med drejeophængt glas, der trods sin vægt drejer så let som en fjer 360° omkring sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive bruseserie fremstillet i 10 mm glas og med en imponerende teknisk præcision i håndværket.

Blankpoleret

Fra 18 390 kr.

Brusevæg

EPIC 1 Plus

En utrolig elegant bruseløsning med drejeophængt glas fra gulv til loft, der trods sin vægt drejer så let som en fjer 360° omkring sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive bruseserie fremstillet i 10 mm glas og med en imponerende teknisk præcision i håndværket.

Blankpoleret

Fra 20 090 kr.

Brusevæg

EPIC 4

Nordens mest eksklusive nicheløsning med en dør med drejehængsler og en væg i 10 mm glas fremstillet med en teknisk præcision i håndværker, der imponerer. Åbn døren og oplev, hvordan den trods sin vægt drejer så let som en fjer omkring sin egen akse.

Blankpoleret

Fra 22 990 kr.

Hvis nichens vægge ikke er helt lodrette, kræves en ekstra justering af glasset. Heldigvis er dette en gratis tilpasning med de fleste bruserdøre.

Skrå brusedøre

Langt de fleste af vores bruseløsninger kan tilpasses og skæres skråt til eksempelvis en skråvæg på badeværelset. Og oftest er dette inkluderet i prisen på grundmodellen. Tag gerne hjælp af vores målevejledning, når du måler en niche med skråvæg.

Skræddersyet brusevæg

Skydedøre i niche

En stilfuld brusedør er skydedøren, der er tilpasset både i højde og bredde til din niche. Vælg mellem mange spændende glastyper i tykkelsen 8 mm.

ARC Skydedør

Andre har også besøgt

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere

kampagne

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 august 2022.

 

Se mere

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere

Bruserdøre til niche - en praktisk og æstetisk løsning

En brusevæg i niche er både praktisk og æstetisk, og vi tilbyder mange varianter på disse bruseløsninger. Men der findes en del ting, som du behøver at tænke igennem inden du laver din bestilling. Renovere du et badeværelse, skal du forholde dig til gamle vægge, du måler først nichens bredde op efter flisebelægningen eller svarende til de er helt færdige for at få det helt nøjagtigt. I en del tilfælde er væggene heller ikke helt lodrette og det kræver en ekstra tilpasning af glasset. Det er en omkostningsfri tilpasning, som indgår i modellens grundpris.