Planløsninger badeværelser

Badeværelse på 4 kvadratmeter: 7 almindelige planløsninger

Er det overhovedet muligt at skabe et flot og funktionelt badeværelse på 4 kvadratmeter eller mindre? Det er det absolut. Du bliver sandsynligvis nødt til at opgive både jacuzzien og det dobbelte vaskeskab, men med badeværelsesindretning og bruseløsning med usædvanligt smarte funktioner kan du få et badeværelse, der er både lækkert og praktisk.

Lad os se på 7 almindelige planløsninger for små badeværelser og se, om de kan inspirere dig!

Planløsning #3

Bruseløsning ved et vindue

Her ser vi en af de mest almindelige hovedpiner i en badeværelsesplanlægning – et vindue lige ved siden af ​​hjørnet. U-bruseren Linc Monument er den perfekte løsning, hvis du leder efter et brusehjørne. Monument kan monteres lige ved siden af ​​hjørnet, hvis det er nødvendigt.

Læs mere om Monument

Planløsning #4

Standard Plus

Et brusehjørne med to lige døre og et 60 cm bredt møbel er ofte en standard opsætning i det nordiske badeværelse. En funktionel og tidløs løsning, der faktisk har mere at byde på. Med Pile får du f.eks. integreret opbevaring i profilen. Og med et spejlskab får du både ekstra opbevaring og en stikkontakt over møblet.

læs mere om PILE

Planløsning #5

Brusehjørne til det lille badeværelse

Her ville et normalt brusehjørne (som i eksempel 4) ikke have fungeret, fordi dørene havde ramt ind i indretningen. Vælg i stedet et brusehjørne med foldedøre. Linc Flex bruseserien har flere varianter af foldbare brusehjørner til små badeværelser og kan kombineres med Pile for smart opbevaring i vægprofilen.

LINC Flex

En af de store fordele med et brusehjørne er, at du kan placere et vaskeskab eller toilet lige ved siden af, ​​uden at dørrene banker i. Fold dørene helt ind til væggen, når du ikke bruger dem.

Planløsning #6

Badeværelse med smal niche

Til den smalle niche anbefaler vi en brusedør fra Linc Flex-serien. Døren foldes på midten, når du trækker i håndtaget og gør det nemt at komme ind og ud af bruseren. Derudover minimerer løsningerne i Linc Flex risikoen for at ramme indretning ved siden af. Fås ned til 580 mm i bredden.

LINC Flex

Planløsning #7

Badeværelse med skråvæg

I en bruseløsning hvor der er skråvæg, giver et rigtig hyggeligt sted at nyde sin morgen, uanset om det er en niche eller et hjørne. Langt de fleste af vores bruseløsninger kan tilpasses efter skråvægge på forskellige måder.

Skræddersyet bruseløsning

Relaterbare sider

kampagner

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 august 2023.

 

Se mere
VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med spejl SLOT. Brusehjørne LINC Angel Flex.

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der planlægger og indretter små badeværelser.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere