Badeværelser på 4 kvm

Sådan planlægger du et badeværelse på 4 kvadrat

Er det overhovedet muligt at skabe et flot og funktionelt badeværelse på 4 kvadratmeter eller mindre? Det er det absolut. Du bliver sandsynligvis nødt til at opgive både jacuzzien og det dobbelte vaskeskab, men med badeværelsesindretning og bruseløsning med usædvanligt smarte funktioner kan du få et badeværelse, der er både lækkert og praktisk.

Lad os se på fem almindelige plantegninger for små badeværelser og se, om de kan inspirere dig!

1. Lille badeværelse med niche

At skabe en niche i det lille badeværelse giver ufattelige muligheder i form af ny indhentet vægoverflade på den anden side af bruseren. Hvis nichen er meget smal, skal du vælge en bruseløsning med en foldedør. Bruserserien LINC Flex blev skabt til netop dette formål. De praktiske og stilfulde foldedøre fås til nichebredder fra 580 mm og op til 1880 mm. LINC Flex fås i flere modeller og kombinationer af døre og fast glas.

LINC Flex

For små badeværelser med en niche, anbefaler vi en bruseløsning med foldedør. Når du trækker i håndtaget, foldes døren indad, hvilket betyder, at du f.eks. kan installere en kommode lige ved siden af. Du er velkommen til at vælge et vaskeskab fra INR med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, så du er sikker på, at den kan håndtere det hårde miljø og ekstra fugt, der ofte opstår, når rummets størrelse er begrænset.

2. Lille badeværelse med brusehjørne

I det smalle, aflange badeværelse kan du enten opdele hele den nederste del med en brusevæg eller som her - med plads til et toilet - vælge et brusehjørne med foldedøre. Når du ikke bruser, skal du blot folde dørene ind og frigøre gulvplads. LINC Flex har flere varianter på brusehjørner til små badeværelser.

LINC Flex

En af de store fordele med et brusehjørne er, at du kan placere et vaskeskab eller toilet lige ved siden af, ​​uden at dørrene banker i. Fold dørene helt ind til væggen, når du ikke bruger dem.

3. Lille badeværelse med vindue

Hvis dit lille badeværelse har et vindue "i vejen", har vi løsningen: Bruseløsningen LINC Monument kan monteres midt på væggen eller lige ved siden af ​​hjørnet i stort set helt valgfrie dimensioner. Prøv dig frem med at finde den bedste løsning for dig i Bruseværkstedet.

Bruseløsning ved vindue

Lad ikke vinduet stoppe dig. Vægprofilerne på brusehjørnet LINC Monuments kan monteres i hvilket mål du vil og så tæt på hjørnet du vil. Fold ind, når du har bruset færdigt, og du sparer værdifuld gulvplads.

4. Lille badeværelse med skråvægge

En bruseløsning med skrå vægge giver et rigtig hyggeligt sted at nyde morgenbruseren. Vælg mellem flere brusehjørner med glas i forskellige farver og tykkelser. Du kan også skabe en ny væg og derved få en niche med en bruseløsning på den ene side og praktisk plads til håndklæder eller kroge på den anden.

Skræddersyet bruseløsning

Vælg en bruseløsning med en fast væg og en dør, så du kan placere andre møbler eller toilet lige ved siden af ​​bruseløsningen uden at risikere at ramme noget, når du åbner døren.

5. Lille badeværelse med smart opbevaring

Det oplagte sted for vaskeskabet og håndklædetørrerne er på hver side af brusehjørnet, så du har håndklædet lige ved hånden, når du er færdig med dit brusebad. Vælg en bruseløsning med foldedøre, der kan foldes ind, når du ikke bruser, og du frigør gulvplads. I LINC-bruserserien kan du vælge også den smarte bruseropbevaring PILE, der tryller shampooflaskerne væk fra gulvet.

Bruseserien LINC

Måske er den bedste bruseløsning denne - et brusehjørne med en dør og en fast væg tættest på vaskeskabet. Det holder vaskeskabet sikkert væk fra fugt, og du risikerer ikke at slå bruseglaset ind i noget.

Andre har også besøgt

Planlæg dit badeværelse

Tjekliste

Følg vores tjekliste til renovering af badeværelset, så undgår du de mest almindelige fejl og er i stand til at realisere dine badeværelsesdrømme hurtigere!

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Indretning af små badeværelser kræver ekstra planlægning. Her får du vores 10 bedste tips.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere