Intelligente funktioner, der får dit badeværelse til at udstråle wow

At dit badeværelse skal fungere lige så godt om natten som om dagen, det er vores produktdesigners filosofi, når de udvikler nye produkter og tænker over deres egenskaber. Integrerede lyskilder i indretningen er en sådan funktion, der er praktisk og samtidig giver en cool wow-effekt til hele badeværelset.

I nogle af vores produkter – for eksempel de ikoniske Line og Bow håndklædetørrere – er belysningen en integreret del af designet og følger altid med, når du køber produktet. Men for de fleste andre er det et tilvalg. Alle møbler fra INR kommer med mulighed for ekstra belysning. Scrolle ned og se,  vores lysende produkter med ikonisk stil.

Møbler med bevægelsessensorer

Belysning i og under møblet er en af ​​vores mest værdsatte tilvalg og sætter virkelig det sidste touch på dine ikoniske badeværelsesmøbler. Følelsen af ​​at kunne navigere i og omkring møblet om natten uden at skulle tænde lyset i loftet beskrives af mange som uvurderlig.

Bevægelsessensorer registrerer, når du træder ind i rummet og tænder belysningen under møblet og i den øverste skuffe. Når du forlader rummet, slukker belysningen. Hvis du ønsker at ændre indstillingen for afstand og tid, kan du nemt gøre det. Plus Light-tilvalget er tilgængelig til alle vores møbler.

Møbelserier

Innovative håndklædetørrere

Se den Red Dot Award-vindende håndklædetørrer BOW, som tørrer håndklædet og giver et stilfuldt hvidt lys nedenunder. Og så den evigt populære Line håndklædetørrer, som giver et køligt og behageligt lys til badeværelset takket være dens blå LED i toppen. Med Bow eller Line på badeværelset slipper du for at tænde lyset i loftet, når du skal finde toilettet om natten. De opvarmede håndklædetørrere fås i flere finish og farvekombinationer og trækker henholdsvis 34 og 29 W.

Type belysning: LED

Håndklædetørrere

Badeværelsesspejle, der stråler

Badeværelsesspejlet eller spejlskabet har mange vigtige funktioner i din hverdag. Udover at reflektere dine forhåbentlig smukkeste sider, skal det også give en effektiv belysning og en behagelig atmosfære til rummet. Muligheden for at regulere lysstyrke og farvetemperatur efter egen smag er en innovativ funktion, som du finder i flere af vores spejle og spejlskabe.

Som det lille badeværelses bedste ven skal spejlskabet også give masser af opbevaring bag lågerne. Men hvorfor stoppe der? Med innovative funktioner som integreret stikkontakt, magnet til pincet, forstørrelsesspejl og effektiv, dæmpbar belysning, som du kan justere lige som du ønsker det, kan spejlskabet virkelig få din morgen - eller aften - til at løfte sig!

Badeværelsesspejle

Trinløs justering af lyset

I sit mest klassiske rektangulære design har vi to spejlskabe i sortimentet: En enklere version, der kobles til rummets hovedkontakt, og så plusversionen, der tilbyder alt, hvad du kan ønske dig inden for spejlskabsinnovation. Med Stage Plus får du udover ovenlys også belysning i og under spejlskabet. Det samme gælder Circ spejlskabet med rundt splitspejl.

Ved hjælp af et touchpanel på ydersiden af spejl​​skabet dæmper og justerer du trinløst belysningen fra kold til varm – lige som du ønsker det. Sluk og vend tilbage senere til den samme indstilling. På Touch og Scene badeværelsesspejlene regulerer du lyset direkte på spejlet.

Spejlskabe

Relaterbare sider

Black Oak House

I Peters badeværelse kombineres originale svenske håndværkstraditioner med teknisk præcision inden for mekanik og elektronik. Og harmonien opstår. Velkommen ind i paradoksernes badeværelse.

Se mere

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere