Planlæg badeværelse

Tips og gode ​​råd, når du planlægger badeværelse

At planlægge og bygge eller renovere et badeværelse kan være en fantastisk oplevelse. Men det kan også være det modsatte. Der er mange faldgruber – både økonomiske og praktiske – så vigtigheden i ​​at læse omhyggeligt om badeværelsesplanlægning og planlægning af hvert trin på forhånd kan ikke understreges nok. Det er simpelthen ekstremt vigtigt, at det bliver rigtigt – og gøres rigtigt – i hjemmets mest udsatte miljø.

Det er vigtigt at vælge materialer og produkter af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Du ønsker ikke at skulle udskifte vaskeskabet efter et par år på grund af at malingen bobler. Og lige så vigtigt er det selvfølgelig at ansætte seriøse håndværkere med de rette kvalifikationer, og som giver attest på, at arbejdet er udført korrekt. Dette er vigtigt, hvis der skulle opstå skader i fremtiden og ønsker at kunne bruge din forsikring, men også hvis du skal sælge boligen.

På denne side har vi samlet artikler, inspiration, værktøjer og tjeklister, som vi tror, ​​du vil have nytte og glæde af i din badeværelsesplanlægning.

Planlæg dit badeværelse

Digitale værktøjer

Skab dit ikoniske badeværelse i Møbelværkstedet og Bruseværkstedet. Tag dokumentet med til din forhandler.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Tjekliste

Følg vores tjekliste til renovering af badeværelset, så undgår du de mest almindelige fejl og er i stand til at realisere dine badeværelsesdrømme hurtigere!

Se mere

Badeværelsesplanlægning

Lille badeværelse planløsning

Badeværelse på 4 kvadratmeter? Her er 7 almindelige planløsninger på små badeværelser.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere
VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med spejl SLOT. Brusehjørne LINC Angel Flex.

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der planlægger og indretter små badeværelser.

Se mere

Badeværelsesplanlægning

Bruser ved vindue

Bruser ved vindue? Sådan arbejder du dig rundt i bruseren med en Linc Monument. 

Se mere
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere

Badeværelsesplanlægning

Lysende innovationer

Integreret belysning i badeværelsesindretningen er en innovativ funktion, der er praktisk og samtidig giver en cool wow-effekt til hele badeværelset.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

NCS & INR Accent

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere
Plus Power giver dig dobbelt eludtag (220 V) i nederste skuffe til højre.

Alternativ for badeværelsesmøbler

Pluspakker

Belysning i og under møblet er et meget værdsat tilvalg, der både er praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten.

Se mere

Relaterbare sider

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere
badrum kampanj

Konsument

kampagner

Kampagne på komplette bruse- og møbelpakker. Gælder hos alle forhandlere t.o.m. d. 31. august 2023.

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere

Almindelige spørgsmål og svar om planlægning af badeværelser

Hvordan skal jeg planlægge mit badeværelse?

Udgå altid fra størrelsen på badeværelset, og begynd derefter at planlægge ud fra de produkter, der er vigtigst for dig. Brug gerne digitale værktøjer til at udforske valgmulighederne. Besøg et par forhandlere for at se på produkterne og få værdifulde tips fra butikspersonalet. Vælg en dygtig håndværker. Der er mange regler der skal følges, når det kommer til badeværelser, for at forsikringen skal gælde.

Hvor kan jeg planlægge mit badeværelse i 3D?

I Møbelværkstedet og Bruseværkstedet kan du bygge forskellige løsninger til badeværelset, samt se, hvordan låger og skuffer åbner og lukker. Gem dine løsninger og tag dem med, til en forhandler, der hjælper dig videre.

Hvad er vigtigt at tænke på når jeg planlægger mit badeværelse?

Vælg produkter og materialer af høj kvalitet der kan optimere badeværelset. Se på prisen. Kvalitet koster lidt mere, men holder væsentligt længere. Husk, at badeværelset skal holde mindst 10-15 år, så vælg produkter med en lang garantiperiode.

Hvor lang tid tager det før mit badeværelse er færdigt?

Det hele afhænger af, hvor godt du har planlagt dit projekt. Brug meget tid på at planlægge og lav en så detaljeret projektplan som muligt, som du koordinerer med din håndværker. Så når du dit slutresultat hurtigere – og med de bedste resultater. Normalt tager det 3 til 6 måneder fra idé til virkelighed.

Hvilke faser er der i en badeværelsesplanlægningen?

Inspirationsfasen - implementeringsfasen - afslutningsfasen. Heriblandt opleves implementeringsfasen normalt som den sværeste, og det er også her, de fleste problemer opstår. Læg gerne lidt ekstra tid på inspirationsfasen.