GRAND Walnot™.

TX Top Extreme™

Markedets hårdeste overfladebehandling

Hvad vil du kunne forvente af din badeværelseindretning? At det skal holde længe, ​​selvfølgelig. Desværre er dette ikke altid en givet. Derfor har vi udviklet TX Top Extreme™ - en overfladebehandling, hvor alle flader og samlinger forsegles og derved sikrer møblet mod fugtskader. Samtidig er overfladen også mere modstandsdygtig overfor slag og daglig slitage. I mindst 15 år, som vores garanti lover.

Hvad gør TX Top Extreme så unik?

Overfladebehandlingen TX Top Extreme™ er udviklet i samarbejde mellem INR og en af ​​verdens førende lak-producenter. Målet var at udvikle en overfladebehandling, der kunne modstå det hårde badeværelsesmiljø i mindst 15 år. Det har vi lykkedes med. Den hårde og vandafvisende overflade indkapsler og beskytter. Det gør overfladen fugtbestandig mange gange den normale og stødfast op til dobbelt så meget. INR er alene i TX Top Extreme™ i Norden.

TX Top Extreme™-behandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores møbler, badeværelsesspejle eller opbevaringsløsninger.

Badeværelsesmøbler

Relaterbare sider

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere