TX Top Extreme™

Om TX Top Extreme™

Hvad vil du kunne forvente af din badeværelseindretning? At det skal holde længe, ​​selvfølgelig. Desværre er dette ikke altid en givet. Derfor har vi udviklet TX Top Extreme™ - en overfladebehandling, hvor alle flader og samlinger forsegles og derved sikrer møblet mod fugtskader. Samtidig er overfladen også mere modstandsdygtig overfor slag og daglig slitage. I mindst 15 år, som vores garanti lover.

TX Top Extreme™-behandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores vaskeskabe, spejle eller opbevaringsløsninger til badeværelset.

Produkter

Hvad er TX Top Extreme?

Overfladebehandlingen TX Top Extreme™ er udviklet i tæt samarbejde mellem INR og en af ​​verdens førende lak-producenter. Målet var en omfattede udvikling af en overfladebehandling, der kunne modstå det barske badeværelsesmiljø i mindst 15 år. Vi lykkedes.

Læs mere

Hvilke produkter har TX Top Extreme?

Alle udvendige træoverflader på vaskeskabe, spejlskabe og opbevaring i INR's sortiment fra 2019. Dine møbler er spray-lakeret med TX Top Extreme™, som giver et indkapslet produkt helt uden samlinger. Den forseglede overflade er stenhård og silkeblød på samme tid.

Badeværelsesmøbler

Hvad gør TX Top Extreme så unik?

Den hårde og vandafvisende overflade indkapsler og beskytter. Det gør overfladen fugtbestandig meget mere end det normale og den er op til dobbelt så stødsikker. Kun INR har TX Top Extreme™ i Norden.

Læs mere her

Andre har også besøgt

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere