Forskellen sidder i detaljerne

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne, men lidenskaben for håndværket, materialerne og teknologien afspejles i mindste detalje. Dette uanset om det handler om, hvor perfekt skufferne glider ind og ud af vaskeskabet, hvordan det patenterede LINC løftehængsel stiger og falder eller den følelse, der opstår, når du hører din yndlingssang stømme ud af vaskeskabet om morgenen ...

For os handler det om detaljerne - fra de aller største til de aller mindste.

 

Rul ned, så fortæller vi mere.

Ekstra holdbart med TX Top Extreme™

Vi arbejder kun med de bedste naturlige materialer og kompositter - altid med omhu for miljøet. Alle vores møbler er forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, der beskytter mod fugt og slid og forlænger holdbarheden til 15 år eller mere.

TX Top Extreme™

Lysende innovationer

Vores håndklædetørrere har vundet internationale priser for både design og funktion - og giver dig varme, lys og stil. Og et usædvanligt lavt elforbrug.

Håndklædetørrere

Skuffer fra Grass®

Vores fuldt udtrækkelige skuffer med Soft-Close gør en stor forskel i din hverdag - i dag og i 15 år. Hver øvre skuffe leveres med to eksemplarer af vores praktiske Organizer.

Møbelserier

Integrerede højttalere

Opret forbindelse til dit GRAND vaskeskab ved hjælp af Bluetooth og nyd dine yndlingssange med vores IP-klassificerede højttalere fra svenske Orlo.

Pluspakke

Møbler med intelligent interiør

Vores møbler er udstyret med masser af smarte detaljer såsom LED-belysning i skuffen eller under vaskeskabet, integrerede trådløse højttalere og skjulte stikkontakter, så du undgår løse ledninger.

Badeværelsesmøbler

Smarteste bruseopbevaring

Bruseropbevaringen PILE smælter bogstaveligt talt ind bruseløsningerne LINC. Monter først PILE og derefter bruserdøren i profilen.

PILE

Verdens sikreste bruseglas

SafeTech fra INR holder det granulerede glas sammen i tilfælde af en ulykke. Fås som et alternativ til LINC Angel og Niagara i 900x900.

SafeTech

Mora Technology Inside

Svenske Mora er verdens førende, når det kommer til innovativ, teknisk funktion i sine armaturer. Med INRs stilfulde design udefra får du det bedste fra begge verdener.

Brusesæt

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietests tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Vores garanti

Produkter

Patenteret løftemekanisme

Det justerbare og vedligeholdelsesfri, patenterede løftemekanisme i LINC Original og LINC Flex løftes 7 mm i åben position og gør det muligt at folde dørene ind, når de ikke er i brug.

Bruseserien LINC

Produkter

Borefri montering

I stedet for at bore og skrue skal du lime aluminiumsprofilen eller bruseopbevaringen sikkert fast på væggen. SAFE-FIX muliggør også demontering uden at efterlade mærker.

Safe-Fix

Produkter

Enkelt at rengøre

Gør det vanskeligt for kalk og snavsaflejringer at sidde fast ved at vælge Klart Glas med Timeless® - en permanent overfladebehandling, der holder rengøringstiden nede og bevarer sin glans år efter år.

Timeless

Produkter

Bruseglas

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør. Vælg mellem mange spændende alternativer, såsom Timeless®, som gør det vanskeligt for kalk og snavs at sidde fast, og SafeTech, der holder det granulerede glas sammen, hvis ulykken skulle forekomme.

Læs mere om vores glas

Andre har også besøgt

Om INR

TX Top Extreme™

Overfladebehandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores vaskeskabe, spejle eller opbevaringsløsninger til badeværelset.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere