V O R E S  K V A L I T E T

Hvad betyder ’Premium’?

Al ære og respekt for form og design, men uden gennemtænkte funktioner og kvalitet, holder intet i længden. Hos INR taler vi om ”Premium badeværelsesindretning” og udover et ikonisk design med smarte funktioner, betyder det netop: At produktet skal holde.

Vi bad Kristian Olsson, manden i spidsen for INRs produktudvikling og en visionær bag mange af INRs produktsucceser, fortælle os om hvordan han og hans team ræsonnerer omkring design og funktion kontra kvalitet, når de udvikler nye produkter. Hvad betyder ”Premium” i en produktudviklers verden?

Produktdesigner Kristian Olsson

Problemfri hverdag

– Når vi designer vores møbler og brusevægge, tager vi altid udgangspunkt i de funktioner og den kvalitet, som vi selv ønsker at møde af på badeværelset. Det sidste vi vil, når vi vågner en søndag morgen, er at noget på badeværelset er gået i stykker og skal ordnes.

Det er vigtigt for os, at de produkter vi udvikler, forenkler hverdagen for brugeren. Og det kræver at vi tænker på både komponenter og funktion allerede ved tegnebrættet. Og dette skal kombineres med et tiltalende design, man vil se på i mange år fremover.

Enkel håndtering i alle led

Og den samme tankegang om at forenkle hverdagen gælder faktisk i hele produktionskæden.

– Det er vigtigt for os, at det vi skaber fungerer for alle: i produktionen, i butikken og selvfølgelig under montering. Premium for os er et produkt, der er enkelt og nemt at håndtere i alle led helt frem til det færdige badeværelse og ikke mindst i de 15 år, som garantiperioden holder. Det opsummerer et Premium produkt i vores verden.

15 års garanti

At levere markedets mest holdbare badeværelsesindretning er et løfte, vi ikke tager let på. Med baggrund i vores omfattende laboratorietest tilbyder vi dig derfor hele 15 års garanti på bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Garanti

Strålende innovationer

Et design, der skiller sig ud, og som tilføjer noget nyt, er målet. Circ spejlskabet er en af ​​vores seneste geniale innovationer.

CIRC

 

Design der tilføjer noget nyt

Funktionalitet! Sortimentet omfatter en række produkter, der også gennem tiden, har nydt stor succes i det nordiske badeværelse. Kristian fortæller, at han og teamet altid forsøger at tænke lidt ud af boksen, når de designer. Et design, der skiller sig ud og som tilføjer noget nyt, er målet. Pile bruseopbevaringen, Edge bruseserien, lim-systemet Safe-Fix og den sensorstyrede belysning i og under vaskeskabet er nogle af de nyheder, men også eksisterende produkter, desingteamet gerne vil fremhæve.

Relaterbare sider

Om INR

TX Top Extreme™

Overfladebehandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores møbler, spejle eller opbevaringsløsninger fra 2019.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere