Svenskproducerede badeværelsesprodukter

Høj kvalitet er grundlæggende for os hos INR og spiller en vigtig rolle i vores fremtidstænkning. I dette arbejde indtager vores produktionsfaciliteter i Malmø og Jönköping en central plads. Med egen produktion af møbler og brusevægge har vi fuld kontrol over hele produktionskæden, samtidig med at vi muliggør et effektivt miljøarbejde.

Her fortæller produktdesigner Kristian Olsson - visionæren bag mange af vores produkter og koncepter - om, hvordan han og hans team ræsonnerer om design og funktion kontra kvalitet, når de udvikler nye produkter.

Produktdesigner Kristian Olsson

Problemfri hverdag

– Når vi designer vores møbler og brusevægge, tager vi altid udgangspunkt i de funktioner og den kvalitet, som vi selv ønsker at møde af på badeværelset. Det sidste vi vil, når vi vågner en søndag morgen, er at noget på badeværelset er gået i stykker og skal ordnes.

Det er vigtigt for os, at de produkter vi udvikler, forenkler hverdagen for brugeren. Og det kræver at vi tænker på både komponenter og funktion allerede ved tegnebrættet. Og dette skal kombineres med et tiltalende design, man vil se på i mange år fremover.

Enkel håndtering i alle led

Og den samme tankegang om at forenkle hverdagen gælder faktisk i hele produktionskæden.

– Det er vigtigt for os, at det vi skaber fungerer for alle: i produktionen, i butikken og selvfølgelig under montering. Premium for os er et produkt, der er enkelt og nemt at håndtere i alle led helt frem til det færdige badeværelse og ikke mindst i de 15 år, som garantiperioden holder.

Vores garanti

 

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør. Mere om glas

Et design, der skiller sig ud, og som tilføjer noget nyt, er målet. Circ spejlskabet er en af ​​vores seneste geniale innovationer.

 

Design der tilføjer noget nyt

Funktionalitet! Sortimentet omfatter en række produkter, der også gennem tiden, har nydt stor succes i det nordiske badeværelse. Kristian fortæller, at han og teamet altid forsøger at tænke lidt ud af boksen når de designer. Et design, der skiller sig ud, og som tilføjer noget nyt, er målet. Pile bruseopbevaringen, Edge bruseserien, Circ spejlskabet og den sensorstyrede belysning i og under vaskeskabet er alle eksempler på løsninger, som designteamet gerne fremhæver lidt ekstra.

Circ


Relaterbare sider

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere

Materialer

Vi arbejder kun med de bedste komposit- og naturmaterialer. Her kan du læse om vores materialer, glas og finish.

Se mere

Bæredygtig

Grundlaget for vores bæredygtighedsarbejde er FN's Agenda 2030 og de 17 globale mål, der skal gøre vores planet til et bedre sted at leve.

Se mere