Iconic Nordic Rooms

Hvad kendetegner ikonisk design? For os er det et objekt, der kan stå for sin egen identitet og overordnede funktion med et formsprog, der føles lige så relevant i dag, som det vil gøre om femten år. Tilføj muligheden for personligt valg og råvarer af høj kvalitet, og du får noget, der sandsynligvis ligner det, du finder her.

Bliv og oplev et væld af omhyggeligt udformede moderne og fremtidige badeværelsesikoner, som hver især – men bedst af alt i grupper – tilføjer stil til dit ikoniske badeværelse.

Møbler   Bruseløsninger

Om INR Iconic Nordic rooms

INR står for førsteklasses nordisk badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der holder til hjemmets hårdeste miljø i mindst 15 år. INR designer, producerer og sælger badeværelsesmøbler, armaturer og håndklædetørrere og er svensk markedsleder inden for bruseløsninger. INR blev grundlagt i 1988 i Skåne og har hovedkontor i Malmø samt produktion i Jönköping og Malmø. Virksomheden er siden 2020 ejet af den danske producent af badeværelsesmøbler Dansani. De primære markeder for INR er Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Et tilbageblik

Sidst i 1980‹erne i et skånsk værksted skaber to designentreprenører glasvægge til kontorer og hoteller som efterspurgte løsninger, der ikke findes endnu. Virksomheden med navnet Inredningsglas ryster op i branchen og beviser, at de er lige så dygtige til at producere skræddersyede, skråtskårede glas som standardstørrelser med lige vinkler. Snart er det ikke kun virksomheder og professionelle, der afgiver bestilling, men også forbrugere, der via udvalgte forhandlere kan købe kundetilpassede glasløsninger – først i Sverige, men snart i hele Norden.

Omkring 10 år senere giver INRs innovative design nyt liv til svenske badeværelser, samtidigt med at smålandske Aspen producerer sine første badeværelsesmøbler. Takket være færdigmonterede møbler i høj kvalitet med intelligente detaljer oplever Aspen, som INR, eksplosiv vækst. Fællesnævneren er idéen om at tilfredsstille efterspørgslen på innovativ badeværelsesindretning med udgangspunkt i nordisk designtradition – nu med et moderne og kreativt twist. I dag fører vi arven videre under vores fælles varemærke: INR – Iconic Nordic Rooms.

Dansanis ejer og administrerende direktør, Carsten Friis, købte i marts 2020 INR fra venturekapitalselskabet Capman, der sammen med medarbejdere i nøglepositioner har ejet INR og det finske datterselskab Sanka siden 2010. Dansani/INR bliver dermed den største leverandør af badeværelser møbler og brusearmaturer i Norden med en samlet omsætning i de nordiske lande på 500 millioner DKK, hvilket svarer til 67 millioner Euro.

Presserum

Relaterbare sider

Konsument

INR Katalog 2023

Læs vores online-katalog, hente det hos en af vores forhandlere eller bestil det via vores formular, så får du det i din postkasse inden for et par dage.

Se mere

Om INR

TX Top Extreme™

Overfladebehandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores møbler, spejle eller opbevaringsløsninger fra 2019.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere