INR

INR står for svenskproducerede bruseløsninger og badeværelsesindretning i skandinavisk design, der skaber betingelserne for et stemningsfuldt og personligt badeværelse.

Hvorfor vælge INR

Svenskproduceret

Alle møbler og bruseløsninger fremstilles på vores egne fabrikker i Jønkøping og Malmø. Se mere

Skræddersyet

Hos os kan du få din bruseløsning skræddersyet og møblet så det passer perfekt ind i dine ønsker. Se mere

Bæredygtig

Det er vigtigt for os, at være miljøbevidste i alt vi gør. Når vi taler ”bæredygtigt” så er en af hjørnestene helt klart produkternes lange levetid. Se mere

Lang garanti

Alle møbler og bruseløsninger leveres med 15 års garanti. Se mere

Et tilbageblik

Sidst i 1980’erne i et skånsk værksted skaber to designentreprenører glasvægge til kontorer og hoteller som efterspurgte løsninger, der ikke findes endnu. Virksomheden med navnet Inredningsglas – stadig oftere kaldet INR – giver nyt liv til branchen. Snart er det ikke kun virksomheder og professionelle, der afgiver bestilling, men også forbrugere, der via udvalgte forhandlere kan købe kundetilpassede glasløsninger – først i Sverige, men snart er virksomheden førende i hele Norden. Omkring 10 år senere giver INR’s innovative design nyt liv til svenske badeværelser, samtidigt med at smålandske Aspen producerer sine første badeværelsesmøbler. Takket være badeværelsesmøbler i høj kvalitet med intelligente detaljer oplever Aspen, som INR, eksplosiv vækst. Fællesnævneren er idéen om at tilfredsstille efterspørgslen på innovativ badeværelsesindretning med udgangspunkt i nordisk designtradition – nu med et moderne tvist.

INR og Aspen fusionerer i 2017 – under det fælles navn INR Iconic Nordic Rooms. Væksten fortsætter i et højt tempo, og da virksomheden tre år senere overtages af danske Dansani, bliver koncernen Nordens største producent af badeværelsesmøbler og bruseløsninger af høj kvalitet med Sverige, Norge, Finland og Danmark som de primære markeder. Fremstillingen af badeværelsesmøbler og bruseløsninger foregår som hidtil i produktionsfaciliteterne i henholdsvis Malmø og Jönköping.

I dag. I september 2023 tager INR et nyt skridt og strømliner kommunikationen for endnu bedre at kunne matche produkternes minimalistiske design og udbuddet på markedet.
Nu hedder vi INR igen.


Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores fem bruseserier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille ned specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere
INR Unleashead er en Match made in heaven™ til badeværelsets mest essentielle metaller

Unleashed

Unleashed giver dig et perfekt farvematchet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter.

Se mere