Iconic Nordic Rooms

Har du overvejet, at der er en mini-vildmark i dit hjem? Et sted, hvor fugt og ydre belastninger slider og tærer på alt – interiør, overflader og materialer – dag ud og dag ind. Vi taler selvfølgelig om badeværelset – hjemmets mest udsatte rum. Over en periode på 15 år åbner og lukker gennemsnitsfamilien brusedøren 45.000 gange. Og badeværelsesskuffen mindst dobbelt så meget. Læg dertil en ekstrem luftfugtighed, og så står det klart, at indretningen i dette rum skal kunne klare en hel del.

Dette har vi forstået hos INR Iconic Nordic Rooms og har udviklet produkter, der kan modstå hverdagens hårde behandling i mindst 15 år, samtidig med at de hjælper dig med at blive klar til en ny dags eventyr, uanset om det er en almindelig dag på jobbet eller en hel dag ved vandet.

Vores designserier

BRUSERE

Udforske vores bruserserier og mulighederne med vores skræddersyede bruseløsninger.

Se mere

BADEVÆRELSEMØBLER

Udforsk vores vaskeskabe, opbevaring og spejle. Skabt til hjemmets hårdeste rum.

Se mere

ICONIC DOTS

Udforsk vores håndklædetørrere, armaturer og ikoniske opbevaring til bruseren.

Se mere

Om INR Iconic Nordic rooms

INR står for førsteklasses nordisk badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der holder til hjemmets hårdeste miljø i mindst 15 år. INR designer, producerer og sælger badeværelsesmøbler, armaturer og håndklædetørrere og er svensk markedsleder inden for bruseløsninger. INR blev grundlagt i 1988 i Skåne og har hovedkontor i Malmø samt produktion i Jönköping og Malmø. Virksomheden er siden 2020 ejet af den danske producent af badeværelsesmøbler Dansani. De primære markeder for INR er Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Vores Oprindelse

Sidst i 1980‹erne i et skånsk værksted skaber to designentreprenører glasvægge til kontorer og hoteller som efterspurgte løsninger, der ikke findes endnu. Virksomheden med navnet Inredningsglas ryster op i branchen og beviser, at de er lige så dygtige til at producere skræddersyede, skråtskårede glas som standardstørrelser med lige vinkler. Snart er det ikke kun virksomheder og professionelle, der afgiver bestilling, men også forbrugere, der via udvalgte forhandlere kan købe kundetilpassede glasløsninger – først i Sverige, men snart i hele Norden.

Omkring 10 år senere giver INRs innovative design nyt liv til svenske badeværelser, samtidigt med at smålandske Aspen producerer sine første badeværelsesmøbler. Takket være færdigmonterede møbler i høj kvalitet med intelligente detaljer oplever Aspen, som INR, eksplosiv vækst. Fællesnævneren er idéen om at tilfredsstille efterspørgslen på innovativ badeværelsesindretning med udgangspunkt i nordisk designtradition – nu med et moderne og kreativt twist. I dag fører vi arven videre under vores fælles varemærke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

INR har siden 2010 været ejet af investerings- og kapitalforvaltningsvirksomheden CapMan og medarbejdere i centrale stillinger. CapMan valgte at opkøbe de to førende badeværelsesvirksomheder, der begge er grundlagt af entreprenører og udnævnt som Gazelle-virksomheder takket være deres innovative fremtoning og personaliserede produkter af høj kvalitet. Kort derefter udvidede man også østover med opkøbet af den finske badeværelsesproducent Sanka. Tilsammen udfordrer vi den nordiske badeværelsesnorm.

Konsument

INR Katalog 2022

Læs vores online-katalog, hente det hos en af vores forhandlere eller bestil det via vores formular, så får du det i din postkasse inden for et par dage.

Se mere

Om INR

TX Top Extreme™

Overfladebehandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores vaskeskabe, spejle eller opbevaringsløsninger til badeværelset.

Se mere

Om INR

Kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere