Garanti

Om vores produktgaranti

At levere markedets mest holdbare og mest slidstærke badeværelsesindretning er et løfte, som vi ikke tager let på. Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietests tilbyder vi dig derfor hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler. I nedenstående links ser du både aktuelle og tidligere garantivilkår.

Garanti

Aktuelle garantivilkår

 

Vilkåren gælder for produkter købt fra 1. marts 2019. For tidligere garantivilkår, klik här.

Ved evt. skade og garantisag

Hvis din sag gælder et produkt, du har købt hos en af vores forhandlere, så beder vi dig i først omgang om at henvende dig der, så hjælper de dig videre.

I tilfælde af en nybygget eller nyindkøbt bolig

Hvis det drejer som om indretning i et nybygget badeværelse eller en nyindkøbt bolig, skal du fra datoen for godkendt entreprise og i hele den gældende byggegarantitid, fejlmelde til din ejendomsadministration eller entreprenør. Når den oplyste byggegarantitid er udløbet, er du velkommen til at kontakte os hos INR, enten via tlf. +45 33 60 31 10 eller på e-mail til ordre@inr.dk, med billede af skaden vedhæftet, så skal vi sørge for at vende tilbage til dig.

Under visse særlige omstændigheder sender vi en servicekonsulent ud på hjemmebesøg. Hvis vi sender en sådan i anmeldte garantihenvendelser, og der ikke kan konstateres fejl, har vi ret til at debitere dig for de omkostninger, der måtte opstå i denne forbindelse. Det gælder også i tilfælde, hvor du selv har forårsaget skaden som ved fejlmontering eller håndteringsfejl. Husk at gemme din kvittering/faktura for et købt produkt, da den/det fungerer som garantibevis.

Husk også på, at garantien ikke dækker omkostninger for tredjepart og heller ikke omkostninger for andet end den vare, vi har leveret til dig.

.

Support & Tips

Plejeanvisninger

Find ud af, hvordan du bedst tager dig af din badeværelsesindretning fra INR.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Materialer

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter, der er udviklet til at gøre din tid på badeværelset så behagelig som muligt.

Se mere

Om INR

Vores kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere