Om INR

Vores Oprindelse

Sidst i 1980‹erne i et skånsk værksted skaber to designentreprenører glasvægge til kontorer og hoteller som efterspurgte løsninger, der ikke findes endnu. Virksomheden med navnet Inredningsglas ryster op i branchen og beviser, at de er lige så dygtige til at producere skræddersyede, skråtskårede glas som standardstørrelser med lige vinkler. Snart er det ikke kun virksomheder og professionelle, der afgiver bestilling, men også forbrugere, der via udvalgte forhandlere kan købe kundetilpassede glasløsninger – først i Sverige, men snart i hele Norden.

 

Omkring 10 år senere giver INRs innovative design nyt liv til svenske badeværelser, samtidigt med at smålandske Aspen producerer sine første badeværelsesmøbler. Takket være færdigmonterede møbler i høj kvalitet med intelligente detaljer oplever Aspen, som INR, eksplosiv vækst. Fællesnævneren er idéen om at tilfredsstille efterspørgslen på innovativ badeværelsesindretning med udgangspunkt i nordisk designtradition – nu med et moderne og kreativt twist. I dag fører vi arven videre under vores fælles varemærke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

 

INR har siden 2010 været ejet af investerings- og kapitalforvaltningsvirksomheden CapMan og medarbejdere i centrale stillinger. CapMan valgte at opkøbe de to førende badeværelsesvirksomheder, der begge er grundlagt af entreprenører og udnævnt som Gazelle-virksomheder takket være deres innovative fremtoning og personaliserede produkter af høj kvalitet. Kort derefter udvidede man også østover med opkøbet af den finske badeværelsesproducent Sanka. Tilsammen udfordrer vi den nordiske badeværelsesnorm.

Hvad vi tror på

I vores verden er hvert menneske unikt. Derfor er vores mission at udvikle badeværelsesindretning, der gør dig stolt af din egen stil. 

I dit hjem er der et rum, hvor forberedelserne til alle livets store begivenheder finder sted. Vi tror helhjertet på, at du får det bedste udgangspunkt i skønne omgivelser, som er en forlængelse af dig selv, et sted, der afspejler præcis, hvem du er.

Vores opgave er at skabe de rette forudsætninger gennem smarte og innovative løsninger, der er designet efter den måde, du gerne vil starte din dag på. Eller afslutte den for den sags skyld. På et sted, hvor du virkelig trives og kan være dig selv. På badeværelset.

Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. I vores verden er der plads til flere forskellige personligheder. Lad din egen træde frem.