Iconic by Shahin

Wauw! er nok den mest almindelige reaktion, når vi har venner på besøg. Og så spørger de, om de må tage en dukkert!

Ud af længslen efter et privat badeværelse med hotelsuite-fornemmelse opstod ideen om en storstilet opgradering af badeværelset i villaen i Täby. Den eksisterende hammamgrav fik lov at blive stående - dog med et nyt præg - mens minisaunaen blev skiftet ud med en luksuriøs skræddersyet saunaløsning med bruser ved siden af. Følg med os hjem til Shahin med familien og oplev deres private badeværelse i bedste hammamstil ...

Shahin arbejder som selvstændig med medier. Hun bruger en stor del af sin fritid med venner og familie, og derfor bliver de sociale dele i huset vigtige. Shahin og hendes mand købte huset for omkring et år siden og begyndte straks at planlægge forskellige projekter, herunder renoveringen af ​​de tre badeværelser.

– Badeværelset er en vigtig investering for os. Dels fordi vi har tre børn og dermed er der i alt fem i familien, der gerne vil kunne gå i bad og ordne sig samtidigt. Men også fordi vi ofte har venner på besøg. Så føles det rart at have rummelige og smukke badeværelser at kunne nyde. Vi startede med det største af de tre – master bathroom, så at sige.

At indrette og renovere et badeværelse er en kæmpe investering, så vi sørgede for, at det blev præcis som vi ønskede.

Skræddersyet brusløsning med sauna

Mest tilfreds er Shahin med bruseløsningen med saunaen med specialfremstillede glasvægge fra INRs Arc Original-serie. Den tidligere minimale sauna blev erstattet af en løsning, der nu strækker sig over flere meter og fra gulv til loft. Her kan hele familien gå i sauna og bade samtidigt.

Skræddersyet bruseløsning

Se tegningen

Wauw! er nok den mest almindelige reaktion, når vi har venner på besøg. Og så spørger de, om de må tage en dukkert!
Inden du beslutter dig for indretningen, skal du lukke øjnene og forestille dig, at du går ind i badeværelset. Hvordan føles det? Vend tilbage til den følelse, når du føler dig usikker.

Maksimal opbevaring

Fem i familien betyder trængsel om morgenen. Det ville Shahin og hendes mand råde bod på ved at investere i et stort vaskeskab med flere skuffer og dobbelt håndvask. Valget faldt på et vaskeskab i sort eg fra INRs Grand-serie med ekstraudstyr som lækker LED-belysning i og under kommoden.

Grand Solid

Hvordan tænkte du omkring badeværelsesmøblerne?

- Jeg vil gerne have, at det føles som en hotelsuite. Der skal være god plads og god opbevaring, så det ikke ser rodet ud. Jeg vil gemme så meget væk jeg kan, i skufferne.

Dit bedste tip til den der skal indrette et badeværelse?

- Invester i gode varemærker og vælg farver, som du ved, du ikke bliver træt af.

Materialer og produkter

  • Klinker Carrara-marmor
  • Skræddersyet bruse- og sauna-løsning fra INR
  • Vaskeskab Grand Solid 140 fra INR
  • Spejl Touch 140 fra INR
  • Saunaovn fra TylöHelo
  • Armatur fra Grohe

Relaterbare sider

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere
Skræddersyet brusevæg Arc 4 Original i Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i 35 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere