Iconic by Sara Hector

Hjemme hos

Et besøg i alpin-verdensstjernens luksuriøse grønne marmorbadeværelse

Det var med den største bekymring for miljøet og en klar vision om bæredygtigt design, at alpin-verdensstjernen Sara Hector og hendes partner Robin påtog sig at renovere bjælkehuset fra 1800-tallet hjemme i Duved, kun få kilometer uden for ski-mekkaet. Åre.

Miljøbevidsthed var en rød tråd gennem hele renoveringen. Med 70 % genbrugsmaterialer og fokus på materialer fra området har Sara og Robin gjort alt for at fange Jämtlands ånd. Et af husets badeværelser er for eksempel beklædt helt med Jämtlandsk natursten. Det andet, som vi fik lov til at besøge, fik et helt andet udseende. Her valgte parret at gå fra det originale svenske og skabte i stedet et ”ekstra alt” badeværelse i luksuriøst grønt marmor. Et badeværelse for hurtig afkobling med produkter, der både holder og løfter hverdagen med guldkant for enhver ski- eller hverdags-helt. Hør Saras vision og tanker bag indretningsvalgene i badeværelset!

"Jag ville skapa ett badrum som ger energi, både inför och efter en lång dag. Vi lever ett aktivt liv och stunderna i badrummet blir därför väldigt värdefulla. Det var viktigt för oss att hitta badrumsinredning som kunde matcha och understödja detta och jag tycker vi lyckades väldigt bra. Att kliva in i badrummet är lite som att träda in i annan värld. Här tankar jag energi."

Det skal være bæredygtigt

Som med andre materialevalg i huset, er holdbarheden vigtig, når det kommer til badeværelsesindretning. ”Brug og smid væk” er ikke noget for Sara og Robin, der fik installeret solceller på taget som supplement til jordvarmepumpen.

- Når jeg vælger et produkt eller en genstand, forventer jeg, at den holder i mange år, og derfor blev jeg så glad, da jeg fandt møblet fra INR, der er TX Top Extreme behandlet. Jeg vil ikke investere i noget, der ser træt ud efter et par år og resulterer i, at jeg skal skifte det ud. Det er ikke bæredygtigt.

Møbelserien GRAND Grip

Sammenlign møbelserierne

Et spejl, der skaber magi

Til badeværelset, hvor Sara vil kunne tanke masser af ny energi, valgte hun badeværelsesspejlet Touch fra INR, hvis belysning kan justeres på forskellige måder: fra fuldt lys til dæmpet og fra koldt til varmt.

- Jeg kan justere belysningen efter tidspunktet på dagen men også efter mit eget energiniveau. Følelsen på badeværelset er helt anderledes alt efter hvordan jeg indstiller lyset.

Sammenlign spejlene

Intelligente funktioner

Badeværelset skal levere uanset tidspunkt på dagen, det er den absolutte filosofi for INRs produktdesignere, når de udvikler nye produkter og funktioner. Integrerede lyskilder i interiøret er en praktisk funktion, samtidig med at den giver en cool wow-effekt til hele badeværelset.

Sara valgte håndklædetørreren Bow, som har et lækkert hvidt lys i bunden. Læs mere om Bow og nogle andre geniale innovationer.

Lysende innovationer

Håndklædetørrere

Mere privacy med tonet bruseglas

I et mindre badeværelse bliver det ekstra vigtigt at tænke på brusevæggen. Både løsningens design og selve glasset påvirker den overordnede følelse i rummet.

- Vi valgte en minimalistisk brusevæg med en u-profil, der hjælper med at holde på vandet inde i bruseren. Vi valgte glasset Smoke - dels fordi det matcher marmorpladen, men også fordi det mørke glas skærmer af, når man bruser. Dette gør det nemmere at dele rummet uden at miste sit privacy.

Bruseserien ARC Frame

Sammenlign bruseserierne

Produkter fra INR

Møbel Grand Grip 140 / Spejl Touch 140 / Håndvaskarmatur / Håndklædetørrere Bow  / Brusevæg Arc 20 Frame

Fliser

Verde Intenso Polerad 74x148

Foto: Mats Lind

Sara Hector med kæresten Robin

Relaterbare sider

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere

Badeværelsesplanlægning

Lysende innovationer

Integreret belysning i badeværelsesindretningen er en innovativ funktion, der er praktisk og samtidig giver en cool wow-effekt til hele badeværelset.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere