Iconic by Kvinnse

Luksuriøst badeværelse i bronze og messing hjemme hos Christine

Christine - på Instagram bedre kendt som Kvinnse - er en kvinde, der ikke er bange for at gå sine egne veje. Med mottoet "Ingen har sat deres spor, ved at være som alle andre", driver hun en succesfuld Instagram-profil med fokus på  indretning. Tag med bag kulisserne og ind i familiens private hjem i Hønefoss, Norge. Der finder vi det nyrenoverede badeværelse, et luksuøst badeværelse vi næppe glemmer...

Men her finder vi meget mere en bare plads. Bag alt der glitrer, finder vi hurtigt Christines bankende hjerte og indser, at hun brænder for de virkelige og vigtige ting i livet – med rollen som mor som det udvalgte erhverv. Familien har i flere år været plejefamilie til en dreng, og med i alt fire børn i hjemmet går der meget tid og kræfter med at transportere til og fra fodbold- og håndboldtræning. Til sidst brød familiens bookingsystemet til bruseren sammen, og det projekt der var udskudt til fremtiden, skulle nu fremrykkes - nye badeværelser og brusepladser skulle skabes.

Men ikke kun for at få hverdagen til at fungere men også for at skabe en stille oase for sig selv og manden at samle kræfter, sidst på dagen - efter arbejde, madlavning og lektier. At kunne lukke sig inde og nyde et langt og skønt brusebad i sin ensomhed. Og det var netop længslen efter den luksuriøse og så varmt eftertragtede egen tid, der til sidst kom til at styre materialevalg og fliser. Drømmen om et virkelig personligt og luksuriøst badeværelse, der ikke lignede andres, begyndte så småt at gå i opfyldelse.

Materialevalget går i de varme toner i bronze og messing og kommer igen på både brusevæg, armatur og håndklædetørrer. Selve brusevalget faldt på den luksuriøse brusevæg ARC 13 i 8 mm glas og med messingbeslag.

Bruseserien ARC

Christines motto i livet "Ingen har sat deres spor, ved at være som alle andre" inspirerer og påvirker i både private og sociale sammenhænge.

Klinkerne i porcelæn hedder Marvel Bronze Luxury, her i størrelsen 60x60 cm, og fås i både blank og mat finish. På billedet sammen med ARC beslag i messing.

Udover det kreative valg af klinker brugte Christine meget tid på de håndplukkede og personlige tilvalg. Dette for at få den rigtige følelse som både hun og hjemmet havde brug for at koble af, fra alle hverdagens bekymringer.

Muligheden for at få badeværelsesindretningen fra INR i en personligt valgt farve fik Christine til at blive begejstret. Valget faldt på en brun-grå nuance - NCS S 8005 Y20R - som fungerer rigtig godt med bronze og messing. Samtidig lyser det hvide porcelæn på håndvask og toilet op og giver en udsøgt helhedsfølelse til hele rummet.

Vaskeskabet fra INR hedder GRAND Solid 80 og er - udover den personligt valgte farve - blevet udstyret med både LED-belysning, skjulte stikkontakter og Bluetooth-styrede integrerede højtalere. I serien er der gode muligheder for at sætte sit eget personlige præg, hvilket Christine virkelig har gjort.

GRAND Solid

Alle tilvalg

Det er så lekkert at jeg kunne velge farge til innredningen selv. Så fargen på servanten er tatt fra fargene på flisene og samme farge er malt i taket.

Med invändig LED-belysning i lådan och praktisk småförvaring blir det extra roligt att inreda med vackra föremål och härliga krämer. Belysningen tänds automatiskt när du öppnar lådan.

GRAND Solid

Belysning på badeværelset er vigtig. Og ikke kun for at lette morgenmotionen, men også når hygge er på skemaet. At kunne dæmpe belysningen og dermed ændre følelsen i hele badeværelset er noget, som Christine sætter stor pris på. En flot og praktisk detalje er belysningen i toppen af ​​håndklædetørreren LINE fra INR.

Håndklædetørrere

Hvad er dine bedste tips til badeværelsesplanlægning?

- Ikke være så redd for å velge utradisjonelt. Det er ditt bad og du som skal like det, og bruke tiden din der. 

- Da vi skulle få nye bad så var det viktigste at det skulle være noe vi likte godt, praktisk og ikke for dyrt. Det siste punktet gikk det nok litt dårlig med. hehe.. men vi er asså så utrolig fornøyde.

Flere billeder fra Christines badeværelse og hjem finder du på hendes profil på instagram.

Kvinnse på Instagram

Produkter og materialer

  • Vaskeskab GRAND Solid 80 i NCS S 8005 Y20R med alle tilvalg
  • Spejlskab STAGE 80 i samme NCS som vaskeskabet
  • Bruseløsning ARC 13 i Klart glas og beslag i messing
  • Håndklædetørrere LINE i messing med matchende kroge
  • Armatur Primy
  • Klinker Atlas Concorde Marvel Bronze Luxury 60 Lappato

Andre har også besøgt

Inspiration

Hjemme hos

Se og lad dig inspireres af, hvordan andre har indrettet deres badeværelser.

Se mere

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2022 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere