Iconic by 
Johannes Thingnes Bø

Hjemme hos

Sådan byggede skiskytte stjernen sit drømmehus med badeværelser i forskellige stilarter og til forskellige formål

For en af ​ tidens mest betydningsfulde skiskytter - som ydmygt siger, at han nok har opnået det meste af det, han nogensinde har drømt om - var der endnu en drøm tilbage at opfylde: at bygge og indrette sit drømmehus. Huset i norske Kongsvinger stod færdigt i juli 2022 og her er stortrives Johannes og familien, hvis hverdag er et evigt puslespil med fokus på træning og kvalitetstid som familie.

Planlægning og indretning af det nye hus tog tre år og var et meget krævende projekt. Johannes og hans kone Hedda var med i hele processen og kan nu endelig trække vejret og nyde hjemmet sammen med familie og venner. I fritiden er der meget motion, rejser og familieledelse for småbørnsfaren Johannes, men han har også en brændende interesse for sociale spørgsmål og elsker at gøre svære emner nemmere at tale om.

Jeg blir imponert over folk som står fram, enten det er snakk om mobbing, trakassering eller andre temaer det er vanskelig å prate om. Det er så viktig med slike forbilder som kan gjøre det farlige ufarlig.

I den store betonvilla med træpaneler og udsigt over Glomma med omkringliggende skove er der flere badeværelser indrettet i forskellige stilarter og til forskellige formål. Til væggene i masterbadeværelset valgte Johannes og Hedda en keramisk flise med hvidt marmorlook og til gulvet en mørk klinke med hvidt mønster. Sammen skaber de en cool omvendt effekt, hvortil de valgte to kommoder fra INRs limited edition møbelserie GRAND Walnot.

GRAND Walnot 2 x 100 cm med specialbestilt bordplade der varmer og imponerer.

Walnot – ikke valnød

Finéren i møblet er et kompositmateriale bestående af bæredygtige træsorter fra certificerede plantager, som - efter en avanceret industriel proces kaldet "From wood to wood" - ligner og føles som en af ​​de ægte og truede træsorter, som samvittigheden forhindrer de fleste af os i at købe. I dette tilfælde valnød. Hertil er håndvaskarmaturet POSH hvor vandet flyder i en smuk bue.

GRAND Walnot

Fliser fra Stones & More 2.0 i Calacatta Black og Arabescato White fremhæver varmen i møblets træ.

Med møblet medfølger den lille opbevaring, der hjælper med at holde skuffen organiseret.

Et rum i rummet

Bag det gennemsigtige, specialbestilte glasparti med dør finder vi badeværelsets badekar, der er beklædt med samme marmor som rummets vægge. En praktisk og stilren rum-i-rum løsning, der giver en hyggelig følelse, og som holder både vandet og den behagelige varme på plads. Glasvæggen i 8 mm glas kommer fra INRs ARC Frame serie. I samme rum har Johannes fået installeret to LINE håndklædetørrere.

ARC Frame

Dusjveggene er perfeksjon. De beste på markedet uten tvil. Alle våre dusjvegger er skreddersydd for oss, uten at det ble noe særlig dyrere. Et elegant, minimalistisk design.

Et klassisk cool look med marmor, glas og krom. Bruseserien ARC Frame.

Når håndklædetørreren LINE er klar til at varme håndklædet op, lyser toppen blåt.

Husets indretning har en behagelig atmosfære med varme toner, træ og beton.

Holdbare valg

På familiens badeværelser går farveskalaen mod sand og naturens grå toner. Her valgte Johannes og Hedda også bruseløsninger, møbler og spejlskabe fra INR. Fokus i disse badeværelser er den praktiske brug med flere småbørn i huset og alt der følger med, fra bad til tandbørstning på transportbånd. Derfor var det vigtigt at badeværelset og indretningen holder længe, ​ og parret lagde meget tid og mange kræfter på at finde de bedste produkter. Brusevæggen kommer fra INRs ARC Original serie.

ARC Original

Vi brukte mye tid på å finne de beste produktene. Siden dette skal stå i mange år, er det viktig at det oppleves slitesterkt samtidig som det har en fin fasade. INR sine baderomsmøbler har akkurat det, og vi har ikke angret et sekund på våre valg.

GRAND Solid 120 er en af ​​de mest rummelige møbler i sortimentet.

LINC 13 er en god familiebruser med mulighed for opbevaring i vægprofilen, som kan ses på spejlbilledet.

Hva blir så neste prosjekt? Heldigvis kom snøen, for nå trengte vi en pause fra alt som har med hus, hjem og interiør å gjøre! Vi fortsetter til våren, for nå er det skisesongen som gjelder!

Et gæstebadeværelse med en stærk identitet

Mens dampen var på sit højeste, benyttede Johannes og Hedda også lejligheden til at planlægge og indrette gæstebadevörelset. Her ville de skabe noget, der adskilte sig fra de andre badeværelser i både stil og følelse. De valgte et coolt marmor møbel til et skakternet gulv og armatur i guldtoner. Til dette, brusevæg ARC 4 Frame fra INR.

ARC Frame

Produkter fra INR

Møbel Walnot 100 og GRAND Solid 120 /  / Spejlskab STAGE 120 / Håndklædetørrere LINE / Håndvaskarmaturer POSH / Brusevægge fra serierne ARC Frame, ARC Original og LINC Original

Klinker

Master Bathroom: Stones & More 2.0 i Calacatta Black og Arabescato White / Familiebadeværelse: Villeroy & Boch Atlanta Basic / Gæstebadeværelse: FI Prestige i Carnico og Statuarietto

Lamper

Louis Poulsen

Andre har også besøgt

badrumstrender 2023

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Badeværelsestrends 2023 tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Sara Hector

Et badeværelse for hurtig afkobling med produkter, der både holder og løfter hverdagen med guldkant for enhver ski- eller hverdags-helt.

Se mere
Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere