Iconic by Ebbe og Ida

Grand Design Sverige

I premiereepisoden af ​​Grand Design Sverige får vi følge Ebbe og Ida, der bygger deres drømmehus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hentet fra en klassisk Gotlandsk lade. Et spektakulært hus med fantastiske opholdsrum inde og ude og masser af uventede løsninger, der kombinerer det klassiske Gotland med moderne skandinavisk arkitektur.

"Vi valgte en brusevæg til at opdele rummet, så vi let kan gå fra den våde til den tørre del og derefter folde døren mod væggen, når den ikke er i brug. Det sparer plads og føles funktionelt og rigtig pænt på samme tid. "

Huset blev designet af parret i samarbejde med arkitekten Leo Beccari. Meget blev ændret undervejs. For eksempel badeværelset, der skulle tage en ny drejning på tegnebrættet for at få den rigtige følelse af afslappet, naturlig eksklusivitet. Da badeværelset er relativt lille, blev det ekstra vigtigt med funktionelle møbler, der også ville medvirke til at gøre rummet større.

Da Ebbe og Ida skulle vælge badeværelsesindretning til badeværelset, søgte de efter design og kvalitet. Valget faldt på bruseløsningen ARC 2 fra INR i 8 mm klart glas med sorte beslag, der passer fint til Terrazzo fliserne.

Læs mere om ARC

Der til en lækker håndvask i kobber fra Superfront, armatur fra Tapwell og håndklædetørrere LINE fra INR i mat sort. Det støbte beton bidrager til den  jordnære og ærlige følelse, som vi finder i hele huset, og som smelter så godt ind i Gotlands landskab.

""Jeg kan ikke stoppe med at se på håndklædetørrerne. De er både pæne og effektive, og jeg elsker, hvordan de næsten vokser ud af de opvarmede Terrazzo-fliser."

Læs mere om LINE

Huset har mange fede detaljer som solsengene i beton og den unikke udendørs bruser.

Hele huset er i jordfarver med elementer af sort. Her kan man slappe af og bare være.

En åben udeplads med lige den rette mængde skygge og spændende lysspil.

Vem bor her?

Ebbe, der er administrerende direktør / iværksætter og Ida, der er sælger og deres to børn, Cleo og Cedric.

Medvirkede i Grand Design Sverige den 16/11 2020

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2022 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere