Iconic by Desirée

Da renoveringsturen endelig kom på toilettet, var Desirée og hendes mand helt enige: Jacuzzien skulle væk. Ud fra visionen om et bedre planlagt badeværelse med plads til både funktion og nydelse, tog det nye drømmebadeværelse langsom form. Se ind i Desirées dejlige badeværelse, hvor fliser med imitation af træ og detaljer fra naturen samspiller med de hvide badeværelsesmøbler, en stilfuld brusevæg i 8 mm glas og et spejl med smart teknologi og dæmpbar belysning til den perfekte start til enhver træt mandag morgen...

Brusevæggen ARC 20 Frame i 8 mm glas og armaturvæg fra tidligere sortiment. Håndklædetørrere BOW

Vaskeskab AIR 120 i Premium White med TX Top Extreme™ og lys-dæmpbare spejl TOUCH 120

- Vi startede med bruseløsningen

Det første vi valgte til det nye badeværelse, var armaturvæggen fra INR. At vi netop ville have den var det første, der blev klart - ikke fliser, maling eller plantegning. Vi faldt begge for den smarte opbevaring bag væggen, plus det var muligt at klæde den ind i fliser for en ensartet indbygget følelse. Strålende, tænkte vi.

Derefter begyndte vi at planlægge brusevæg og badeværelseindretning, og også her faldt valget på INR, som vi synes har pæne og ægte produkter. Vi valgte et vægmonteret vaskeskab fra INRs AIR-serie og et matchende spejl, hvor jeg kan dæmpe lyset og tilpasse det tidspunktet på dagen. Og efter mit eget humør for den del.

Badeværelsesmøbler

Jeg ville skabe et moderne badeværelse, der åndede harmoni og  fokuserede derfor på naturlige materialer, men også smarte lyskilder, lyd og duft, der hjælper mig med hurtigt at komme ned i gear efter en lang dag.

Hvad er du mest tilfreds med i badeværelset?

- Helheden! Jeg er så utrolig glad og tilfreds med det endelige resultat. Ærligt talt var der en periode, hvor jeg ikke følte, at det var helt hundrede, fordi der var så meget, jeg ønskede at få plads til, for eksempel en vaskemaskine og tørretumbler. Men det gik. Jeg elsker mit nye badeværelse!

Vaskeskabet AIR findes i mange varianter og bredder

Vaskeskabets dybde på 500 mm giver masser af opbevaring både i skuffer og oven på bordpladen

Om Desirée

Desirée er 42 år og bor i Solna og arbejder som kontorchef. Foruden hendes store interesse for boligindretning er det træning, bagning, rejser, padel og hænge med vennerne, der forgylder hendes hverdag.

Produkterne

Vaskeskab AIR 120

Spejl TOUCH 120

Armatur SLEEK

Håndklædetørrere BOW

Brusevæg ARC 20 Frame

Armaturvæg fra tidligere sortiment

Alt fra INR

Materialer

Træimitation
Porcelanosa Lexington Maple
120x45 cm

Vægfliser
Piazen Sand
30x60 cm

Gulvklinker
Centro Cement Bone
30x60 cm

Andre har også besøgt

Inspiration

Hjemme hos

Se og lad dig inspireres af, hvordan andre har indrettet deres badeværelser.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Ebbe og Ida

I premiereepisoden af ​​Grand Design Sverige får vi følge Ebbe og Ida, der bygger deres drømmehus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hentet fra en klassisk Gotlandsk lade.

Se mere