Iconic by Desirée

Hjemme hos

Luksuriøst badeværelse med smarte løsninger i city-lejligheden

Da renoveringsturen endelig kom på toilettet, var Desirée og hendes mand helt enige: Jacuzzien skulle væk. Ud fra visionen om et bedre planlagt badeværelse med plads til både funktion og nydelse, tog det nye drømmebadeværelse langsom form. Men vejen til drømmebadeværelset viste sig at være alt andet end enkel...

Vi startede med bruseløsningen

- Det første vi begyndte at planlægge, var brusevæggen og derefter badeværelsesindretningen. Ikke fliser, ikke maling, ikke plantegning. Valget faldt hurtigt på INR, som vi synes har stilrene og ægte produkter. Vi valgte et væghængt møbel fra møbelserien AIR og et matchende spejl, hvor jeg kan dæmpe lyset og justere efter tidspunktet på dagen. Brusevæggen kommer fra Arc Frame serien. Håndklædetørreren hedder Bow.

Bruseserien Arc Frame

Løsningen, der reddede projektet

- Jeg er så utroligt glad og tilfreds med slutresultatet. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så var der en periode, hvor jeg ikke rigtigt følte at det ville blive helt 100. Det var ret svært i et stykke tid. Jeg prøvede, tegning efter tegning at trylle vaskemaskine og tørretumbler væk, men det blev aldrig rigtig godt. Men dag to inde i renoveringen, kom jeg pludselig på ideen om at bygge og installere maskinerne i en søjle, og så faldt brikkerne på plads, og der var der ingen anden vej, det skulle bare ske og ja, det blev så utrolig godt!

Møbelserien AIR Solid

Badeværelsesspejle

Jag ville skapa ett modernt badrum som andades harmoni och lade därför fokus på naturliga material men även smarta ljuskällor, ljud och doft som hjälper mig att snabbt komma ner i varv efter en lång dag.

Hvem bor her?

Desirée er 44 år og bor i Solna og arbejder som kontorchef. Foruden hendes store interesse for boligindretning er det træning, bagning, rejser, padel og hænge med vennerne, der forgylder hendes hverdag.

Produkter og materialer

  • Møbel Air fra INR
  • Spejl Touch 120 fra INR
  • Håndvaskarmatur Sleek fra INR
  • Håndklædetørrer Bow fra INR
  • Brusevæg Arc 20 Frame fra INR
  • Armaturvæg fra tidligere sortiment
  • Klinker træimitation Porcelanosa Lexington Maple 120x45 cm
  • Vægfliser Piazen Sand 30x60 cm
  • Gulvklinker Centro Cement Bone 30x60 cm

Relaterbare sider

Hjemme hos

Iconic by Vibeke

Målet var et badeværelse, hvor alle fem i familien kan opholde sig - og nyde - på samme tid. Resultatet? Et rum fyldt med æstetik, funktion og masser af søskendekærlighed.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drømmen var et hus, der ville føles som at være på ferie året rundt. Lykkedes de? Kom med og se Paulina og Jukkas hjem.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Ebbe og Ida

Besøg Ebbe og Ida, der byggede deres drømmehus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hentet fra en klassisk Gotlandsk lade.

Se mere