Iconic by Ebbe og Ida

Hjemme hos

Spektakulær bolig med et ikonisk badeværelse på Gotland

I Grand Designs Sverige fik vi følge Ebbe og Ida, der byggede deres drømmehus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hentet fra en klassisk Gotlandsk lade. Et spektakulært hus med fantastiske opholdsrum inde og ude og masser af uventede løsninger, der kombinerer det klassiske Gotland med moderne skandinavisk arkitektur.

Huset blev designet af parret i samarbejde med arkitekten Leo Beccari. Meget blev ændret undervejs. For eksempel badeværelset, der skulle tage en ny drejning på tegnebrættet for at få den rigtige følelse af afslappet, naturlig eksklusivitet. Da badeværelset er relativt lille, blev det ekstra vigtigt med funktionelle møbler, der også ville medvirke til at gøre rummet større.

Brusevæg som skillevæg

Da Ebbe og Ida skulle vælge indretning til badeværelset, gik de efter design og kvalitet. Til bruseren faldt valget på ARC 2 Original brusedør fra INR i 8 mm klart glas med sorte beslag. Ebbe forklarer, hvorfor de valgte netop denne løsning, således:

- Vi ville gerne kunne opdele rummet og folde brusedøren ind mod væggen, når den ikke er i brug. Det ville spare plads og være funktionelt og stilfuldt på samme tid.

Bruseserien ARC

Badeværelse med en ærlig følelse

Den pladsstøbte beton bidrager til den helt jordnære og ærlige følelse, som vi finder i hele huset, og som falder så godt ind i det gotlandske landskab. Udover dette en lækker kobber håndvask fra Superfront, armatur fra Tapwell og håndklædetørrerne LINE fra INR i mat sort.

- Jeg kan ikke stoppe med at se på håndklædetørrerne. De er både pæne og effektive, og jeg elsker, hvordan de næsten vokser ud af de opvarmede Terrazzo-fliser."

Håndklædetørrere LINE

Huset har mange fede detaljer som solsengene i beton og den unikke udendørs bruser.

Hele huset er i jordfarver med elementer af sort. Her kan man slappe af og bare være.

En åben udeplads med lige den rette mængde skygge og spændende lysspil.

Vem bor her?

Ebbe og Ida, der er sælgere og deres to børn, Cleo og Cedric. Familien medvirkede i Grand Designs Sverige 2020.

Andre har også besøgt

Hjemme hos

Iconic by Vibeke

Målet var et badeværelse, hvor alle fem i familien kan opholde sig - og nyde - på samme tid. Resultatet? Et rum fyldt med æstetik, funktion og masser af søskendekærlighed.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Desirée

Ud fra visionen om et bedre planlagt badeværelse med plads til både funktion og nydelse, tog det nye drømmebadeværelse langsom form.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drømmen var et hus, der ville føles som at være på ferie året rundt. Lykkedes de? Kom med og se Paulina og Jukkas hjem.

Se mere