Spektakulær bolig med et ikonisk badeværelse på Gotland

I Grand Designs Sverige fik vi følge Ebbe og Ida, der byggede deres drømmehus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hentet fra en klassisk Gotlandsk lade. Et spektakulært hus med fantastiske opholdsrum inde og ude og masser af uventede løsninger, der kombinerer det klassiske Gotland med moderne skandinavisk arkitektur.

Huset blev designet af parret i samarbejde med arkitekten Leo Beccari. Meget blev ændret undervejs. For eksempel badeværelset, der skulle tage en ny drejning på tegnebrættet for at få den rigtige følelse af afslappet, naturlig eksklusivitet. Da badeværelset er relativt lille, blev det ekstra vigtigt med funktionelle møbler, der også ville medvirke til at gøre rummet større.

Brusevæg som skillevæg

Da Ebbe og Ida skulle vælge indretning til badeværelset, gik de efter design og kvalitet. Til bruseren faldt valget på Arc 2 Original brusedør fra INR i 8 mm klart glas med sorte beslag. Ebbe forklarer, hvorfor de valgte netop denne løsning, således:

- Vi ville gerne kunne opdele rummet og folde brusedøren ind mod væggen, når den ikke er i brug. Det ville spare plads og være funktionelt og stilfuldt på samme tid.

Arc Original

Badeværelse med en ærlig følelse

Den pladsstøbte beton bidrager til den helt jordnære og ærlige følelse, som vi finder i hele huset, og som falder så godt ind i det gotlandske landskab. Udover dette en lækker kobber håndvask fra Superfront, armatur fra Tapwell og håndklædetørrerne Line fra INR i mat sort.

- Jeg kan ikke stoppe med at se på håndklædetørrerne. De er både pæne og effektive, og jeg elsker, hvordan de næsten vokser ud af de opvarmede Terrazzo-fliser."

LINE

Huset har mange fede detaljer som solsengene i beton og den unikke udendørs bruser.

Hele huset er i jordfarver med elementer af sort. Her kan man slappe af og bare være.

En åben udeplads med lige den rette mængde skygge og spændende lysspil.


Relaterbare sider

Hjemme hos

Her besøger vi nogle af vores kunder og kigger lidt ind i deres hverdag. Tag del af deres story og lad dig inspireres af deres erfaringer.

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere
inspiration badrum 2023

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere