# i c o n i c b y m e

Hjemme hos

Tag med på en tur gennem Norden og besøg et par familier, der for nylig har indrettet et badeværelse. Tag del i deres historie fra planlægning til færdigt badeværelse og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Hjemme hos

Iconic by Johannes Thingnes Bø

For en af ​ tidens mest betydningsfulde skiskytter var der endnu en drøm tilbage at opfylde: at bygge og indrette sit drømmehus.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Sara Hector

Et badeværelse for hurtig afkobling med produkter, der både holder og løfter hverdagen med guldkant for enhver ski- eller hverdags-helt.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drømmen var et hus, der ville føles som at være på ferie året rundt. Lykkedes de? Kom med og se Paulina og Jukkas hjem.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Vibeke

Målet var et badeværelse, hvor alle fem i familien kan opholde sig - og nyde - på samme tid. Resultatet? Et rum fyldt med æstetik, funktion og masser af søskendekærlighed.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Ebbe og Ida

Besøg Ebbe og Ida, der byggede deres drømmehus i Grötlingbo på Gotland med inspiration hentet fra en klassisk Gotlandsk lade.

Se mere

Hjemme hos

Iconic by Desirée

Ud fra visionen om et bedre planlagt badeværelse med plads til både funktion og nydelse, tog det nye drømmebadeværelse langsom form.

Se mere

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Relaterbare sider

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere