badrumstrend urban elegance

Urban Elegance

Badeværelsestrend 2023

En poleret og luksuriøs badeværelsestrend, der forfører med spændende mønstre og taktile materialer

Urban Elegance er en mere elegant udgave af den industrielle trend, som vi har set i mange år. Efterhånden er trenden blevet mindre skarp i sine kontraster, og i 2023 og frem ser vi et udsøgt spektrum af afdæmpede farver i turkis, blå, grøn og beige sammen med grå, sorte og forførende metalliske overflader. Urban Elegance er en trend for dem, der lever den urbane livsstil og leder efter en luksuriøs hotelstemning med en maskulin, elegant attitude og som har en forkærlighed for det kunstneriske. Fokus på taktile materialer og fliser, der er lagt i kantede mønstre - en flot kontrast til øvrig interiør, der ofte har mange forskellige geometriske former.

Afdæmpet farveskala uden for meget kontrast

Farveskalaen går i dæmpede blå, turkise og grønne farver med toner af gråt og beige som base, fra lys til mørk. Sort forbliver, dog i noget mindre omfang end tidligere. Vi leder efter flotte overgange uden for stor kontrast mellem farverne. Lad gerne en enkelt genstand skille sig ud med sin metalfinish, såsom en lampe eller et armatur.

Klassisk virvar. Marmor i turkise toner, guld og sort.

Den nye Air Solid med det lige så nye, ovale spejl Slot.

Metalliske overflader

Et objekt med en metaloverflade bliver et karakteristisk statement-objekt. Den matte sorte finish består, men bryd gerne af med et armatur i rustfrit stål, det vil give den rette følelse af stil, kvalitet og glans. En lampe i skinnende eller børstet guld eller bronze liver også op, i den ellers afdæmpede farveskala. Spejle spiller også en vigtig rolle, da de hjælper med at reflektere lys og skabe drama.

Unleashed

Brushed Stainless er en klassisk finish, der oser af tidløst design og eksklusivitet.
Produkter

Find matchende finish til hele badeværelset, med den nye kollektion Unleashed.

Kølige, dæmpede nuancer af blå og turkis tilføjer en sofistikeret følelse.

Møbel Grand Grip 140 i Black Oak med spejl Touch 140. Grøn marmor fra Italien, Verde Intenso. Foto: Mats Lind.

Perfektion og dramatik

Følelsen af ​​Urban Elegance er attitude og stil. Vi stræber efter perfektion i detaljer, store som små. Formen og de grafiske detaljer bliver næsten vigtigere end objektets farve. Stilen er maskulin og dramatisk – skabt til at imponere betragteren.

Detalje på håndklædetørreren Bow der har vundet en Red Dot Award.

Dramatisk brusedesign: Edge 20 Plus med glasset Sway.

Funktioner og materialer med et maskulint touch

Den tekniske funktion er vigtig. Vi ønsker at kunne styre mest muligt og tilpasse varerne til vores egne behov. Spejle og møbler med sensorstyret belysning er en funktion, som vil være svær at leve uden.

Materialerne har et klart maskulint touch. Råbeton, sten og marmor med alle dets farver og mønstre. Invester i materialer med en taktil fornemmelse, der overrasker og forfører. Fliserne er lagt i geometriske mønstre med lige vinkler - som kontrast til interiøret, der gerne har bløde former.

Det nye spejlskab Circ imponerer og forfører.

L Y S E N D E   I N N O V A T I O N E R

Intelligente funktioner, der får dit badeværelse til at udstråle wow

Følg lyset

Skab stilen

✓ Kontinental hotelfølelse

✓ Dramatik og perfektion

✓ Afdæmpede nuancer af turkis, blå og grøn

✓ Beige og grå som base med indslag af sort

✓ Taktile materialer: sten, marmor, riflet glas og massivt træ

✓ Metalliske overflader og finish

✓ Statement objekt

✓ Innovativ teknik

✓ Fliser med kantede geometriske mønstre

Klassisk virvar. Marmor i turkise toner, guld og sort.


Relaterbare sider

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere