Nordic Woodlands

Retro bliver en bæredygtig fremtid i den nye trend Nordic Woodlands

I Nordic Woodlands mødes varme træsorter som valnød og mørkbejdset eg, natursten, marmor og moderne kompositmaterialer. Resultat har en kant og harmoni der giver et perfekt mix mellem retro og fremtid. Farveskalaen rummer alle naturens varme toner fra beige til chokolade med hvid og beton som basis for det helt rigtige minimalistiske touch.

Smuk inderside – Precis lige hård og blød nok til at være en perfekt blanding af retro og fremtid. GRAND Walnot

En svævende følelse

INR har i flere år set vores nordiske badeværelser trække mere og mere inspiration fra køkkenverdenen. Og ikke kun når det kommer til materialevalg, men også planløsningen. Vi vil gerne åbne vores badeværelser så meget som muligt - for at lukke naturen ind og skabe den herlige svævende følelse mellem badeværelset og resten af ​​hjemmet.

Skræddersyet køkken i mørkbejdset eg. Billede lånt af Nordiska Kök

Detaljer fra GRAND Walnot

Badeværelset tager revanche

Almindelige døre erstattes af døre med retroglas, skydedøre i massivt træ eller slet ingen døre. Tiden, hvor badeværelset konstant blev prioriteret ned til fordel for andre dele af hjemmet, er heldigvis forbi.

Nu vil vi have badeværelser, der kan ses og mærkes, og som bader i masser af naturligt lys. Vi ønsker, at badeværelset fuldt ud afspejler vores personlighed, og vi længes efter at invitere verden til at opleve det med os!

Slip naturen ind. Billede lånt af Adam Kane Architect

Soveværelse i smukke toner. Billede lånt af stylist Pella Hedeby

Tiden, hvor badeværelset konstant blev prioriteret ned til fordel for andre dele af hjemmet, er heldigvis forbi.

Dobbelt bæredygtighed vinder på lang sigt

Udover vores længsel efter de varme træsorter og naturmaterialer, har vi naturligvis også vores ønske om bæredygtighed - økologisk bæredygtighed og bæredygtighed i form af produkter, der holder i lang tid fremover.

For at imødekomme dette behov har kompositmaterialerne gjort deres klare indtog på badeværelsesmarkedet. Kvartskomposit er et rigtig godt alternativ til natursten - fås i masser af udseende, rimeligt prissat og tåler bedre det hårde miljø på badeværelset end for eksempel kalksten som kræver meget pleje.

Naturligt lysspil. Billede lånt af Adam Kane Architect

Clamshell er en mat kvartskomposit der minder om kalksten. Fås til vaskeskabene i GRAND Level med forsænket håndvask.

Bedre end originalen

Selv på træsiden har der været smukke og bæredygtige alternativer til de rigtige træsorter, som vi elsker, men som desværre ikke sjældent er på listen over næsten truede dyrearter.

Den sammensatte træfiner Walnot ™ er en helt unik eksklusiv finer, der ser ud og føles som ægte valnød, men er skabt af bæredygtige træsorter fra certificerede plantager.

Mere om Walnot

Oplev GRAND Walnot™ hos udvalgte forhandlere. 

Alle møbler fra INR er forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, der beskytter mod fugt og slid og forlænger holdbarheden til 15 år eller mere.

Skab stilen

✓ Planlæg for ekstra lys

✓ Arbejd med naturens farver med hvid som base

✓ Tænk bæredygtigt i alle situationer

✓ Vælg økologiske alternativer til truede træsorter

✓ Lad grænsen mellem badeværelset og resten af ​​boligen udviskes

✓ Lad din personlighed blomstre

Andre har også besøgt

Badeværelses­trends 2023

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere
badrumstrender 2023

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Badeværelsestrends 2023 tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Nordic Elements

Nordic Elements er en imødekommende badeværelsestrend, der med påvirkninger fra Japan og Italien, som bliver fortolket på vores egen nordiske måde.

Se mere