Nordic Tranquility

Den modulopbyggede og taktile badeværelsestrend til og af urbane vildmarksentusiaster.

Rustik, afslappende og elegant med farver fra alle naturens kolde grønne og blå toner. Nordic Tranquility er badeværelsestrenden for den urbane naturelsker, der vil leve økologisk og bæredygtigt, og som søger ro. Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Formerne er organisk afrundede og interiøret modulopbygget, hvilket giver et luftigt og let look, der vækker minder om camping. Her tilpasser vi os naturen – ikke omvendt – og spørgsmålet "Hvad er nødvendigt?" er altid tilstede.

GRAND Solid i farven Sage Green (NCS S 4005-G50Y).

I Nordic Tranquility inviterer vi alle havets og skovens farver indenfor – både de lyse og mørke – og bløder looket op med brun, beige og gulgrøn. Nyd flotte overgange fra midnatsblå og smaragd til salvie. Rund looket af med lyse træsorter og cirkelformede ting i for eksempel farvet glas for at skabe den rigtige atmosfære.

Vase fra AYTM

Jotun LADY 8281 Pale Linden

Med fokus på bæredygtighed ser vi mange af de naturlige materialer som træ, keramik, glas og læder. Selv genanvendt polyester, uld og stål har deres særlige plads, og tingenes oprindelse er vigtig. Overfladerne er bløde og indbyder dig til at røre dem, hvilket de organiske former også bidrager til.

Jotun LADY 5504 Coastal Blue

Få din håndklædetørrer fra INR malet i en valgfri RAL-farve.

ARC 20 Plus med valgfri højde på op til 2700 mm.

I Nordic Tranquility vælger vi klart glas i brusekabinen for at fremhæve de skønne farver på fliserne eller væggene. Selve stilen i bruseløsningen er ren og enkel. Alt hvad det kræver, er et fast bruseglas fra gulv til loft med enkle beslag i krom eller messing.

Vores bruseløsninger

I denne trend er det en selvfølge, at du vælger din egen farve på badeværelsesinteriøret. På samme måde som både basismaterialer og overfladebehandling sikrer, at produktet holder i det lange løb. De runde spejle er helt rigtige.

Vores badeværelsesmøbler

Den modulopbyggede serie AIR kan du variere lidt, som du selv vil.

< >

Nordic Tranquility

Nordic
Tranquility

 

✓ Blå og grøn med strejf af brun og beige

✓ En følelse af at overgive sig til naturen

✓ Naturlige, holdbare materialer

✓ Taktile overflader – finer, klinker, keramik, læder

✓ Modulopbyggede, funktionelle møbler med en mobil atmosfære

✓ Organiske former, runde spejle

✓ "Hvad er nødvendigt?"

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2022 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Elements

Nordic Elements er en imødekommende badeværelsestrend, der med påvirkninger fra Japan og Italien, som bliver fortolket på vores egen nordiske måde.

Se mere

Badeværelsesmøbler

AIR Solid

AIR fås i hvid, hvid pigmenteret aske og i skifergrå. Kombiner med en bordplade i slidstærk Corian® eller Dekton® i sort eller marmor look.

Se mere