Nordic Identity

Dramatisk minimalisme med dristige kontraster

Start med et hvidt stykke papir, tilføj noget, træd et skridt tilbage og overvej. Tilføj noget nyt. Gentag. Sådan kan man beskrive badeværelsestrenden Nordic Identity, der med sin kunstneriske og selvsikre attitude samt skarpe kontraster mellem sort og hvid, varm og kold, blød og hård har noget næsten teatralsk over sig.

I Nordic Identity kommer funktion på en delt førsteplads med design og kvalitet, men for en gangs skyld er det ikke det samlede resultat, der tæller, men det faktum at hver ting skiller sig ud og spiller hovedrollen i sit eget drama. Med den rette fortolkning skaber stilen et badeværelse, der er minimalistisk og overdådigt på samme tid. Dit eget kunstværk skabt til at påvirke både omgivelserne og dig selv.

Raven, en kvartskomposit med granitfølelse.

Nordic Identity er en hyldest til kontrasten mellem varmt og koldt, hårdt og blødt. I disse rum kombinerer vi naturens egne materialer med de industrielt fremstillede, simpelthen fordi det er pænt og funktionelt. En vidunderlig blanding af glas, træ, metal og beton, hvor hvert element er særligt udvalgt for netop sit design, funktion og formål.

Jotun LADY 1434 Elegant

AIR - minimalistisk dramatik med et svævende look.

Farverne i Identity er monokrome sort og hvid i forskellige nuancer og mønstre med enkelte elementer, der adskiller sig markant, såsom trædetaljer eller et nyt spændende materiale. Eller måske et klassisk materiale, der anvendes i en ny sammenhæng.

Møbelserien AIR

Bordpladen Raw Concrete i kvartskomposit med integreret håndvask i mat antracitfarvet porcelæn.

BOW - håndklædetørrer og statement-element i en flot kombination takket være sin forskellige form og overlegen funktion. Red Award Winner 2017 for fremragende form og funktion.

Finer. Mønstertilpasset og håndsyet for de bedste resultater. Efterbehandlet for at opretholde sit smukke look år efter år. Fås til alle vaskeskabe i GRAND og VISKAN.

I Nordic Identity er blanke metaller på håndtag og beslag på vej ud, og vi lægger mere vægt end nogensinde før på møblernes design og unikke udtryk. Funktionelle elementer som integrerede grebslister og innovativ opbevaring bliver derfor ekstra interessante – allerhelst i kombination med teknologi i form af smart oplyste spejle og skuffer. Møbler i lakeret sort finer er prikken over i’et.

Vores badeværelsesmøbler

GRAND Grip i Black Oak med bordpladen LEVEL.

Bruseløsningen skal skille sig ud – både med hensyn til design og størrelse. Designet er minimalistisk, men følelsen overdådig. Glasset kan være klart eller gråligt, afhængigt af den effekt du ønsker at opnå. Beslag og detaljer i krom eller blankpoleret aluminium. Eller sort, selvfølgelig.

Vores bruseløsninger

EPIC 2 Plus, 10 mm glas

ARC Frame indrammer det 8 mm tykke bruseglas, som er både funktionelt og æstetisk rigtigt for Nordic Identity.

EPIC - Statementbrusekabine i 10 mm

VISKAN Grip 40 med spejl FEEL 40.
Epic-beslag i poleret aluminium.
< >

Nordic Identity

Nordic
Identity

 

✓ Monokrom sort og hvid eller grå

✓ Statement-elementer med stærk identitet

✓ Tænk big impact

✓ Minimalistisk og overdådig på samme tid

✓ Stål, aluminium og glas

✓ Natursten eller kvartskomposit

✓ Rene linjer og arkitektonisk look

✓ Fokus på funktion

Relaterbare sider

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere