Nordic Elements

Badeværelsestrendser 2021

En jordnær badeværelsestrend, der tager dig med hjem til Norden

På en skala med smukke jordfarver fra beige og brun til lyse gråblå toner byder Nordic Elements både himmel og jord indenfor – ja, hele vores smukke nordiske landskab for at skabe det sted, vi kan længes hjem til og nyde alene eller sammen med vores kære. 

Nordic Elements er en imødekommende badeværelsestrend, der med påvirkninger fra Japan og Italien, som bliver fortolket på vores egen nordiske måde, fylder vores hjem og badeværelse med naturens egne ting, der giver afslapning og ro. Med generøst lysindfald og harmoniske farver byder vi naturen ind i badeværelset fra morgen til aften og kommer i total balance. Badeværelset bliver en slags hjerte i hjemmet, hvor vi kan give os hen til afslapning.

Jotun LADY 10963 Golden Bronze

Farverne i Nordic Elements spænder over alle jordfarver i nuancer lige fra beige, brun og kaffe til kølige gråblå nuancer. En klassisk skandinavisk og afslappende farveskala, der udstråler en rolig og rustik følelse. Nuancen er valgfri – gå kun efter lyse eller mørke farver, eller bland dem for et mere interessant og levende look.

Nyhet 2021 – LEVEL-bordpladen med forsænket håndvask til GRAND-serien.

Giv dig hen til afslapning. Med kalksten på vægge og gulve omfavner du det nordiske look fuldt ud og overlader det til Moder Natur at styre atmosfæren i badeværelset. Velkommen hjem!

Naturens egne materialer dominerer i Nordic Elements. Læder og uld tilfører varme og giver en hyggelig atmosfære og er så smukt til natursten og de lyse og mørke træsorter, som vi godt kan lide at skifte imellem alt efter forgodtbefindende og smag. Glas, der reflekterer det nordiske lys, har sin særlige plads i rummet – gerne i runde former. Omhyggeligt udvalgte ting og håndværk i flet er en anden detalje, der kendetegner trenden.

Jotun LADY 1288 Granskugga

Hvide eller lyse møbler er et indlysende indslag i Nordic Elements. Her GRAND Classic med LEVEL-bordplade med integreret håndvask i mat porcelæn. Nyhed 2021.

News 2021 - Bordpladen LEVEL Clamshell er en kvartskomposit med en mat overflade og vidunderlig kalkstenskarakter. Fås til alle vaskeskabe i serien GRAND.

Interiør og møbler i hvide eller lyse til mellembeige toner skaber den rigtige atmosfære med finer i lyse og mørke træsorter. Ovenpå vaskeskabet lægger vi gerne en bordplade i natursten eller kvartskomposit, der er både smuk, slidstærk og behagelig at røre ved. Lad de smukke og gennemtænkte detaljer fremhæve møblernes design og skønhed. Sammen skaber de en helhed og følelsen af, at alt er forbundet på en naturlig måde.

Vores badeværelsesmøbler

Grebsløst smukt og drømmende med GRAND Grip 100 og det runde spejl LOOX.

Behagelig orden i den oplyste badeværelsesskuffe til GRAND Classic. Selvfølgelig kun med indhold af naturlige og bæredygtige skønhedsprodukter. Sådan vil vi vågne op om morgenen i 2021.

Brusekabinen er funktionel og stilfuld i sit udtryk. Og den må gerne optage noget plads for understrege sin værdi. Det er jo trods alt her, vi forbereder os og lader op til dagens forskellige begivenheder. En bruseløsning, der kan tilpasses rummets unikke forhold, forstærker følelsen af, at alt falder på plads og er i harmoni.

Vores bruseløsninger

Nordens mest eksklusive brusehjørne EPIC 13 i 10 mm glas – nu med gulvbeslag, der kan fastgøres i flisen. Nyhed 2021.

Nyhed 2021 – ARC 20 Original Plus i 8 mm glas med valgfri højde på op til 2700 mm.

< >

Nordic Elements

Nordic
Elements


✓ Jordfarver med strejf af blågrå nuancer

✓ Natursten og kvartskomposit

✓ Lyse og mørke træsorter

✓ Naturligt lys

✓ Flet, læder og uld

✓ Funktionel brusekabine i klart glas

✓ Runde spejle

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelsestrends

Farvemæssigt bruger årets badeværelsestrends 2021 dels de varme jordfarver, men vi længes også efter vores nordiske vildmark, hvor alle naturens kolde nuancer af blå og grøn skyller ind over os og hjælper os med at finde ro.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Level

LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med integreret håndvask fra et håndplukket udvalg af markedets bedste kvartskomposit.

Se mere