Nordic Elements

En jordnær badeværelsestrend, der tager dig med hjem til Norden

På en skala med smukke jordfarver fra beige og brun til lyse gråblå toner byder Nordic Elements både himmel og jord indenfor – ja, hele vores smukke nordiske landskab for at skabe det sted, vi kan længes hjem til og nyde alene eller sammen med vores kære. 

Nordic Elements er en favnende badeværelsestrend, med tendenser hentet fra Japan og Italien, der i en nordisk fortolkning, hylder vores hjem og badeværelse med naturens egne materialer og giver afslapning og ro. Med generøst lysindfald og harmoniske farver byder vi naturen ind i badeværelset fra morgen til aften og kommer i total balance. Badeværelset bliver en slags hjerte i hjemmet, hvor vi kan give os hen til afslapning.

Jotun LADY 10963 Golden Bronze

Farverne i Nordic Elements spænder over alle jordfarver i nuancer lige fra beige, brun og kaffe til kølige gråblå nuancer. En klassisk skandinavisk og afslappende farveskala, der udstråler en rolig og rustik følelse. Nuancen er valgfri – gå kun efter lyse eller mørke farver, eller bland dem for et mere interessant og levende look.

Naturens egne materialer dominerer i Nordic Elements. Læder og uld tilfører varme og giver en hyggelig atmosfære og er så smukt til natursten og de lyse og mørke træsorter, som vi godt kan lide at skifte imellem alt efter forgodtbefindende og smag. Glas, der reflekterer det nordiske lys, har sin særlige plads i rummet – gerne i runde former. Omhyggeligt udvalgte ting og håndværk i flet er en anden detalje, der kendetegner trenden.

Jotun LADY 1288 Granskugga

Hvide eller lyse møbler er et indlysende indslag i Nordic Elements. Her GRAND Classic med LEVEL-bordplade med integreret håndvask i mat porcelæn.

Bordpladen LEVEL Clamshell er en kvartskomposit med en mat overflade og vidunderlig kalkstenskarakter. Fås til alle vaskeskabe i serien GRAND.

Interiør og møbler i hvide eller lyse til mellembeige toner skaber den rigtige atmosfære med finer i lyse og mørke træsorter. Ovenpå vaskeskabet lægger vi gerne en bordplade i natursten eller kvartskomposit, der er både smuk, slidstærk og behagelig at røre ved. Lad de smukke og gennemtænkte detaljer fremhæve møblernes design og skønhed. Sammen skaber de en helhed og følelsen af, at alt er forbundet på en naturlig måde.

Vores badeværelsesmøbler

AIR 90 i hvidpigmenteret ask med håndklædetørrer LINE i hvid.

Grebsløst smukt og drømmende med GRAND Grip 100 og det runde spejl LOOX.

Behagelig orden i den oplyste badeværelsesskuffe til GRAND Classic. Selvfølgelig kun med indhold af naturlige og bæredygtige skønhedsprodukter. Sådan vil vi vågne op om morgenen.

Brusekabinen er funktionel og stilfuld i sit udtryk. Og den må gerne optage noget plads for understrege sin værdi. Det er jo trods alt her, vi forbereder os og lader op til dagens forskellige begivenheder. En bruseløsning, der kan tilpasses rummets unikke forhold, forstærker følelsen af, at alt falder på plads og er i harmoni.

Vores bruseløsninger

Nordens mest eksklusive brusehjørne EPIC 13 i 10 mm glas – nu med gulvbeslag, der kan fastgøres i flisen.

AIR Solid Unlimited med LOOX 110 og EPIC 13
AIR Solid Unlimited bordplade i Plain White.
GRAND Solid 100 i NCS S 4005-Y20R med spejl LOOX 90 og spejlopbevaring TWIN.
VISKAN Solid 100 i NCS med spejl LOOX 90.
GRAND Solid 140 i NCS S 4005-Y20R med spejl TOUCH 140.
< >

Nordic Elements

Nordic
Elements


✓ Jordfarver med strejf af blågrå nuancer

✓ Natursten og kvartskomposit

✓ Lyse og mørke træsorter

✓ Naturligt lys

✓ Flet, læder og uld

✓ Funktionel brusekabine i klart glas

✓ Runde spejle

Andre har også besøgt

badrumstrender 2023

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Badeværelsestrends 2023 tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Level

LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med en forsænket håndvask med eller uden armaturhuller i markedets bedste kvartskomposit.

Se mere