Badeværelsestrends 2022

Årets badeværelsestrends går mod mørkere træsorter og friske farve touch

I 2022 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme. Vi har set træpaneler på vægge og lofter i et par år, men det er først nu, helt varme mørke træsorter som valnød bliver in igen og begynder for alvor at vinde indpas i hjemmene. Det er også interessant at nævne det voksende ønske om at handle bæredygtigt. For samtidig med at vi længes efter valnødden, eroderer viden om, at flere af arterne er truede. Vi spørger os selv, om der er nogle alternativer? Og det er der: Oplev fineren Walnot™ - en oplagt del af Nordic Woodlands.

I år giver vi også plads til endnu mere personlighed på badeværelset. Efter flere år med meget sort og gråt på badeværelset – og selvfølgelig de varme jordfarver, tør vi i 2022 satse lidt mere og sætte kulør på. Enkelte genstande, der skiller sig mest ud, er synlige - måske en kommode malet i grøn eller en håndklædetørrere i årets farve: lilla? For dem der vil men ikke rigtig tør, er der altid mulighed med håndklæder, lamper og andre mindre stationære genstande i farver. De muntrer op og opnår næsten samme effekt. Det vigtige er, at du tør gøre noget anderledes, og det afspejler din personlighed.

Nordic Woodlands

I Nordic Woodlands mødes varme træsorter som valnød og mørkbejdset eg, natursten, marmor og moderne kompositmaterialer. Resultat har en kant og harmoni der giver et perfekt mix mellem retro og fremtid. Farveskalaen rummer alle naturens varme toner fra beige til chokolade med hvid og beton som basis for det helt rigtige minimalistiske touch.

Se trenden

Nordic Identity

Start med et hvidt stykke papir, tilføj noget, træd et skridt tilbage og overvej. Tilføj noget nyt. Gentag. Lær Nordic Identity at kende, som med fokus på hver enkelt ting skaber skarpe kontraster i badeværelset.

Se trenden

Nordic Elements

På en skala med smukke jordfarver fra beige og brun til lyse gråblå toner byder Nordic Elements både himmel og jord indenfor – ja, hele vores smukke nordiske landskab for at skabe det sted, vi kan længes hjem til.

Se trenden

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility er badeværelsestrenden for den urbane naturelsker, der søger ro. Her møder den dæmpede blå den skovgrønne og mixes med et væld af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se trenden

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Se og lad dig inspireres af, hvordan andre har indrettet deres badeværelser.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere