Badeværelsestrends

Her er 2023's tre største badeværelsestrends

Hvad der før var sprudlende badeværelsestrends er nu blevet til tre etablerede stilarter på badeværelset med tydelige forskelle i farveskala, materialer og indretning. Vi har navngivet trends eller stilarter Urban Elegance, Soft Simplicity og Green Spirit.

vilken af ​​disse badeværelsestrends tiltaler dig mest?

Urban Elegance

Urban Elegance er en forfining av den industrielle trenden vi har sett i noen år nå. Trenden har gradvis blitt mindre skarp i kontrastene og i 2023 og framover vil vi se et utsøkt spekter av dempede farger i turkis, blått, grønt og beige sammen med grått, svart og forførende metalliske overflater.

Alt om trenden

Soft Simplicity 

Denne sofistikerede badeværelsestrend - som vi har valgt at kalde Soft Simplicity - har en naturlig imødekommende følelse i en blond farveskala, affødt af en længsel efter at starte morgenen på en rolig og behagelig måde med krop og sjæl i harmoni. Farverne er varm beige og honning med creme og hvid som base.

Alt om trenden

Green Spirit

En grøn trend med fokus på såvel håndværk som design og ikke mindst bæredygtighed og genbrug. Farveskalaen indeholder alle naturens grønne nuancer med beige og hvid som base. Materialer som kalksten og beton – og også kompositmaterialer for øget holdbarhed – samles i denne naturlige badeværelsestrend, hvor mørkt træ og varme børstet metalfinish sætter stilen.

Alt om trenden

Andre har også besøgt

Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere