Badeværelsestrends 2021

Dette års badeværelsestrends i tre stilarter

Hvis køkkenet er hjemmets hjerte, så er badeværelset dets lunger. En oase til afslapning og harmoni, hvor vi kan trække vejret dybt og bare være – alene og fri med vores tanker. Det er netop karakteristisk for dette års badeværelsestrends, men også at stilen og atmosfæren i huset og i det omgivende miljø får mere plads. Hvilke farver, hvilken indretning og stil passer ind i netop dette badeværelse i præcis dette hus og på præcis denne geografiske placering? Og hvad er egentlig nødvendigt set i lyset af klimaspørgsmålet?

Farvemæssigt bruger årets badeværelsestrends 2021 dels de varme jordfarver, men vi længes også efter vores nordiske vildmark, hvor alle naturens kolde nuancer af blå og grøn skyller ind over os og hjælper os med at finde ro. Den sorte trend er stadig aktuel, men kommer i nye, dramatiske udtryk.

Nordic Elements

På en skala med smukke jordfarver fra beige og brun til lyse gråblå toner byder Nordic Elements både himmel og jord indenfor – ja, hele vores smukke nordiske landskab for at skabe det sted, vi kan længes hjem til.

Skab stilen

Nordic Identity

Start med et hvidt stykke papir, tilføj noget, træd et skridt tilbage og overvej. Tilføj noget nyt. Gentag. Lær Nordic Identity at kende, som med fokus på hver enkelt ting skaber skarpe kontraster i badeværelset.

Skab stilen

Nordic Tranquility

Nordic Tranquility er badeværelsestrenden for den urbane naturelsker, der søger ro. Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Skab stilen

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Inspirationen til rummet i dit hjem, hvor livets vigtigste forberedelser finder sted. Badeværelset.

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Se og lad dig inspireres af, hvordan andre har indrettet deres badeværelser.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere