Badeværelsestrends

Her er 2023's tre største badeværelsestrends

Hvad der før var sprudlende badeværelsestrends er nu blevet til tre etablerede stilarter på badeværelset med tydelige forskelle i farveskala, materialer og indretning. Vi har navngivet trends eller stilarter Urban Elegance, Soft Simplicity og Green Spirit.

vilken af ​​disse badeværelsestrends tiltaler dig mest?

T R E N D  1

Green Spirit

En grøn trend med fokus på såvel håndværk som design og ikke mindst bæredygtighed og genbrug. Farveskalaen indeholder alle naturens grønne nuancer med beige og hvid som base. Materialer som kalksten og beton – og også kompositmaterialer for øget holdbarhed – samles i denne naturlige badeværelsestrend, hvor mørkt træ og varme børstet metalfinish sætter stilen.

Alt om trenden

T R E N D  2

Urban Elegance

Urban Elegance er en forfining av den industrielle trenden vi har sett i noen år nå. Trenden har gradvis blitt mindre skarp i kontrastene og i 2023 og framover vil vi se et utsøkt spekter av dempede farger i turkis, blått, grønt og beige sammen med grått, svart og forførende metalliske overflater.

Alt om trenden

T R E N D  3

Soft Simplicity 

Denne sofistikerede badeværelsestrend - som vi har valgt at kalde Soft Simplicity - har en naturlig imødekommende følelse i en blond farveskala, affødt af en længsel efter at starte morgenen på en rolig og behagelig måde med krop og sjæl i harmoni. Farverne er varm beige og honning med creme og hvid som base.

Alt om trenden


Relaterbare sider

inspiration badrum 2023

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Hjemme hos

Her besøger vi nogle af vores kunder og kigger lidt ind i deres hverdag. Tag del af deres story og lad dig inspireres af deres erfaringer.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Hvilke badeværelsestrends gør sig gældende i 2023?

Hvad der før var sprudlende badeværelsestrends er nu blevet til tre etablerede stilarter på badeværelset med tydelige forskelle i farveskala, materialer og indretning. Vi har navngivet trends eller stilarter Urban Elegance, Soft Simplicity og Green Spirit. Hvilken af ​​disse badeværelsestrends tiltaler dig mest?

1. Green Spirit

Et grønt farveskema med fokus på håndværk, mørkt træ og børstede metaller.

2. Soft Simplicity

En sofistikeret badeværelsestrend med venlige former og blonde farver, tone-i-tone.

3. Urban Elegance

En luksuriøs badeværelsestrend, der forfører med spændende mønstre, teknologi og metalliske overflader.

Hvad er badeværelsestrendene i 2023?

Urban Elegance, Soft Simplicity og Green Spirit er tre stærke trends i badeværelserne i 2023. Vælg børstede metaller, riflet bruseglas og dæmpede farver. Mørkt træ er fortsat en stærk trend.

Hvad er trendy i badeværelserne i 2023?

Mørkt træ, børstede metaller, riflet bruseglas og dæmpede farver uden for meget kontrast er trendy i badeværelserne i 2023. Arbejd med naturlige elementer som beton, marmor, kalksten og andre ægte materialer.

Hvilke farver er trendy i badeværelserne i 2023?

Kombiner farver uden for meget kontrast. Prøv at finde en sjov tone-i-tone farveskala, der passer til rummets størrelse og din personlighed.