Sorte detaljer i badeværelset

Sorte detaljer i badeværelset - mere end en trend

De sorte detaljer er en fortsat stærk trend i badeværelset, i alt fra valget af brusevæg og armatur til opbevaring, både inden for og uden for bruseren. Hvis du leder efter badeværelsesmøbler, kan du vælge mellem den smukke egetræsfiner Black Oak og sort NCS til de fleste af vores kommoder og badeværelsesskabe. Alle vores møbler leveres med overfladebehandlingen TX Top Extreme ™ og 15 års garanti.

Vores vaskeskabe

Sammenlign serier

Dramatisk minimalisme med dristige kontraster

Sådan kan du beskrive badeværelsestrenden Nordic Identity, der med sin kunstneriske og selvsikre indstilling og skarpe kontraster mellem sort og hvid, varm og kold, blød og hård har noget næsten teatralsk over sig.

Nordic Identity

Her finder vi vores ro

Efter en hel dag på pisterne eller på skisporet bliver længslen efter at komme hjem til badeværelset stor. At tage støvlerne af og endelig kunne varme sine frosne tæer og fingre i saunaen, er uovertruffen lykke for Erik og Johanna.

Iconic by Erik og Johanna

De 5 sansers badeværelse

Følg med en rejse til Gotland, hvor Monica og Roger fik bygget deres drømmehus efter at have søgt efter det perfekte sted i flere år.

Sansernes badeværelse

< >

Den sorte trend følger med os ind i bruseren

Alle vores brusevægge fås med sorte profiler eller beslag og greb. Glassene fås også i gråtoner for en ensartet industriel følelse. Hvis du vælger en bruseløsning fra LINC-serien, kan du smart vælge bruseopbevaringen PILE, som passer perfekt til vægprofilen i anodiseret sort aluminium. Kombiner med brusesystemet MIST.

Vores brusevægge

Sammenlign serier

Succes-produktet PILE smelter ind sammen med brusevæggene i LINC. Træk 10 cm fra det mål, hvor du vil placere PILE, når du bestiller din bruseløsning.

Få flaskerne væk fra gulvet med en flot og praktisk bruseopbevaring. På billedet ser du CASE.

Strålende innovationer

Den meget populære håndklædetørrer LINE er lige så smuk alene som i en gruppe og fås i mange farver. Se alt om LINE og vores andre geniale innovationer til tættest udenfor på bruseren, under Iconic Dots.

Læs mere om Iconic Dots

Hjemme hos

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Konsument

kampagne

Kampagne på komplette bruse- og møbelpakker. Gælder hos alle forhandlere t.o.m. d. 31. august 2022.

Se mere

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2022 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere