ICONIC by ASTON

"Det er en fantastisk og ret surrealistisk følelse at se fuglene passere vinduet i loftet, mens vi tager et brusebad. Vi elsker det!"

Hvordan du bedst indretter et langt smalt badeværelse?

Den aflange form kan føles vanskelig at planlægge, men der er gode muligheder for at skabe et vidunderligt badeværelse for maksimal nydelse - måske mere end du først havde forestillet dig. Vi kigger på Aston, der formåede at få mest muligt ud af badeværelsens form, og som skabte sit drømmebadeværelse med smarte løsninger, stilfuldt design og lækre tilvalg tilpasset alle timer på dagen.

Flere tips til små badeværelser

Badeværelset er lyst, friskt og luftigt om dagen.

Men om aftenen da? Start filmen, så ser du.

Start med at planlægge bruseløsningen

At udskifte et eksisterende vindue på den korte side af badeværelset og skabe en bruseløsning i stedet for det er en smart måde at optimere brusearealet på. Afhængigt af rummets bredde kan du placere en tilpasset bruseløsning fra væg til væg så du får en luksuriøs løsning med plads til to. Eller gør som Aston - del halvdelen af ​​arealet med et fast bruseglas fra gulv til loft, her med TRAC 20 Plus. Med lys ovenfra i bruseren kan du nyde både morgen- og aftenbadet næsten som i det fri.

Bruseserien TRAC

Smart opbevaring

Med begrænset plads bliver smarte opbevaringsløsninger ekstra vigtige. CASE holder dine produkter i god orden på en usædvanlig lækker måde. Vælg mellem hvide og sorte og hæng dem gerne i grupper for at få et virkelig effektivt resultat.

Bruseopbevaring

Vaskeskab med space og lys

Med masser af plads på væggen bliver det naturligt at tage i med hensyn til vaskeskabets bredde. For Astons del faldt valget på et VISKAN-greb i 120 cm med fire skuffer og dobbelt håndvask. Både håndvask i mat hvid stenkomposit og grebslister i mat hvid aluminium harmonerer med badeværelsesformen og giver netop den minimalistiske følelse, som Aston ledte efter.

Bemærk også LED-belysningen under vaskeskabet - et sejt tilvalg med en høj WOW-faktor, når du har venner på besøg. Og virkelig praktisk om natten. Underbelysningen er forbundet til rummets afbryder.

VISKAN Grip

Hvis du har pladsen, vil du ikke fortryde at investere i et bredere vaskeskab. Og hvis der er flere af jer, der skal slås om pladsen, er en dobbelt håndvask at foretrække.

Justerbart lys i spejlet

I stedet for et badeværelsesspejl, der var lige så bredt som vaskeskabet, valgte Aston to spejle med en bredde på 50, begge med vinklet sidebelysning, som du bruger med berøringsknapperne til at justere både lysstyrke og lystemperatur. Takket være en indbygget hukommelse husker spejlet din indstilling til næste gang du tænder lyset. Smart og stilfuldt!

Badeværelsesspejle

VISKAN Grip 120 i varianten med kun en vask og to længere skuffer. Håndvask i mat hvid stenkomposit med masser af bordplads. To stk. Organizer er inkluderet.

En minimalistisk følelse, hvor designsproget matcher med både vaskeskab, spejl, armatur og bruseløsning. Vaskeskabet VISKAN Grip 120 i varianten med fire skuffer og dobbelt håndvask.

VARME, LYS OG STIL

For yderligere at optimere pladsen i et lang og smalt eller lille badeværelse kan du investere i en lang, smal håndklædetørrere. Aston valgte BOW i mat hvid. Vores BOW har vundet en Red Dot Award for sit smarte design og funktion og fås i flere stilfulde designs og trækker meget lidt strøm.

Læs mere om BOW

Aston og hans partner Philip bor uden for Göteborg og er netop færdig med at renovere deres byhus fra 80'erne. Fokus gennem hele renoveringen har været på smarte løsninger - helst med teknisk finesse. Derfor faldt valget på bruseløsning og badeværelsesindretning fra INR.

Det er en fantastisk og ret surrealistisk følelse at se fuglene passere vinduet i loftet, mens vi tager et brusebad. Vi elsker det!

Andre har også besøgt

Badeværelses­planlægning

Små badeværelser

Indretning af små badeværelser kræver ekstra planlægning. Her får du vores 10 bedste tips til.

Se mere

Badeværelses­inspiration

Sansernes badeværelse

Følg med en rejse til Gotland, hvor Monica og Roger byggede deres drømmehus efter at have søgt efter det perfekte sted i flere år.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Inspirationen til rummet i dit hjem, hvor livets vigtigste forberedelser finder sted. Badeværelset.

Se mere