ICONIC by ASTON

"Det er en fantastisk og ret surrealistisk følelse at se fuglene passere vinduet i loftet, mens vi tager et brusebad. Vi elsker det!"

Sådan indretter du et langt og smalt badeværelse

Den aflange form kan føles vanskelig at planlægge, men der er gode muligheder for at skabe et vidunderligt badeværelse for maksimal nydelse - måske mere end du først havde forestillet dig. Vi kigger på Aston, der formåede at få mest muligt ud af badeværelsens form, og som skabte sit drømmebadeværelse med smarte løsninger, stilfuldt design og lækre tilvalg tilpasset alle timer på dagen.

Start med bruseløsningen

At fjerne et vindue på den korte side af badeværelset og skabe en bruser i stedet for, er en smart måde at optimere brusearealet på. Afhængig af rummets bredde kan du placere en skræddersyet bruseløsning fra væg til væg til en luksuriøs bruser med plads til to. Eller gør som Aston - del halvdelen af ​​arealet med et fast bruseglas fra gulv til loft, her med en ARC Frame 20 Plus.

ARC Frame

Og tænk på lyset

I et mindre badeværelse bliver det ekstra vigtigt at tænke på lyset. Et vindue i loftet er flot og luksuriøst men kræver selvfølgelig en vis planlægning. Ligeledes spot i loftet. Et alternativ er at investere i justerbar spejlbelysning eller LED-belysning under møblerne.

Belysning i badeværelset

Smart
opbevaring

Med begrænset plads bliver smarte opbevaringsløsninger ekstra vigtige. CASE holder dine produkter i god orden på en usædvanlig lækker måde. Vælg mellem hvide og sorte og hæng dem gerne i grupper for at få et virkelig effektivt resultat.

Bruseopbevaring

Badeværelsesmøbler til aflange badeværelser

Med vægpladsen der ofte kommer med et aflangt badeværelse, føles det naturligt at vælge et bredere vaskeskab. For Astons del faldt valget på et VISKAN Grip i 120 cm med fire skuffer og dobbelt håndvask. Både håndvasken i mat hvid Stenkomposit og grebslisterne i mat hvid aluminium fungerer fint med formen på badeværelset, og giver netop den minimalistiske følelse, som Aston søgte. Da dybden kun er 425 mm, passer VISKAN ind i de fleste badeværelser.

VISKAN Grip

Justerbart lys i spejlet

I stedet for et badeværelsesspejl, der var lige så bredt som vaskeskabet, valgte Aston to spejle med en bredde på 50, begge med vinklet sidebelysning, som du bruger med berøringsknapperne til at justere både lysstyrke og lystemperatur. Takket være en indbygget hukommelse husker spejlet din indstilling til næste gang du tænder lyset. Smart og stilfuldt!

Badeværelsesspejle

Varme, lys og stil

For yderligere at optimere pladsen i et lang og smalt eller lille badeværelse kan du investere i en lang, smal håndklædetørrere. Aston valgte BOW i mat hvid. Vores BOW har vundet en Red Dot Award for sit smarte design og funktion og fås i flere stilfulde designs og trækker meget lidt strøm.

Mere om BOW

Produkter og materialer

Vaskeskab VISKAN Grip 120 i Premium White | Spejl SCENE 50 | Håndvaskarmatur STRICT | Bruseopbevaring CASE | Håndklædetørrere BOW

Vægge Tadelakt Conforth White Plaster med indbygget hylde i bruseren

Andre har også besøgt

små badrum

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der planlægger og indretter små badeværelser.

Se mere

Badeværelses­inspiration

Sansernes badeværelse

Følg med en rejse til Gotland, hvor Monica og Roger byggede deres drømmehus efter at have søgt efter det perfekte sted i flere år.

Se mere
Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere