Badeværelse i New England-stil

Badeværelset i Skærgårdsvillaen - Hele familiens nye yndlingsværelse!

Hvis du går med New England-drømme, kan Isabel og Teodors fantastiske badeværelse i villaen i Stockholms skærgård sandsynligvis give inspiration. Med bløde hvide toner i kombination med messing og dæmpede grønne nuancer har familien skabt deres eget personlige drømmebadeværelse, hvor både voksne og børn kan nyde og slappe af på deres egen måde.

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med skråtskåret brusevæg ARC 4 Original med messingbeslag.

GRAND i klassisk stil

At vælge to mindre vaskeskabe i stedet for en bred, er et valg som Isabel og Teodor er meget tilfredse med. Her får de deres helt egen separate plads, og vaskeskabets design kommer også til sin ret. Her hersker klassisk New England-stil side om side med alle finesser i det moderne liv, såsom LED-belysning under vaskeskabet og i håndklædetørreren LINEs top.

Læs mere om GRAND Classic

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med grebet DEEP i messing. Håndvaskarmatur POSH i messing og spejlet GROOM.

Skræddersyet bruseløsning

Naturligvis må vi også sige et par ord om den specielt bestilte bruseløsning. Isabel og Fredrik startede ud fra ARC 4 i INRs standardprogram, valgte messingbeslag og fik løsningen tilpasset til nichen med skråvæggen. Vi synes at det var en strålende løsning og ikke mindst sammen med den forsænkede hylde med plads til hele familiens flasker og brusetilbehør.

Læs mere om ARC

Når mørket bryder frem

Om aftenen får badeværelset en anden form. Energiniveauerne falder, og fokus er afkobling og hvile. Nu kommer stemningsbelysningen i vaskeskabene til sin ret, og vi kan forstå, hvordan villaens nye master bathroom er blevet det centrum, hvor hele familien ønsker at være: "Hele familien kæmper om, hvem der skal tage aften-badet her. Pludselig vil alle i bruseren i stedet for badekarret!"

Badeværelset skal fungere på alle tider af døgnet. Her med stemningsfuld belysning under vaskeskabet GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS).

Isabel og Teodor

Byggede i 2018 drømmehuset i New England-stil i Stockholms skærgård. Fokus var på at skabe et badeværelse til nydelse med masser af opbevaring og plads til hele familien. Parret har to børn: Hanna, 8 år og Casper, 12 år. Og så selvfølgelig katten Signe.

Produkter og materialer

Vaskeskab GRAND Classic 80 i 'Green Tea' NCS 3010-G10Y med DEEP Greb i messing
Håndvaskarmatur POSH i messing
Spejl GROOM 80
Bruseløsning ARC 4 Special tilpasset
Håndklædetørrere LINE i mat hvid

Lampe 1-Light Armed Sconce fra Minisun
Brusesæt fra Vola
Panel T&G wall panelling horizontal
Grøn vægfarve Sparkling Sage fra Valspar
Væggen i bruseren er Microcement i en beige brun tone

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere