Et badeværelse med plads til mere end  modne tanker

Der findes en ro i parrets badeværelse. Uden små børn i hjemmet at tage hensyn til, kan detaljerne på badeværelset planlægges uden stress – hvor egne behov og rutiner kan prioriteres. Her har vi en idé til et harmonisk badeværelse for to med fokus på funktion og ægte materialer.

Produkter: Møbel Grand Grip 140 / Spejlskab Stage 140 Plus / Håndvaskarmatur Steel Voyage Low / Håndklædetørrer Line / Krog Line / Brusevæg Arc 19 / Højskab Grand Grip 40

Fornuft og følelse

Med kun to voksne i husstanden kan planlægningen fokuseres og flyttes fra at optimere hver centimeter til at vælge møbler, der taler til den indre følelse. Vi taler selvfølgelig om design og materialer. Men opbevaring er svær at få for meget af – uanset hvor mange der bor i husstanden – og skal man vælge mellem fornuft og følelse? Med et møbel med dobbelt håndvask og fire skuffer får du begge dele. Og i spejlskabet har du lige det, du skal bruge i morgenrutinen i en praktisk armslængde.

Møbelserien Grand Grip

Toner der varmer

Mørkt træ og toner af bronze og kobber tilføjer varme til badeværelset. Sammen danner de en smuk blanding af farver og finish, der berører og føles lige så indbydende om morgenen som om aftenen. Bronze bruseglas i 8 mm er unikt designet til brusevæggene i Arc Original, her sammen med armaturerne i Brushed Bronze.

Arc Original

Skab komfort for dine sanser ved at omgive dig med genstande, der føles, dufter og smager godt.

Den brunbejdsede egefinér Dark Oak kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som som beskytter mod fugt og slid.

Lys og varme

Varme og belysning er vigtige ingredienser i badeværelset, og der triumferer håndklædetørren Line, hvilket giver begge dele. Toppen af ​​håndklædetørreren Line lyser blåt, når den er i gang, nok til at du ikke skal tænde lyset om natten. Du får det varme håndklæde med i købet.

Line


Relaterbare sider

Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familiens badeværelse

Her er en idé til et badeværelse, der med fokus på smarte og holdbare løsninger kan hjælpe dig, der skal indrette et badeværelse til en hel familie.

Se mere
Viskan Solid 60 i Light Sand

City badeværelset

City pigens badeværelse skal rumme det meste, gerne alt, og her tæller hver centimeter.

Se mere
inspiration badrum 2023

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere