Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.
< >

Rikards og Ulrikas paradis: Det luksuriøse badeværelse på halvøen

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård - smukt beliggende mellem fyrretræer - finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk, bygget på skrående grund med sorte vandrette paneler og masser af lys. Langt fra byens støj og med naturen i alle retninger lever familien et godt liv, hvor bæredygtighed og respekt for vores omgivelser afspejles i detaljerne. Velkommen til dette drømmebadeværelse, og lyt til Rikard, mens han fortæller, hvordan japanske badeværelsesidealer møder svensk, og hvor vi udforsker, hvad der egentlig menes med luksus.

Villaen smelter så godt ind i omgivelserne, at det kan være svært at se det for søens skær. Set fra den anden side af halvøen vil udsigten være helt anderledes, og huset vil udvide sig i al sin herlighed.

Et med naturen

Parret ønskede at skabe et moderne skandinavisk badeværelse med japanske indflydelser. Træpanelet var givet fra starten, og så lod de, de 90x90 cm store fliser følge med ind i bruseren og op på væggen. Fliserne bryder pænt mod træpanelet og giver en meget luksuriøs følelse. Dette, sammen med egetræsfineren på møblerne blev også en måde at give varme til rummet, der bader i det kolde nordiske lys fra morgen til aften.

- Vores mål var at bruseløsningen og spa’et var et med naturen udenfor, siger Rikard. Og ud fra det tog badeværelset langsomt form. Vi besluttede os for, at ikke stresse, men vi ønskede, at alle detaljerne skulle føles helt rigtige.

 

Skønhed i sin enkelhed

Træbadekaret bidrager naturligvis til den japanske følelse og også træpanelet. Og ligesom i japansk kultur er fokus på at se det smukke i det enkle. Sænkning af badeområdet er netop sådan en detalje. Det smukke og samtidig funktionelle håndklædetørrere BOW med atmosfærisk belysning en anden. Ved at placeres i en rimelig afstand mellem bruseren og badekaret har familien altid et varmt håndklæde ved hånden.

Håndklædetørreren BOW

Brusevæggen midt i rummet

Alle vinduer i huset løber fra gulv til loft, og parret ønskede, at bruseløsningen skulle følge det samme princip for en klar rød tråd.

- På INR fandt vi ARC 43 Original i 8 mm glas, hvor den følelse vi ønskede, blev styrket ved at placere den midt i rummet. Det er også ret vidunderligt at kunne tage et brusebad sammen, siger Rikard. Udsigten til øhavet er en bonus.

Bruseserien ARC Original

Harmoni mellem kontraster

At bryde træ med beton eller omvendt fungerer rigtig godt og giver en harmoni mellem kontrasten varm og kold, som øjet kan lide. Hvilke kontraster vil du udforske: varm vs. kold, blød vs. hård, lys vs. mørk?

Til vaskeskabe i INR’s møbelserie GRAND er der mange fine alternativer, når det gælder både design på skuffer, farver og bordplader. Her ser vi GRAND Solid 100 i nordisk eg med den rå betonplade Raw Concrete i kvartskomposit, der er både holdbar og nem at vedligeholde.

Læs mere om GRAND LEVEL

At bryde træ med beton eller omvendt fungerer rigtig godt og giver en harmoni mellem kontrasten varm og kold, som øjet kan lide. Der er masser af valgmuligheder i vores badeværelsesmøbler for dig, der ønsker at skabe noget eget.

Vores badeværelsesmøbler

Sustainable luxury

Hvad betyder luksus for dig? Hvis vi ignorerer ordets mest objektive betydning, det vil sige produkter og materialer, der er af høj kvalitet, og som muligvis er skabt af velrenommerede designere, så har vi selvfølgelig også din personlige, subjektive opfattelse af luksus. Er det en luksus for dig at komme ud af sengen og lade de varme stråler fra bruseren bringe dit ny-vågnede morgenmiljø til live? Eller er det at kunne ta et brusebad i måneskinnet? Måske er det en luksus for dig at vide, at den investering, du lige har foretaget, vil vare i mange år fremover og kræver minimal indsats for at forblive flot?

For os på INR er luksus en blanding af alt, og vores mål er at skabe smukke badeværelsesmøbler af høj kvalitet, der både er funktionelle og med en usædvanlig lang garantiperiode på hele 15 år.

Vores badeværelsesmøbler

Hvad er du mest tilfreds med?

- At vi fik en luksuriøs og samtidig bæredygtig følelse. Vi er utroligt tilfredse med både materialer og produkter. De kræver meget lidt vedligeholdelse og føles ekstremt solide og holdbare - selv med små børn i huset.

Rikard, 45 år

Materialer og produkter

Vaskeskab GRAND Solid 100 med LEVEL bordplade Raw Concrete - INR
Højskab GRAND Solid 40 - INR
Håndvaskarmatur - VOLA
Spejl TOUCH 100 - INR
Håndklædetørrere BOW - INR
Brusevæg ARC 43 Original - INR
Badekar Geo - William Garvey
Badekar armatur FS1 - Vola
Fliser 90x90 Cemento Mid Grey Mat - Mandarin Stone
Flise bag spejlet Oska Linen Matte - Mandarin Stone
Træpanel med vandafvisende overfladebehandling

Andre har også besøgt

GRAND Solid 100 med skråtskåret brusehjørne ARC 13 Original

Badeværelses­inspiration

Badeværelse mellem himmel og hav

På den svenske vestkyst i Bohuslän's fantastiske øhav finder vi Evas hus og hendes drømmebadeværelse.

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Nordic Identity

Start med et hvidt stykke papir, tilføj noget, træd et skridt tilbage og overvej. Tilføj noget nyt. Gentag. Sådan kan man beskrive badeværelsestrenden Nordic Identity. 

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Level

LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med en forsænket håndvask med eller uden armaturhuller i markedets bedste kvartskomposit.

Se mere